Počasí II
Re: Počasí II
Copak to co je venku by mi nevadilo ale furt každou chvilku poprchává a to je na práci venku naprd Takže koukám po netu a vymejšlím si co by se nechalo vylepšit doma ba se ušetřilo Trochu si tak kreslím a počítám zda ty mý vejmysly mají smysl No uvidíme venku už zas prší
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Ráno bylo jen 6° teď je devět, ale každou chvíli deštík, nebo alespoň mrholí. Od půlnoci spadlo sice jen 1,6mm ale pršelo včera i předevčírem a tak je všude vlhko a mokro. A ještě do toho docela pofukuje.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Konečně trochu nasněžilo. Sice to nejde až k baráku, ale časem se dočkáme. A to mi připomíná, že musím dohlédnout na tvůj lyžařský trénink, abys potom mohl odborně cvičit juniory. Takže očekávám, že už se poohlížíš po vhodných botách
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Tak dneska znovu počasíčko jako na houpačce. Od slunečného přez zataženo, mrholení slejvák. Teploměr nepřelezl 10°C. Napršelo od rána 9 mm. Když jsem šel morčátkovi pro smetaníky na zahradu bylo všude mokro, kaluže a v trávě to čvachtalo. Všude voda.
Tvl Oťas, to je snad tvůj nejkratší příspěvek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Však mě znáš, já větu holou neumím!
Tuhle mě postihlo něco horšího! Měl jsem jet do firmy a den před cestou jsem stratil hlas! Něco na mě lezlo nějakej morybundus a skoro jsem nemluvil! Přijedu do firmy a u vrat Feďa. ,,Óto davaj pohovořit"! A já jen tak pár slov. Pak se sešli kluci z dílny a ,,davaj raskazivaj"! A no víte já jsem nějak stratil hlas! Přišel i Radim a ,,nazdár pohádko tak povídej"! No a mě to nejde! Radim to není možný, ty ani nepohovoříš! Radim pracuje s Lukášem. Lukáš řekne třeba 4 slova za den! A Radim vždycky když sedime na obědě tak si dělá z toho prdel. Že už se Lukáš chytá! Rok ho trénuju. Za den řekne i pět, šest slov! Má první vlaštovky. No prej ty pohádka a nemluvíš? Šef mě vždycky nadává, že tam zdržuju. Vykecávám s klukama a nemůžou pracovat! Vždycky že rychle nalož na vlek a mazej a nezdržuj je. Nojo když se vidíme jednou za čas a musíme pohovořit, no ne?
Tuhle mě postihlo něco horšího! Měl jsem jet do firmy a den před cestou jsem stratil hlas! Něco na mě lezlo nějakej morybundus a skoro jsem nemluvil! Přijedu do firmy a u vrat Feďa. ,,Óto davaj pohovořit"! A já jen tak pár slov. Pak se sešli kluci z dílny a ,,davaj raskazivaj"! A no víte já jsem nějak stratil hlas! Přišel i Radim a ,,nazdár pohádko tak povídej"! No a mě to nejde! Radim to není možný, ty ani nepohovoříš! Radim pracuje s Lukášem. Lukáš řekne třeba 4 slova za den! A Radim vždycky když sedime na obědě tak si dělá z toho prdel. Že už se Lukáš chytá! Rok ho trénuju. Za den řekne i pět, šest slov! Má první vlaštovky. No prej ty pohádka a nemluvíš? Šef mě vždycky nadává, že tam zdržuju. Vykecávám s klukama a nemůžou pracovat! Vždycky že rychle nalož na vlek a mazej a nezdržuj je. Nojo když se vidíme jednou za čas a musíme pohovořit, no ne?
Tak už nám hlásí výstrahu před ranními mrazíky, no super
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
U nás boli ráno 2°
Tady je konečně krásne slunečno, tachometr ukazuje 14°C a já jdu udit žebírka, aby bylo z čeho vařit polévky.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
To jsou skoky v teplotách. Včera krásně slunečno a dnes mlha a 4°C.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Tak dneska první ranní škrábání.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Ráno 1°a krásný slunečný ráno
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já se škrábu na prdeli každé ráno
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Chapi, rano -1, auto omrzly solidne, trava bila. V rozkopanym baraku jsem na parapetu zapomnel synkovu sbirku kaktusu. Doufam ze to prezily.