Já mám Slokov z roku 1979,zatím neteče. Topím jenom dřevem. Takovej už dneska nekoupím.pani-kenybzova píše:35 let, to je slusny vykon, takovy se uz asi nevyrabi...Britt píše:Tak si pěkně v klídku sedím, čtu si příspěvky a najdenou rána ve sklepě. Kotel Dakon po 35 letech udělal pápá. Takže jsem vypustil vodu a zítra bude demontáž.
Už mě ty katastrofy začínají nějak srát. Minulý měsíc pračka, teď kotel...
co sa vam zleho dneska pritrafilo
Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo
ja mam dakona litinu a pohoda
- pani-kenybzova
dobrej rocnik, tak jak jazajíc píše:Já mám Slokov z roku 1979,zatím neteče. Topím jenom dřevem. Takovej už dneska nekoupím.pani-kenybzova píše:35 let, to je slusny vykon, takovy se uz asi nevyrabi...Britt píše:Tak si pěkně v klídku sedím, čtu si příspěvky a najdenou rána ve sklepě. Kotel Dakon po 35 letech udělal pápá. Takže jsem vypustil vodu a zítra bude demontáž.
Už mě ty katastrofy začínají nějak srát. Minulý měsíc pračka, teď kotel...
tak to je opravdu víkon i soudruzi dělali kotle na určitou dobu ale na 30 ale 20let tento 15 přesluhoval . přičemž ti dnešní židáci to dělají tak na 10
A aký ideš dať teraz kotol?
To kdybych věděl. Mým snem je automat na ořech 2 ale vzhledem k finanční anorexii jen zaslepím příruby a pojedu na plyn, který mám jako zálohu.UR1SK píše:A aký ideš dať teraz kotol?
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
-
- Kontaktovat uživatele:
Džaba neblázni! Ja čakám, že ma kotle prežijú a nie nejakých smiešnych 30 rokov, toľko sú už v prevádzke a v lete predsaj oddychujú . Neviem si predstaviť ako vek vplýva na nejaký liatinák ako je KZ5, pokiaľ nepríde k mimoriadnym udalostiam (zažil aj 150/130) tak sa nemá čo stať, teda aspoň dúfam... Mám tam aj plecháče, ale ani ma doteraz nenapadlo, že by mohli tiecťAngel píše:tak to je opravdu víkon i soudruzi dělali kotle na určitou dobu ale na 30 ale 20let tento 15 přesluhoval . přičemž ti dnešní židáci to dělají tak na 10
I litiňák se jednou odporoučí, záleží čím topíš. Litinové kotle jsou většinou stavěné na černé uhlí a to má přece jen větší výhřevnost.jano píše:Džaba neblázni! Ja čakám, že ma kotle prežijú a nie nejakých smiešnych 30 rokov, toľko sú už v prevádzke a v lete predsaj oddychujú . Neviem si predstaviť ako vek vplýva na nejaký liatinák ako je KZ5, pokiaľ nepríde k mimoriadnym udalostiam (zažil aj 150/130) tak sa nemá čo stať, teda aspoň dúfam... Mám tam aj plecháče, ale ani ma doteraz nenapadlo, že by mohli tiecťAngel píše:tak to je opravdu víkon i soudruzi dělali kotle na určitou dobu ale na 30 ale 20let tento 15 přesluhoval . přičemž ti dnešní židáci to dělají tak na 10
skus se podívat na talmet sou to sice poláci ale bratr si je nemůže vynachválit a není problém ani s ručním přikládáním
Ja som zástanca liatiny, mám U26 a nedám dopustiť, kúrim čiernym odvrchu 1 krát denne. Švagor má polský automat k tomu hotovú výmeníkovú stanicu s kadejakými čudami, čerpadlami a ventilmi a je v kotolni viac ako ja a pol domu mu doteraz poriadne nekúri, šťastie že je takáto zima, keby bolo -20 neviem čo by robil. Má novostavbu, prvá zima.
To víš že šilhám po polských výrobcích. Už jsem slyšel chválu z více stran, taď sbírám informace o jednotlivých výrobcích a typech.Angel píše:skus se podívat na talmet sou to sice poláci ale bratr si je nemůže vynachválit a není problém ani s ručním přikládáním
V režimu automatu to bude všude stejné, ale ten manuální provoz maj špičkově udělaný. To mě opravdu nadchlo
Můžeš to prosím trochu podrobněji popsat, ať jsem chytřejší?Angel píše:V režimu automatu to bude všude stejné, ale ten manuální provoz maj špičkově udělaný. To mě opravdu nadchlo
Ten polský kotel bude spíš Galmet.Talmet nemůžu najít Ale ta cena za 25kW co já potřebuju je taky už dost světová.Neprovozujete někdo doma něco levnějšího?
Já koukám po nabídkách na Aukru a sonduju, který by byl nejvhodnější. Cena samozřejmě také rozhodujedanyel píše:Ten polský kotel bude spíš Galmet.Talmet nemůžu najít Ale ta cena za 25kW co já potřebuju je taky už dost světová.Neprovozujete někdo doma něco levnějšího?