Co všecko snese české zákazník

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: Co všecko snese české zákazník

#106 Nový příspěvek od sychrovak »

PULDrapalik píše:A proč si to dovolí tady?
sychrovak píše:Já myslel to že takový odpady by si nikdo v německu nedovolik prodávat,protože by to u nich nikdo nekoupil.Oni si zaplatí kvalitu a do náhražky by nešli........u nás se to pochopí také ale až tak za 20 let......
Takže závazný normy,a receptury na výrobu potravin se u nás zrušily proto,aby měly ty sračky z toho úžasnýho západu kam vozit. Nejdřiv byl východ na věčné časy,nyní západ a příště bude co,no na severu je zima,tak asi jih :-/
Ale přeci kdyby to nikdo nekupoval,tak to sem vozit nebudou........
Nikdo tě nenutí abys to koupil.
Viz. šmakulada-jak tam má ty dve masa,tak jedno je v pořádku.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

ZipBene

#107 Nový příspěvek od ZipBene »

Celá tahle debata je o ničem. Je to o tom co kdo chce kupovat. Já se snažím vybírat si kvalitu. Samozřejmě člověk se spálí, ale vím, že příště to nekoupím, nebo můžu nadávat sám sobě. Kdyby k tomu přistupoval každý takhle tak s těmi nekvalitními potravinami nemají šanci. My jim dáváme právo nás šidit. Bez poptávky nemůže být nabídka. Nemůžu čekat, že v buřtech za úžasných 35Kč za kilo bude maso, když u řezníka stojí 90Kč/kg To je jako chtít za 100000 Mercedes a ono to stačí na fiata. Pro rypáky nemám moc peněz, ale proto se s nimi snažím hospodařit, abych nemusel vyhazovat AKČNÍ ZBOŽÍ. Akci uznávám jen na zboží které nepodléhá zkáze. Nářadí a pod. ao to ještě občas a i tak vybírám. Jak jsem psal, nemám peněz nazbyt. Komunisti nás odnaučili znát pravou hodnotu peněz a je to vidět na každém kroku.
Ještě k pekařům: V Benešově přestali brát do Penny Benešovský cleba a pečivo.Ti odpověděli stánkem naproti Penny a kšefty tam mají. Jejich chleba a pečivo je výborné. Nedá se srovnat s temi gumoidy ze supermarketů, kde to pečivo má konstantní nechuť europečiva, ale je za 90hal. rohlík, 25 Kč chleba, bohužel se to nedá jíst ani hned natož druhý den.

aumirek

#108 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák a co brambory ty bys tam koupil teda v polsku

sychrovak

#109 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:sychrovák a co brambory ty bys tam koupil teda v polsku
Ahoj nevím jaké prodávají tam,ale ty co vozí sem stojí za hovno...nekupuji je ale Vím to.
Bratránci x let rozváží ovoce zeleninu nejen do krámů ale i po hotelech a restauracích.
Polské v krámě udali ale moc na odbyt nešli,v restauraci vraceli , rozvářeli se,bláto a divná aroma chuť....také musel vynosit z dvoupatrového sklepa a naložit si a odvézt.Holt majitel šetřil a kupoval brambory po 3 Kč místo za 5 Kč od čecháčků.
Pak měli ně,mecké a taky žádný zázrak.Pak už to chodilo tak,že si vyžádali vzorek a pak vzali várku.Sám jsem pár pytlů do restaurací prodal.
Nejdřív 20 kg a pak zbytek,byli spokojený.Byli vypěstovaný ZD na polích u nás.Já mývám 6 řádků a zbyte.
Tož brambory nekupuji.
Jinak u nás napodzim jezdí Avie a zvoní dům od domu jsou to soukromníci od benátek,lidi rádi koupí,ale ty co chtějí 2 kč ušetřit koupí ty sračky.

romus145

#110 Nový příspěvek od romus145 »

rači dám peníze za erteple Edovi co jezdí v avii než ty polské kundy. To se nedá žrát.
Věrný člen agresorů.com

sychrovak

#111 Nový příspěvek od sychrovak »

Teď je na Nově ve víkendu o tom chlebu........koukejte

aumirek

#112 Nový příspěvek od aumirek »

tak jenom takové info kupuji je tam nemám problém občas ale nám tu vozí zemědělec z vysočiny na uskladnění tak je koupím u něho.Nicméně jsem se ho ptal jsou li jeho nebo z polska.Řekl že jsou jeho ale sám mi prozradil že poláci maj povětšinou kvalitnějši než u nás.Maj prej lepší podmínky a navíc se tam nedaří hádátkum.A miluji odpověd raděj dám peníze edovi.Ano také raděj koupím od edy mám li možnost.Přesto koupit cokoliv u známého muže jen třebas 5 procent občanu.

sychrovak

#113 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:tak jenom takové info kupuji je tam nemám problém občas ale nám tu vozí zemědělec z vysočiny na uskladnění tak je koupím u něho.Nicméně jsem se ho ptal jsou li jeho nebo z polska.Řekl že jsou jeho ale sám mi prozradil že poláci maj povětšinou kvalitnějši než u nás.Maj prej lepší podmínky a navíc se tam nedaří hádátkum.A miluji odpověd raděj dám peníze edovi.Ano také raděj koupím od edy mám li možnost.Přesto koupit cokoliv u známého muže jen třebas 5 procent občanu.
Jasně ty polaci si to lepší nechají doma.........houbeles 5% vždyť je naši zemědělci pak vyhazují.............
Ale to by sem měl napsat ten co se snimi živí a né my..........

Haló kdo je pěstuje????? :help:

aumirek

#114 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák jen info ty brambory tam kupuji od soukromníka což je dá se říct stejné jak je koupit od soukromníka u nás a to že poláci je maj většinou lepší jak my to mi prozradil náš zemědělec co ho to živí.

sychrovak

#115 Nový příspěvek od sychrovak »

aumirek píše:sychrovák jen info ty brambory tam kupuji od soukromníka což je dá se říct stejné jak je koupit od soukromníka u nás a to že poláci je maj většinou lepší jak my to mi prozradil náš zemědělec co ho to živí.
Já ti psal že je nekupuji a tudíž nemohu soudit a psal jsem ti zkušennost těch co pracují ve velkoobchodě a rozváží po krámech a restauracích.
Když ti kuchař na hotelu řekne že stojí za hovno tak asi ví co říká.
Ten co mu je chtěl prodat ví že je dovezli z Polska.
Víc ti říci nemohu.

aumirek

#116 Nový příspěvek od aumirek »

sychrovák jasně tohle chápu já to mám za rohem toho zemědělce znám tak kupuji.Ale ono je stejně rozdíl jak v polsku tak u nás koupíš li brambory od zemědělce nebo v obchodě.No nejhorší co znám jsou ty kraásné leštěné brambory z dovozu ale ta asi nejsou ani z polska.
A mimochodem co ti řekne kuchař v hotelu bych nebral za bernou minci.Tam jsou tak líní že kupují brambory vakuované loupané.A to je super sajrajt co tam přidávaj at nezčernaj.

romus145

#117 Nový příspěvek od romus145 »

Co to je za zemedelce kdyz sve potencionalni klienty posle k jinym? Takze das radeji vydelat polakum nez nasim? Hm zajimave.
Věrný člen agresorů.com

aumirek

#118 Nový příspěvek od aumirek »

romus145 píše:Co to je za zemedelce kdyz sve potencionalni klienty posle k jinym? Takze das radeji vydelat polakum nez nasim? Hm zajimave.
uvědomil sis co za blbost tu meleš.Za prvé napsal jsem jezdí tu občas tak jednou za 3 roky.Za druhá řekl jsem že pokud přijede koupím u něho.A za třetí nezamněnuj pravdomluvnost z z naháněním zákazníku ke konkurenci.Jen přiznal že díky lepším podmínkám tam maj většinou lepší brambory než u nás.On totiž není taman co kupce přesvědčuje muj brambor lepší má více proužku.
Naposledy upravil(a) aumirek dne úte bře 19, 2013 10:45 pm, celkem upraveno 1 x.

ZipBene

#119 Nový příspěvek od ZipBene »

aumirek píše:sychrovák jasně tohle chápu já to mám za rohem toho zemědělce znám tak kupuji.Ale ono je stejně rozdíl jak v polsku tak u nás koupíš li brambory od zemědělce nebo v obchodě.No nejhorší co znám jsou ty kraásné leštěné brambory z dovozu ale ta asi nejsou ani z polska.
A mimochodem co ti řekne kuchař v hotelu bych nebral za bernou minci.Tam jsou tak líní že kupují brambory vakuované loupané.A to je super sajrajt co tam přidávaj at nezčernaj.
Mýlíš se střední čechy a vysočina jsou původně bramborářské oblasti. Další věc je ta, že z nás chtěli už za komančů udělat JZD co pěstuje všechno i to co zde nemělo podmínky a brambory se umiňovali a umiňovali, až je pěstovali pouze jako naturálie pro členy a na zbytku polí obilí a kukuřici. Brambory na prodej ne. My si brambory pěstujeme sami pro sebe. Máme bílé a červené. Ty červené mám nejraději, nerozváří se a mají dobrou chuť. Výborný do salátu. Záleží na odrůdě, žádná brambora není stejná.

aumirek

#120 Nový příspěvek od aumirek »

zip tohle vše vím sice zas tak moc nerozumím pěstování brambor ale že poláci maj lepší podmínky mi řekl ten zemědělec z vysočiny takže asi na tom něco bude navíc se tam prej nedaří tak těm hádátkum
ale ono je to jedno koupím je skrátka u soukromníka a přijde li tu nějakej náš koupím u něho když ne koupím od známého poláka ta cena nakonec vyjde na stejno to není o uspoře
Naposledy upravil(a) aumirek dne úte bře 19, 2013 10:54 pm, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“