co sa vam zleho dneska pritrafilo

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
zajíc

Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo

#706 Nový příspěvek od zajíc »

pani-kenybzova píše:
Britt píše:Tak si pěkně v klídku sedím, čtu si příspěvky a najdenou rána ve sklepě. Kotel Dakon po 35 letech udělal pápá. Takže jsem vypustil vodu a zítra bude demontáž.

Už mě ty katastrofy začínají nějak srát. Minulý měsíc pračka, teď kotel... :pistol:
35 let, to je slusny vykon, takovy se uz asi nevyrabi...
Já mám Slokov z roku 1979,zatím neteče. :shock: Topím jenom dřevem. :co?: Takovej už dneska nekoupím. :'(

Pavel

#707 Nový příspěvek od Pavel »

ja mam dakona litinu a pohoda

pani-kenybzova

#708 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

zajíc píše:
pani-kenybzova píše:
Britt píše:Tak si pěkně v klídku sedím, čtu si příspěvky a najdenou rána ve sklepě. Kotel Dakon po 35 letech udělal pápá. Takže jsem vypustil vodu a zítra bude demontáž.

Už mě ty katastrofy začínají nějak srát. Minulý měsíc pračka, teď kotel... :pistol:
35 let, to je slusny vykon, takovy se uz asi nevyrabi...
Já mám Slokov z roku 1979,zatím neteče. :shock: Topím jenom dřevem. :co?: Takovej už dneska nekoupím. :'(
dobrej rocnik, tak jak ja 8) :ano: 8)

Angel

#709 Nový příspěvek od Angel »

tak to je opravdu víkon :potlesk: i soudruzi dělali kotle na určitou dobu ale na 30 ale 20let tento 15 přesluhoval 8). přičemž ti dnešní židáci to dělají tak na 10 :jazyk:

UR1SK

#710 Nový příspěvek od UR1SK »

A aký ideš dať teraz kotol?

Britt

#711 Nový příspěvek od Britt »

UR1SK píše:A aký ideš dať teraz kotol?
To kdybych věděl. Mým snem je automat na ořech 2 ale vzhledem k finanční anorexii jen zaslepím příruby a pojedu na plyn, který mám jako zálohu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

jano
Kontaktovat uživatele:

#712 Nový příspěvek od jano »

Angel píše:tak to je opravdu víkon :potlesk: i soudruzi dělali kotle na určitou dobu ale na 30 ale 20let tento 15 přesluhoval 8). přičemž ti dnešní židáci to dělají tak na 10 :jazyk:
Džaba neblázni! Ja čakám, že ma kotle prežijú a nie nejakých smiešnych 30 rokov, toľko sú už v prevádzke a v lete predsaj oddychujú :) . Neviem si predstaviť ako vek vplýva na nejaký liatinák ako je KZ5, pokiaľ nepríde k mimoriadnym udalostiam (zažil aj 150/130) tak sa nemá čo stať, teda aspoň dúfam... Mám tam aj plecháče, ale ani ma doteraz nenapadlo, že by mohli tiecť :(

Britt

#713 Nový příspěvek od Britt »

jano píše:
Angel píše:tak to je opravdu víkon :potlesk: i soudruzi dělali kotle na určitou dobu ale na 30 ale 20let tento 15 přesluhoval 8). přičemž ti dnešní židáci to dělají tak na 10 :jazyk:
Džaba neblázni! Ja čakám, že ma kotle prežijú a nie nejakých smiešnych 30 rokov, toľko sú už v prevádzke a v lete predsaj oddychujú :) . Neviem si predstaviť ako vek vplýva na nejaký liatinák ako je KZ5, pokiaľ nepríde k mimoriadnym udalostiam (zažil aj 150/130) tak sa nemá čo stať, teda aspoň dúfam... Mám tam aj plecháče, ale ani ma doteraz nenapadlo, že by mohli tiecť :(
I litiňák se jednou odporoučí, záleží čím topíš. Litinové kotle jsou většinou stavěné na černé uhlí a to má přece jen větší výhřevnost.

Angel

#714 Nový příspěvek od Angel »

skus se podívat na talmet sou to sice poláci ale bratr si je nemůže vynachválit a není problém ani s ručním přikládáním

UR1SK

#715 Nový příspěvek od UR1SK »

Ja som zástanca liatiny, mám U26 a nedám dopustiť, kúrim čiernym odvrchu 1 krát denne. Švagor má polský automat k tomu hotovú výmeníkovú stanicu s kadejakými čudami, čerpadlami a ventilmi a je v kotolni viac ako ja a pol domu mu doteraz poriadne nekúri, šťastie že je takáto zima, keby bolo -20 neviem čo by robil. Má novostavbu, prvá zima.

Britt

#716 Nový příspěvek od Britt »

Angel píše:skus se podívat na talmet sou to sice poláci ale bratr si je nemůže vynachválit a není problém ani s ručním přikládáním
To víš že šilhám po polských výrobcích. Už jsem slyšel chválu z více stran, taď sbírám informace o jednotlivých výrobcích a typech.

Angel

#717 Nový příspěvek od Angel »

V režimu automatu to bude všude stejné, ale ten manuální provoz maj špičkově udělaný. To mě opravdu nadchlo 8)

Britt

#718 Nový příspěvek od Britt »

Angel píše:V režimu automatu to bude všude stejné, ale ten manuální provoz maj špičkově udělaný. To mě opravdu nadchlo 8)
Můžeš to prosím trochu podrobněji popsat, ať jsem chytřejší?

danyel

#719 Nový příspěvek od danyel »

Ten polský kotel bude spíš Galmet.Talmet nemůžu najít :( Ale ta cena za 25kW co já potřebuju je taky už dost světová.Neprovozujete někdo doma něco levnějšího?

Britt

#720 Nový příspěvek od Britt »

danyel píše:Ten polský kotel bude spíš Galmet.Talmet nemůžu najít :( Ale ta cena za 25kW co já potřebuju je taky už dost světová.Neprovozujete někdo doma něco levnějšího?
Já koukám po nabídkách na Aukru a sonduju, který by byl nejvhodnější. Cena samozřejmě také rozhoduje :)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“