CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
trnkista

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#2791 Nový příspěvek od trnkista »

no a neska som nebol kosit ale obracal som a bol za mnu sused ze bi potreboval niake hranolki neco chce robit a ze bi chcel aj obrezat a jako si sme sa zarozpraval otem vikasa ni luk a tak a zpustil o tem ze mal nahlasenich 5 holubou a na nich dostal 30 kilich kukurice no a otem ze KEDISI JAKO POZMKOVE SPOLOCENSTVO DOSTALI TEKACKA NIAKI TAZKI TRAKTOR MALI PASA CEK VLECKI KOSACKI ZA TRAKTORI JICINKI ATD A ZE NO CHODEL NA TEM TEEEEKACKU aze ten pasace nebol nigdi pouziti a mal bi tam bit tam de ho este komancovia nehali tazki traktor triciatku ma este jeden z dedini kosacki sa tez rozkradli ale nekere vleckisu tam na buduci tizden ocekova musim povedat ti humna tam padaju a jak tam este bude on povedal ze na 99 percent tam je tak bi som na 100 percent zacal z renovaciu
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

winch

#2792 Nový příspěvek od winch »

trnkista píše:no a neska som nebol kosit ale obracal som a bol za mnu sused ze bi potreboval niake hranolki neco chce robit a ze bi chcel aj obrezat a jako si sme sa zarozpraval otem vikasa ni luk a tak a zpustil o tem ze mal nahlasenich 5 holubou a na nich dostal 30 kilich kukurice no a otem ze KEDISI JAKO POZMKOVE SPOLOCENSTVO DOSTALI TEKACKA NIAKI TAZKI TRAKTOR MALI PASA CEK VLECKI KOSACKI ZA TRAKTORI JICINKI ATD A ZE NO CHODEL NA TEM TEEEEKACKU aze ten pasace nebol nigdi pouziti a mal bi tam bit tam de ho este komancovia nehali tazki traktor triciatku ma este jeden z dedini kosacki sa tez rozkradli ale nekere vleckisu tam na buduci tizden ocekova musim povedat ti humna tam padaju a jak tam este bude on povedal ze na 99 percent tam je tak bi som na 100 percent zacal z renovaciu
NO a ide to aj bez "Ypsilonu" 8) :D :D :D :vysmech: . S mojím svišťom by si si rozumel :friends: s jeho učiteľkou - :pohlavek: :obchod:
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

Pavel

#2793 Nový příspěvek od Pavel »

ted sem prisel domu protacel sem znamemu 17 palcove rafky hlinikace stredovou diru aby muto slo na dodavku

sekalsemmalo

#2794 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

vratili jsme se se synovcem z nocniho koupani.hvezdicky,mesicek,voda jak kafe....parada.....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Marie

#2795 Nový příspěvek od Marie »

Ty, Sekalsemmalo, ty budeš pěkný romantik....
vstáváš a ženeš se do kopců kvůli východu slunce, noční koupání, hmmmm
ode mne máš plný počet bodů
8)
jsi frajer
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

ota

#2796 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, tak já už druhej den ležim v nemocnici. Řezali mi na noze ten hematom kterej jsem si udělal v práci. Mám dlouhou chvíli a nevím kam s nohou. Před cjvilkou přišla sestra a fuj tady je teplo! No co už je teplo. Ona proč si nepustìte klimatizaci? Cvak na budíku a je tady paràdnè! Večeře tak jdu mam práci!

Sadra17

#2797 Nový příspěvek od Sadra17 »

Marie píše:Ty, Sekalsemmalo, ty budeš pěkný romantik....
vstáváš a ženeš se do kopců kvůli východu slunce, noční koupání, hmmmm
ode mne máš plný počet bodů
8)
jsi frajer
píše že se byl koupat se synovcem, to moc romantiky nebylo :typek: :typek:
malej traktorista v malým traktoru

Marie

#2798 Nový příspěvek od Marie »

Sandro,
1) nebyli se koupat ve dvě odpoledne
2) ten východ slunce to potvrzuje

kdepák, mě to nevymluvíš :)

sekalsemmalo

#2799 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

maruško,sežeň hovězí srdce,budeme grilovat a kup cedník!!!!!!já jsem v deset večer vypadl zplavenej z traktoru a moc jsem doufal,že mladej už bude chrupat a že si nevzpomene. a pak začlo naše hecování.,,strejdo,jseš měkkej,já jsem si to myslel,,.moje triky,že slyším,jak chraptí a vidím,jak se mu klíží oči a usnutí ve vodě je to nejhorší,co se může stát nezabraly.no ale pak jsem toho vůbec nelitoval a osvěženej sem chrupal,jak dudek,ani budíka sem do práce neslyšel......
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

trnkista

#2800 Nový příspěvek od trnkista »

winch píše:
trnkista píše:no a neska som nebol kosit ale obracal som a bol za mnu sused ze bi potreboval niake hranolki neco chce robit a ze bi chcel aj obrezat a jako si sme sa zarozpraval otem vikasa ni luk a tak a zpustil o tem ze mal nahlasenich 5 holubou a na nich dostal 30 kilich kukurice no a otem ze KEDISI JAKO POZMKOVE SPOLOCENSTVO DOSTALI TEKACKA NIAKI TAZKI TRAKTOR MALI PASA CEK VLECKI KOSACKI ZA TRAKTORI JICINKI ATD A ZE NO CHODEL NA TEM TEEEEKACKU aze ten pasace nebol nigdi pouziti a mal bi tam bit tam de ho este komancovia nehali tazki traktor triciatku ma este jeden z dedini kosacki sa tez rozkradli ale nekere vleckisu tam na buduci tizden ocekova musim povedat ti humna tam padaju a jak tam este bude on povedal ze na 99 percent tam je tak bi som na 100 percent zacal z renovaciu
NO a ide to aj bez "Ypsilonu" 8) :D :D :D :vysmech: . S mojím svišťom by si si rozumel :friends: s jeho učiteľkou - :pohlavek: :obchod:
no to som ze slovencini mal trojku (za korbace a slaninu) :jazyk: a tak niak som presol
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

sychrovak

#2801 Nový příspěvek od sychrovak »

ota píše:Ahoj, tak já už druhej den ležim v nemocnici. Řezali mi na noze ten hematom kterej jsem si udělal v práci. Mám dlouhou chvíli a nevím kam s nohou. Před cjvilkou přišla sestra a fuj tady je teplo! No co už je teplo. Ona proč si nepustìte klimatizaci? Cvak na budíku a je tady paràdnè! Večeře tak jdu mam práci!
Ahoj Otíku,tak ať to všechno dobře dopadne a sestřičky jsou hodné :) 8)
A hlavně ať už to máš za sebou a můžeš dělat střechu...kdyžtak tel. máš né? :))
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

sychrovak

#2802 Nový příspěvek od sychrovak »

sekalsemmalo píše:maruško,sežeň hovězí srdce,budeme grilovat a kup cedník!!!!!!já jsem v deset večer vypadl zplavenej z traktoru a moc jsem doufal,že mladej už bude chrupat a že si nevzpomene. a pak začlo naše hecování.,,strejdo,jseš měkkej,já jsem si to myslel,,.moje triky,že slyším,jak chraptí a vidím,jak se mu klíží oči a usnutí ve vodě je to nejhorší,co se může stát nezabraly.no ale pak jsem toho vůbec nelitoval a osvěženej sem chrupal,jak dudek,ani budíka sem do práce neslyšel......
Nevím kde ses koupal ale tam u Vás v kopcích to muselo být studené :))
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Leo

#2803 Nový příspěvek od Leo »

Dneska jsme s maminou sháněli v obchodě bedýnky na meruňky. Samozřejmě, uprostřed sezony, nic nebylo. V zimě jich mají plno, tak co nejít, když je jich nejvíc zapotřebí.. :vztek:
Tak se vracíme uličkou mezi zahradami, a najednou slyšíme hlasité mňoukání. No našli jsme kotě, které se asi zatoulalo. Tak se vydalo s náma a došlo s námi domů. A co s kotětem. No najednou se vyřítila sousedovic holčička, a hrr na kotě. Tak sousedi mají doma přírůstek, malá spokojená, lítá pořád jen kolem kotěte, krmí ho, hlídá.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

ota

#2804 Nový příspěvek od ota »

Ahoj no Sychrovaku, už prej se mi to o fous zlepšilo a doktor povídal, že ten víkend spolu dáme celej as do pondèlka. A potom se uvidi. Nejdřív že to bude na jeden den a už mi museli z domova přivézt další věci, bojsem sem vyrazil nalehko a nic jsem si nevzal. Však co taky na jedan den brát do nemocnice!
Kurna obrázek mi sem z mobilu nejde dát. Ale je to pro silnější nàtury.

Marie

#2805 Nový příspěvek od Marie »

Otíčku že posílám pofoukání ....
Ale ty jsi odpočinek potřeboval jako sůl, je jsi si měl vybrat lepší místo :)

Zamčeno

Zpět na „Putyka“