CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Marie

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#2806 Nový příspěvek od Marie »

sekalsemmalo píše:maruško,sežeň hovězí srdce,budeme grilovat a kup cedník!!!!!!
Seky, tak si ti dva dny lámu hlavu nad tím cedníkem....nepřišla jsem na to...proč cedník ?
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

romus145

#2807 Nový příspěvek od romus145 »

Reklama na kofolu z te to je
Věrný člen agresorů.com

ota

#2808 Nový příspěvek od ota »

Děkuji Marušce za pofoukání bebínka. Snad se mi povede lepší usnout. Je to tady celkem v pohodě, akoràt s tím spaním je to bída. Sice postel mám asi nejmodernějšího provedení, samé heble na dálkové ovládání. Nad hlavou koza smadlem a vedle ještě ta hrazda s těma kladkama pro ty co jsou v sádře. Doma mám postýlku starší, ale to by se v ní jinak chrupalo! No co už, manželka mi to taky povídala, že si to tělo prostě řeklo dost a vysadilo v nevhodnou chvilku a ůraz byl ny světě.

trnkista

#2809 Nový příspěvek od trnkista »

pozivam ssetkich koniarou na konsi sprievod do terchovej keri zacne o 9 rano pred uradom treba kone vizdobit rebrinak oprasit a chtro prist a inac neskoro ma to napadlo ale zajtra janosikove uz koncia este zajtra ale to uz nist teraz tu bude budzogan a to bude stranda viacej si pozrite na www.terchova-info.sk no a neska som celi den rezal palivo a obracal seno potom som bol pozret na janlsikovich no a terracz som tu.
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

ARO V3S

#2810 Nový příspěvek od ARO V3S »

S kamaratom sme v nemecku sme pomahali opravovat hasicke auto jednemu panovi kazdych 5 min odbiehal prec lebo mal sracku ,robilisme brzdy a vyskocili pakne jednu som napravil on siel druhu dal tam prsty a zrazu krv krii rychlo som to roztihaol utekal domov poskladal som to zalozil koleso ten ujo sa vratil ze to chce kuknut zase dal dole koleso potom pridam fotku
Aro 243 3,2 D

Brit

#2811 Nový příspěvek od Brit »

Včera opět 16ti hodinové peklo v Tatře a pak následovalo nádherné půlnoční koupání na poděbradském jezeře. Voda teplejší než vzduch, žádní komáři, prostě nádhera. Moc jsme si to užili. :)

padesátka

#2812 Nový příspěvek od padesátka »

Brit píše:Včera opět 16ti hodinové peklo v Tatře a pak následovalo nádherné půlnoční koupání na poděbradském jezeře. Voda teplejší než vzduch, žádní komáři, prostě nádhera. Moc jsme si to užili. :)
Taky přijel jsem domů v půl desátý a za chvilku odjíždím opět do toho extrému doufám že zas nebudou chtít sekat do devíti oni maj klimošku :vztek: tak se jim to jezdí já mám od včera větrák 8)

sekalsemmalo

#2813 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

šmarjá maruško,do konce dní....!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=jwppIq5ci1s
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Pavel

#2814 Nový příspěvek od Pavel »

ted sem prisel domu dneska uz 6 kol na opravu z kombajnu jeste vecer du prezouvat dve 800 na 32 je videt ze sou zne

liborm

#2815 Nový příspěvek od liborm »

tak dnes sem si privezl novou hracku na zimu. vlakno zatim zakladat nebudu az nanem zacnu neco delat. nazev uz zena vymyslela Zrzečka
Přílohy
P1080342.JPG
P1080343.JPG

MILDAZETOR

#2816 Nový příspěvek od MILDAZETOR »

Tak dnes bylo konečné završení přestavbového kolečka automobilové PAJky s RZ na traktorovou s RZ.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=41076

Ursus 73

#2817 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Tak dnes mi končí dvojtýždňová dovolenka, :zly: zajtra zas do práce. Celý čas som oddychoval, venoval sa rodine a vegetil. Ale dnes som si urobil pracovnú nedeľu, na otcovej Multicar M-25 som menil ložiská a guferá zadného kolesa. Už predvčerom prišiel domov a celé zadné koleso bolo obhádzané od oleja. Tak najskôr, že to len rozoberieme, zistíme čo budeme potrebovať a zajtra to pôjdeme do mesta kúpiť. Keď sme rozobrali náboj zadného kolesa a povyrážali z neho ložiská a gufero, skontrolovali sme domáce zásoby a zistili sme, že všetky potrebné diely máme doma čisto nové. Tak som to pre istotu všetko poskladal :prace: . Nemusím to robiť zajtra, pred nočnou smenou. Aj otec bol rád, :) že má ten malý náklaďák opravený. Inak bolo fajne teplo :hvezdicky: a mám toho slniečka dosť.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

padesátka

#2818 Nový příspěvek od padesátka »

Dnes odpočinek ráno to nach-alo a ted znova tak zítra nějaká ůdržba a odpočinek--v ůterý se do toho snad dáme at už jsou žně za náma.Zas se to prodlouží o dva dny :vztek:

cont33

#2819 Nový příspěvek od cont33 »

pošli ten dažd sem!!! tu je sucho a už v podstate po žatve na par jačmenov... tie vydržia ešte aj týžden...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

ota

#2820 Nový příspěvek od ota »

Ahoj co mlátíte? U nás jedou řepku. Dneska chvíli než byla ta bouřka pak to zabalili. Pšenici zatím ne. Majítady tý řepky hodně. Nejdřív jely menší plácky a teď lány. Prej to pěkně sype. Zato jarní ječmeny prej stojej za pěknej prd.

Zamčeno

Zpět na „Putyka“