Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Ty jses fizi proste kokot, podle sebe soudis me?! Magor.
Ano, za dobu od původního příspěvku se objevilo dost důkazů ukazujících a dokazujících ruskou raketu. Nízká úspěšnost PVO byla tentokrát dána nízkou výškou letu ruských raket, kdy se v nízké výšce hůře včas detekují a při sestřelu navíc působí větší škody na zemi.fikejz píše: ↑úte črc 09, 2024 12:31 pm z4011be, jsi si naprosto jistý, že TO co trefilo nemocnici, bylo ruského původu? Já jen, že to měla být CH101 a ta má křídla. Na videích z Kijeva je vidět jak dopadá několik křídlatých raket (Ch101) do jednoho místa a pak jedna menší a bez křídel do jiného místa za budovu ukrajinského ministerstva infrastruktury tam kde stojí ta nemocnice. A jen tak mimochodem mě napadá, jak to, že tentokrát byla ukrajinská PVO tak neúspěšná? Obvykle je nám tvrzeno, že sestřelí takových 80 -90% Russem vystřelených prostředků. Samozřejmě je možné, že má RF schopnější AI než vojsko a tak i když se netrefili kam chtěli, alespoň udělali videa jak se trefili.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Jestli vychovavas deti tak, jak se prezentujes tady, tak zustan u toho kafe, at je nezkurvis. Nekdy min znamena vic.Fizz píše: ↑stř črc 10, 2024 8:47 am Akorát že vůbec.
To že někdo neco neumí je běžný, stejne jako ze jsou lidi co neumí mluvit slušně.
Rozdíl v tom neco si ukutit a být spokojen nebo neco upatlat a čekat oslavné ovace, a cítit se dotčen když nrkdo řekne že to není moc dobrý a chtělo by to vic snahy popř vzdělání či umu.
Nikdo se nesměje tonu ze něco neumíš ale že i paskvil prezentuješ stylem, král se vysral oslavuje hovno.
To že za tvý hulvátství můžu já nebo nekdo jinej je dobrý bonmot na závěr.
Dnes se budu věnovat dětem a ledové kávě.
.........
To že nekdo pošle raketu na špitál je vrchol zmrdstvi. Byli to rusové. Jestli mam testovat důvěru ve svý instituce, nebo ruský typu Peskov.... Mam jasno.
naivní středoevropan, žijící si už desítky let v blahobytu, si neumí představit že existují národy kterým je uplně jedno koho trefí.
Hlavně že se střílí. Úcta k lidskému životu 0,-
Klidně si dá vlastní děti jako štít před sebe při útoku.
Nás mnogo.
Hlavně že se střílí. Úcta k lidskému životu 0,-
Klidně si dá vlastní děti jako štít před sebe při útoku.
Nás mnogo.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Jo, jasne, svoje deti. Proto jak na ukrajine tak v rusku matky rvou, nrberte nam nase syny. Ted tu o karkulce. Uplny zvirata to nejsou. A v porovnani s kolektivnim zapadem je ten rozdil kolik procenticek? Jestli nekdo pouziva svoje deti jako stit, tak to.je selhani jednotlivcu. Mozna naruzeni zhora od svini.
Důkazů je dost od samého začátku. To že se objevují na různých místech je další věc. To jak jsou interpretovány je pak ještě další.
Tohle bylo mezi jedněmi z prvních: https://t.me/intelslava/62765
Fizzi, na různých serverech jsou různé informace. Ukrajinci tvrdí, že sestřelí většinu ruských raket a dronů, Rusové taky. A naopak jedni i druzí se chválí, že trefili na co namířili a ani jedni vůbec nestřílí na civilní obyvatelstvo. Na AK občas mrkneš? : https://www.aktualnikonflikty.cz/viewto ... tart=20120
Z té stránky co odkazuješ mi nejde tenhle proklik na X
Zrovna dnes jsme se bavili s jedním klukem odtama a v podstatě jsme se shodli. Mimo jiné na tom, že původ toho zla je dávný a i na tom kdo na tom vydělává a naopak kdo tratí - a to jsou obyčejní lidé.
Tohle bylo mezi jedněmi z prvních: https://t.me/intelslava/62765
Fizzi, na různých serverech jsou různé informace. Ukrajinci tvrdí, že sestřelí většinu ruských raket a dronů, Rusové taky. A naopak jedni i druzí se chválí, že trefili na co namířili a ani jedni vůbec nestřílí na civilní obyvatelstvo. Na AK občas mrkneš? : https://www.aktualnikonflikty.cz/viewto ... tart=20120
Z té stránky co odkazuješ mi nejde tenhle proklik na X
což je docela zásadní chyba. Píše mi to, že stránka neexistuje To je pro zjištění jak moc validní ty informace v článku jsou docela zásadní.místo toho se podíváme na jednoobrázkovou analýzu střely těsně před dopadem.
Zrovna dnes jsme se bavili s jedním klukem odtama a v podstatě jsme se shodli. Mimo jiné na tom, že původ toho zla je dávný a i na tom kdo na tom vydělává a naopak kdo tratí - a to jsou obyčejní lidé.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Photoshop jede na plný obrátky.
fikejzu a to video sis stáhnul a prohlédnul? Jestli tohle není umělý výtvor, tak nevím, co už! Kde je nějaký motion blur? Nehledě na to, jak poslušně ta raketa skáče mezi jednotlivými snímky. Tolik textu o takové kravině
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Páni, je úplne jedno, či to bola ruská raketa /takmer s absolútnou istotou bola/, alebo ukrajinská antiraketa. Keby špinavý rusák na Ukrajinu nestrieľal, tak by nestrielali antirakety ani Ukrajinci. Jednoduché. Takže za každých okolností je to vina rusákov. Niet dalej o čom debatovať. Mimochodom, tie zmanipulované médyjá oznámili útok na 3 nemocnice. Asi náhoda, že?
Jj Jeane, není o čem diskutovat.
Historie začala v únoru 22 ...
Mimochodem víš co je to válka?
Je to "zástupná rvačka kluků co spolu mluví prostřednictvím těch, kteří by raději spolu mluvili, než se navzájem zabíjeli, namísto těch prvních."
A proč je tomu tak? Protože se ti druzí na obou stranách nechali zblbnout těmi prvními. Ty jsi se svými dvěma "ss a putlerem" ukázkový příklad takového jedince.
Chobotku, já to z toho nedokážu rozpoznat. A to nemluvím o tom, že kdo ví kde hledat původní video. Já to tedy rozhodně nevím.
Historie začala v únoru 22 ...
Mimochodem víš co je to válka?
Je to "zástupná rvačka kluků co spolu mluví prostřednictvím těch, kteří by raději spolu mluvili, než se navzájem zabíjeli, namísto těch prvních."
A proč je tomu tak? Protože se ti druzí na obou stranách nechali zblbnout těmi prvními. Ty jsi se svými dvěma "ss a putlerem" ukázkový příklad takového jedince.
Chobotku, já to z toho nedokážu rozpoznat. A to nemluvím o tom, že kdo ví kde hledat původní video. Já to tedy rozhodně nevím.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Fikejz, pozri si notičky z trollej farmy lepšie, tu nikto nikdy netvrdil, že vojna na Ukrajine začala 2022. A skús uja gúgla, ten ti nájde video s putlerom, kde hovorí o tom, že na krym poslal ruských vojakov. A to je staré video ešte pred AI deepfake módou, aby sy nemusel spochibnovaŤ. Myslel som, že máš na viac, ako na papagájovanie hovadín z infovojna.
No, ak si chceš pomeriavať pindíky, tak ty si ukážkový jedinec, ktorý šíri russkú propagandu, viď "občianska vojna" a iné kraviny (ukrajinské rakety v nemocnici). Ja budem radšej na tej "chciválkovej" strane, ako za blbca...
No, ak si chceš pomeriavať pindíky, tak ty si ukážkový jedinec, ktorý šíri russkú propagandu, viď "občianska vojna" a iné kraviny (ukrajinské rakety v nemocnici). Ja budem radšej na tej "chciválkovej" strane, ako za blbca...
Tvl gean ) pazzient.
Pokud si projdes "noty" tak:
Dávno není určující počet zdrojů ale jejich validace a serióznost.
Proto jsem udával výše zdroj který čtu a má moji důvěru. V kontextu času a ověřovací iniciativy prošel, což rozhodně neplatí o kremelské bandě kdy Putin si nedovolí říct kdeco úplně drze lživého (nicméně lže většinou) nýbržto Medveděv cokoliv Peskov je někde mezi kak se to zrovna hodí. Nicméně stále v intervalu lži. Atd.
Nepřesnosti, vývojové postoje prostě jsou faktická součást investigativy. Pokud nekonu slouží jako argumentační faul stejně jako třeba upozornění na překlep mám jasno...
Je přesně výsledek požadovaný východní částí informačního spektra. Vše zpochybnit. Nic není pravda, rozbít důvěru ve vlastní instituce.
Dávno není určující počet zdrojů ale jejich validace a serióznost.
Proto jsem udával výše zdroj který čtu a má moji důvěru. V kontextu času a ověřovací iniciativy prošel, což rozhodně neplatí o kremelské bandě kdy Putin si nedovolí říct kdeco úplně drze lživého (nicméně lže většinou) nýbržto Medveděv cokoliv Peskov je někde mezi kak se to zrovna hodí. Nicméně stále v intervalu lži. Atd.
Nepřesnosti, vývojové postoje prostě jsou faktická součást investigativy. Pokud nekonu slouží jako argumentační faul stejně jako třeba upozornění na překlep mám jasno...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23