slečna na vdavaní
Re: slečna na vdavaní
jak že se jmenuje hlavní vlákno v kterém jsem ? - PUTYKA - a jak se mluví v putyce ? ........
(takže prostor pro moralizování tu není)
jinak Ambro, udělala jsi mi radost, že tu jsi, choď časteji !!!!!
(takže prostor pro moralizování tu není)
jinak Ambro, udělala jsi mi radost, že tu jsi, choď časteji !!!!!
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
Hezký den Mařenko,
Také u Vás praží sluníčko?už tu máme 21c
Také u Vás praží sluníčko?už tu máme 21c
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
jojo, teď je krááásně, ty odpoledna jsou už fakt horká a tak moc a bez koupání to já
Tak chlapci nedalo mi to a musela som sa sem prihlásiť a uviesť veci na pravú mieru
nie som žiadna netýkavka a vôbec som sa neurazila ani na jeden koment-až na medvedicu? nemôžme byť všetci pekní... ale v pohode. Humor poznám, aj zo seba...
Olo- nie nič zlé si nenapísal,vôbec som to nebrala v zlom
Sychrovak-telefón sa dá aj vypnúť
Fronterman-v pohode, úchylom ťa nikto nenazval
Marie-ja si z tých vecí fakt nič nerobím...
Ambra-ja som sa neurazila
a tá moja SÚKROMNÁ správa na fb-o úchyloch to som citovala tento bráchov koment:
keď sa brácho baví nech má radosť, ja to nejak neriešim...myslím,si že na to treba dvoch a zbytočne "tlačí na pílu"
takže pekný deň všetkým
nie som žiadna netýkavka a vôbec som sa neurazila ani na jeden koment-až na medvedicu? nemôžme byť všetci pekní... ale v pohode. Humor poznám, aj zo seba...
Olo- nie nič zlé si nenapísal,vôbec som to nebrala v zlom
Sychrovak-telefón sa dá aj vypnúť
Fronterman-v pohode, úchylom ťa nikto nenazval
Marie-ja si z tých vecí fakt nič nerobím...
Ambra-ja som sa neurazila
a tá moja SÚKROMNÁ správa na fb-o úchyloch to som citovala tento bráchov koment:
(ja som mu napísala len aby zmazal tú moju hroznú fotku,nič viac...)zde píše: no už si prečitala a vraj mam stiahnut fotky lebo je to tu samy uchyl .Tak chlapci mate smolu a ja tiež .Nebudem mat takto švagra
keď sa brácho baví nech má radosť, ja to nejak neriešim...myslím,si že na to treba dvoch a zbytočne "tlačí na pílu"
takže pekný deň všetkým
Naposledy upravil(a) lienka dne úte kvě 20, 2014 9:09 am, celkem upraveno 1 x.
nevinná poznámka a nezmyselná debata...fronterman píše:Netušil som, že taká nevinná poznámka rozdúcha takúto debatu. A už vôbec som netušil, že kvôli takej nevinnej poznámke si vyslúžim prívlastok "úchyl" a "puberťák". Ja som chcel len nejak vtipne zareagovať na Olovu poznámku o kozách. To nebolo myslené ne konkrétnu dievčinu (mimochodom veľmi pekná baba a to, že sem dal jej brácho fotku, nech si vybavia medzi sebou), len mi to tak pasovalo do tej debaty. .
úchylom ťa nikto nenazval....
to si píš že si to s bráchom vybavím....
Ahol Lienko,
Klobouk dolů a děkuji za tvůj komentář.
Jen se kamarádsky zastanu Brita,on té své o dost mladší doktorce(Tuším28l) občas říká medvědice,tak to z toho vyplynulo,ale je jasné že ten kdo nezná souvislosti může to naštvat.Však i já občasným rýpnutím někoho naštvu ačkoliv to tak nemyslím.
Přeji hezký den a věřím ze do SZ nějaká za zprávička ti příjde.
P.S jen více sem ženských na povídání ať tady nezvlčíme
Klobouk dolů a děkuji za tvůj komentář.
Jen se kamarádsky zastanu Brita,on té své o dost mladší doktorce(Tuším28l) občas říká medvědice,tak to z toho vyplynulo,ale je jasné že ten kdo nezná souvislosti může to naštvat.Však i já občasným rýpnutím někoho naštvu ačkoliv to tak nemyslím.
Přeji hezký den a věřím ze do SZ nějaká za zprávička ti příjde.
P.S jen více sem ženských na povídání ať tady nezvlčíme
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Jé, Lienko !!!!
vítej !!!!
to jsem ráda, žes napsala !
jen sem choď pravidelně, je tu zábava, uvidíš, že tě tu budou mít všichni rádi, opravdu.
já se sem taky nacpala
však jestli zahradničích, či pěstuješ kaktusy, či máš jen problém s muškáty, tak tady se to vyřeší
(myslím tím celé fórum)
mě tu taky chlapy pomohli
vítej !!!!
to jsem ráda, žes napsala !
jen sem choď pravidelně, je tu zábava, uvidíš, že tě tu budou mít všichni rádi, opravdu.
já se sem taky nacpala
však jestli zahradničích, či pěstuješ kaktusy, či máš jen problém s muškáty, tak tady se to vyřeší
(myslím tím celé fórum)
mě tu taky chlapy pomohli
sychrovak: nenaštvalo
-
co je?já jsem byl v práci.od rána do noci.pak až jsem oblikl ten baloňák a šel do parku.....
Naposledy upravil(a) sekalsemmalo dne úte kvě 20, 2014 9:22 am, celkem upraveno 1 x.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Marie: dík...no kto by to povedal,že ja nakoniec skončím na tomto fóre
sekalsemmalo píše:co je?já jsem byl v práci.od rána do noci.pak až jsem oblikl ten baloňák a šel do parku.....
uchyla jsem tady taky ještě nepotkal.a dvojsmyslné řeči a nějaký to ostřejší slovo?Hlavně že si nenadáváme mezi sebou.skoro vždy a všechno zde se přejde s humorem.Opravdu záleží na tom jak je kdo naladěný a jak to pochopí.
presne tak
Tak vítej mezi náma Lenčo ,neboj ono to není takový zlý jak se na první pohled zdá. Většina je tady pro srandu a občasný narážky nemyslí zle. Přeji Ti pěkný den. Vlasta
no sláva.