Ahoj,nevím lěsti sa mám do téjto myšlenky vůbec půšťať.No,gdyž to veznu podľa vizáže,tož ty autíčka sů boží,aj ten tučňák nemá chybu a vůbec všecky toť ty moderní dortíky keré sů vymodelované jak od sochařa alě také k tom musím hneď dodať,že toť ty,sice na pohlěd nádherné dorty nemajů nejakéj moc oslnivé chuti.Teda dajů sa zesť alě nejaké ty parádní chutě v kerých sa dřívější pekařky dortů enom předháňaly sů nenávratně v prdeli.Teda,už sem čehosi podobného pojed,autíčka,fotbalové hřiště,prsa,nebo celů mořsků panu co sa kůpe v bazéně,aj jakésik ty zvířátka alě ani jeden,fakt ani jeden nemoh ani v nájmenším konkurovať tým klasickým dortom.Tam sa to různýma pomádama natírávalo křížem krážem,do teho sa mrskla nejaká kyselkavá marmeľáda,trocha čokolády a tak dáľ a vrch sa zaséj načančál do různých chutí.Gdežto toť ty hmoty na vrchu majů sice moře nádherných barev alě furt enom jeden nádech chuti,no,ať nežeru,možná ze dva.Gdyž měla néni dávné teta od mojí osmdesát roků,tož dostala samé klasiky a tož to byly aspoň chutě.A o tom vrchu vůbec nemluvím,sem si dycky mysľél,že je to marcipán,kerý stéjně nemusím alě gde ty věci marcipán.Jakásik prachobyčejná kupovaná barevná sračka,u keréj si také dovedu živě představiť jak je to asi zdravé.Možná sa alě velice plětu.Kurňa a pro malé děcka,samá zdravá barva aby to bylo očné,sů tým vlastně okydaný dycky celé korpuse.No a ten je pověčinů dolěpený jakůsik náplňů jednéj nevýraznéj chuti z barsjakých kůsků.Ony veškeré ty zaoblěné rožky a že jich tam dycky je,sů spľácané vyloženě enom z drobků a domatlané krémem,tož ten řez pak néni ani pro oko a také nemá ani hlavu,ani patu.Já vím,že tu pro vás pekařky vlasně píšu kruté věci a možná aj vyložené kraviny,kor gdyž je to taký trend alě možu si Já pomocť gdyž to tak cítím.Tagže ešče raz,v žádném případě sa vás tým nechcu dotknůť,vizuálně je to prostě neco fantastického a každéj takovéj,doslova a do písmena umělkyni,smekám veliků poklonu.A gdoví,gdyž tož ně to vyvraťte,třeba sem měl vyloženě taků smolu,že sem dycky trefíl na nejaké moc komerčně pečené dorty a ty všecky další už sů enom výbornéj chuti.