Počasí II
Re: Počasí II
1 stupen. Vikend pekny pocasicko. V patek jsem vypadnul z prace driv a zacli jsme vybirat brambory. Dneska doprebereme a budou 14dni dejchat ve tme. Uroda velika. Asi dve jsem vyoravacem preriznul kdyz jsem to chtel zkusit min zorat
Nestraš
Měsíc jsem stál kvůli počasí v lese, teď to jdu zase zkusit
A co ty letadla dělají?
Práškují covid?
Měsíc jsem stál kvůli počasí v lese, teď to jdu zase zkusit
A co ty letadla dělají?
Práškují covid?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Uvidíš pozítří bude pršet
Stříkají chemikálie a modifikují počasí.
Nebo vážně myslíš že to je kondenz??
Bohužel není..
Stříkají chemikálie a modifikují počasí.
Nebo vážně myslíš že to je kondenz??
Bohužel není..
Evidentně na tu informaci nejsi ještě připravený. Dej tomu čas,pak mi dáš za pravdu
Já jsem konspiračním teoriím nakloněn
Proto jsem se ptal, protože na letadla jsem už slyšel ledacos...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jj taky mě trvalo než jsem to strávil. Bohužel s tím nic nenaděláme.
Amíci mají zaregistrovaných několik patentů co se úpravy počasí týče (geoinženýring).
Ale samozřejmě to nikomu nenutím..
Amíci mají zaregistrovaných několik patentů co se úpravy počasí týče (geoinženýring).
Ale samozřejmě to nikomu nenutím..
-
jablonecko-žene se říjnová bouřka z vedra..
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Dneska ráno pršelo. No co už chtěl jsem jít do lesa. Tak jsem šel chvilku do dílny a pak před obědem jsme jeli k rodičům do baráku měli jsme spocha se sourozencema. Jelikož bratr měl hodiny na salámu jel jsem do moštárny že si dám zmoštovat. Přijedu tam a pomalu vylezlo sluníčko. No paráda, sundal jsem si i mikynu. Jako kdyby pustil někde topení. Předemnou kámoš tak mi to tam pěkně uteklo. Zmoštovali jsme společně a tradá k našejm. Pohovořili jsme a pak že domů. Krásně slunečno a auto ukazovalo 30°C! Po cestě to slezlo na 25°C. Venku bylo větší teplo než doma! Jeli jsme se synem ke kámošovi pro pásovej dopravník a já v tryčku! Naložíme a kecáme venku jak v létě. Nádhera. Přijeli jsme a já šel s hafanem na procházku. Pak po příchodu jsem zalezl do dílny. Začalo pršet. A po tmě jdu dom a to nejni možný jaký je teplo. Kouknu na teploměr a 17°C v 20 hodin! Takhle by to mohlo vydržet do jara!
Bohužel, do jara to nevydrží. U nás neskutečně opadává listí . Asi bude fakt tuhá zima.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Tady taky opadalo listí teď za pár dnů. Topoly podle silnice jsou už uplně bez listí. Ořech na zahradě asi z 8/10 dole. U pantatíka tak kolečko listí na zemi a 2 káry za traktor ještě na stromě. Ale staré včelařské přísloví říká: ,,neradoli z podzima ze stromů padá listí o tuhé zimě nás to jistí"! A teď si vyber! Třeba včelky měly při poslední prohlídce před zimou tak slepený nástavky k sobě propolisem, že to tak nepamatuju. Tak nevím jak to bude. Na netu tuhle psali zaručené informace, že zima bude tuhá. Za týden psali znovu zaručené informace, že zima bude mírná. Asi to zjistíme, až to přijde.
Jabloně u našich listí je dole Loni touhle dobou drželo a spadlo až v pulce Listopadu No sem na to zvědavej Ono by ten sníh aspoň pul metru a aby vydržel do jara bylo potřeba jak soli spodní voda je nízko Dělají u nás vodovod a v 1Metru je to jak kámen jíl suchej
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Nevím, jak to doopravdy bude. Ale tak brzo opadané listí je divné. (A kdo za to může? Putin a Babiš! )
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Dnes vyrazila hlíva na ořechu. Dělá to obvykle při posledním podzimním oteplení.