CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
cont33

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#1006 Nový příspěvek od cont33 »

kenybz píše:vozík je 2,1x1,5x0,6 a lehce nakopec
no gdyby jsem sem dal fotku tož si řeknete že ho chcu zlomit ten vozík ale potřebuju aby vydržál tak ho dávám enom lehce nakopec a né vrchovato gumy jsem fůkl na 2a půl a čapělo to jak gdyby byly prázdné a to to ložím blíž ke kuli aby šlo neco aj na auto no a vybíralo sa z teho chléva 7,2m3 ale jak to rozzyspeš po place tak je toho ráz tolik....takže mohl bych mět toho sypaného na vozíku neco přez tunu a to je v klidu..teda pro auto pro vozík je to horší mosím tam konečně zehnat ty cargo gumy s větší nosnosťů
maš ich u mna len sa tram nemôžem nejak k tebe stale dostať... nezabudol som len nestiham.....
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

kenybz

#1007 Nový příspěvek od kenybz »

jj vím šak zme domluvení ale néni toho času tak sa nepos..... :friends:

padesátka

#1008 Nový příspěvek od padesátka »

Obrázek

Obrázek
Dnes trochu připravit merdu na zimu --- připravit také udírnu na zítřejší uzení 8)

ola

#1009 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,odpoledňa ně volá ogar co od něho berem zbytky z hospody,že už je tam teho hafo,tož ať si pro to dofičím.Tož sem sa jál umývať ty pětadvacetilitrové kýblě co to v nich vozíme a náš kocůr sa ně furt pľantál pod nohama.Běž do řiti ty chuju,nebo uvidíš alě tem malý zmetek nedbál laskavého slova a furt sa tam kolem ňa ochométál.Tož sem ho sem tam párkráť odhodíl nohů,kap negde do prdelě ty bľbče,nebo neco uvidíš.No,sice sa přestál švandrať pod nohama alě zaséj furt vřéskál jak paviján,on ten hajzľ má tuze rád mľéčko a gdyž mu ho nedáš hneď,tož je takto nevrlý.Kurva,drž ten pysk,ty debile alě to bylo jak gdyby hrach na stěnu házál,tož sem sa už nasrál.Běž do piče ty kurvo jedna uvřéskaná,nebo ti nakopu do téj tvojéj prdelě,že nebudeš stačiť pozvybírať všecky ty zatáčky z prádeľky ven.Hm,ten hajzľ nedbál žádnéj donluvy a jél nanovo,to už sem pěníl a kocůr už neměl šanci úniku.Sem to zebrál přímo z otočky a jak sem na ňho vřésknůl,tož ten vykurvenec už věďél kolik bije a tož sa vzepjál na zadní jak šemík,kůsek povyskočíl,já sem při téj pirulětě také cosi poposkočíl a lěvačků sem sa zahnál,že ho vykopnu až na měsíc.Alě,že su taká měká povaha,tož sem si tu veliků razancu v tem momentě rozmysľél alě noha tá už byla v lětu a gdyž sem ju chťél teda nejak přibrzdiť,sem sa zašparjc o pravačku alě zem tam byla zľétá,místama aj masný flěk,tož ně ta pravá ujela a už sem jél jak na mydlě a kácál sem sa k zemi.To víte,že sem sa to snažíl všemožně vybalancovať alě řeknu Vám,šlo to kurva těžko a tož ně ty nožky vystřelily až na ten měsíc místo teho zasraného kocůra.Prdeľů sem jebnůl o zem,ramenem,co sem už před tým sotva hýbál,sem zatočíl nad hlavů,chyběla ně enom valaška.Loktěm sem jebnůl do vany a lebeňů jak by zmet,druhů ruků sem vyhnál všecky zbylé muchy z chalupy a skončíl sem na zemi jak pľacek.Kurva,žiju?A baže,že žiju alě su celý,no nevím,tož sem sa začál zbírať z téj zapičenéj země,no,koľ,toľ sem býl pojízdný a tož sem sa v tom steku zháňál po tem maléj příčině všeckého.Tem vykurvenec sice nevylěťél až na ten měsíc alě našél sem ho až na dvoře a představte si,dělál,jak gdyby sa ho to vůbec netýkalo,ty kurvo jedna,ty sa ně už neukazuj na oči.Ramenem už neťuknu ani do kľávesnice a co,tů lěvů nohů sem pravděpodobně nakop hore v ľuftě umyvadlo,protože mám asi,ty volě,na noze je vedľa paľca také ukazováček?Asi jo,tož,ten mám asi zlámaný,protože sa naň nemožu ani postaviť a v tem prvním klůbě ho mám čérný jak uheľ,tož asi tak ogaři,bycha na kocůry,sů to hajzli.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

pani-kenybzova

#1010 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

:smich: :D :smich:

pani-kenybzova

#1011 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

ahoj Olo, promin nesmeju se tomu co se stalo ale jak krasne si to napsal :)
jsem rada ze si cely :)

ola

#1012 Nový příspěvek od ola »

Ahoj,jasně,že,aj Já su rád,že su celý,tož nakonec sme spokojení obá alě hlavně može byť rád Mates,to jako ten kocůr,že zaostál celý.

chobotek

#1013 Nový příspěvek od chobotek »

Olo, su rád, že žiješ. Aj mě to dalo, mosel sem utřit poprskané zobrazovadlo.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

ZipBene

#1014 Nový příspěvek od ZipBene »

Olo Olo to je skvěle popsaný. :D :D :D :D Ty by jsi byl perfektní lidový vypravěč.

romus145

#1015 Nový příspěvek od romus145 »

připadáš mě jak můj děda :smich: toto poslouchám skoro každé ráno u babičky v prádelce. :smich: taky, už kvůli kocůrovi spadl :( ale jinak jim hodí kůsek salámu aby se nemotali pod nohama :)
Věrný člen agresorů.com

pani-kenybzova

#1016 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

ola píše:Ahoj,jasně,že,aj Já su rád,že su celý,tož nakonec sme spokojení obá alě hlavně može byť rád Mates,to jako ten kocůr,že zaostál celý.
taky mame kocura, ale mame ho doma, zatim ma svuj vlastni pokoj pazur jeden :)

kenybz

#1017 Nový příspěvek od kenybz »

olo čoveče mojí jsem před chvílů napsál že idu spat ale nedalo mě to a dívu sa cos napsál no halvně že žiješ kočky sů kurvy zákeřné a vyscané a nigdy neposlechnů a tož ňa napadá pro č je máme rádi...ráno stanu idu přez ten kočičí pokoj a to ta sviňa už drápe na dveřa od třech ráno a v noci dělá bordel...no a jak pak stanu tož než sa člověk znotýruje tož sa ti začne motat pod nohama málem chytnu vangla a hodím tlamu a on enom: no mňáááu tak mu slušně řeknu běž doprdele a on nic furt sa lísá...tož zeberu z regálu granule a nasypu mu do misky..a si představ hned pár vteřin po tom co vylezu z postele sa ohnůt až k zemi tož to je výkon a aby mňa záda tak moc nebolely tož sa opřu ruků o koleno a trožku tej hrbatéj páteři odlehčim a natřepumu do misky granulí...pak do druhej misky vodu a du poklůzat zbytek havěti...
tož taký je náš kocůr ale je to veliký mazel až na něho moja snád aj žárlí, že sa semňů víc mazlí jak s ňů tož tak dobrů noc

ola

#1018 Nový příspěvek od ola »

Ahoj kenybz,jo,sů to hajzli vyscaní,to máš pravdu alě my ho máme také všeci rádi,to je samé Mates sem,Mates tam.Tak ňa včiľ napadá,že om ten mamľas ani nechťél to mľéko,jak sem si furt mysľél alě že mu vóněly ty týblě od tých zbytků co sem umývál a proto sa ně furt švndrál pod nohama.Já mu totiž z tama vyberu nejaký fľáganec masíčka a tož si těkně na něm dycky šmákne.Vidíš to,šak si za to možu sám,gdyby ňa to napadlo hneď,tož sem mu moh trocha vyškrábnůť a hneď by měl dušu v péřů.Chudáček malý,ešče,že má taků iskru a á su taký gramľavý,že sem ho netrefíl tam gde sem chťél.

sychrovak

#1019 Nový příspěvek od sychrovak »

Tak jsem si dal odpoledních 460 km Jihlavsko,Pelhřimovsko .Gumy doma,ještě že jsem vzal vlek,do kufru bych je nedal..........Buben od Jirky z Cejle je super,nebyl doma jen jeho paní s trhačem.Pěkný vesničky tam máte :))
I Rakvárnu jsem potkal cestou kousek Od Jihlavy ale zatím jsem si neobjednal :)
Jinak vám řeknu kluci máme u nás nejdražší benzín..u Vás skoro o 2 Kč levněji.
Jo Gumy jsou made in GDR Pneumont nové uloženky :) ale výška jen 97cm.........čekal jsem 106 cm.12,5-20
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

padesátka

#1020 Nový příspěvek od padesátka »

Od čtyřech hodin topím pod masem ;-)
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Putyka“