CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
no a neska som nebol kosit ale obracal som a bol za mnu sused ze bi potreboval niake hranolki neco chce robit a ze bi chcel aj obrezat a jako si sme sa zarozpraval otem vikasa ni luk a tak a zpustil o tem ze mal nahlasenich 5 holubou a na nich dostal 30 kilich kukurice no a otem ze KEDISI JAKO POZMKOVE SPOLOCENSTVO DOSTALI TEKACKA NIAKI TAZKI TRAKTOR MALI PASA CEK VLECKI KOSACKI ZA TRAKTORI JICINKI ATD A ZE NO CHODEL NA TEM TEEEEKACKU aze ten pasace nebol nigdi pouziti a mal bi tam bit tam de ho este komancovia nehali tazki traktor triciatku ma este jeden z dedini kosacki sa tez rozkradli ale nekere vleckisu tam na buduci tizden ocekova musim povedat ti humna tam padaju a jak tam este bude on povedal ze na 99 percent tam je tak bi som na 100 percent zacal z renovaciu
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D
NO a ide to aj bez "Ypsilonu" . S mojím svišťom by si si rozumel s jeho učiteľkou -trnkista píše:no a neska som nebol kosit ale obracal som a bol za mnu sused ze bi potreboval niake hranolki neco chce robit a ze bi chcel aj obrezat a jako si sme sa zarozpraval otem vikasa ni luk a tak a zpustil o tem ze mal nahlasenich 5 holubou a na nich dostal 30 kilich kukurice no a otem ze KEDISI JAKO POZMKOVE SPOLOCENSTVO DOSTALI TEKACKA NIAKI TAZKI TRAKTOR MALI PASA CEK VLECKI KOSACKI ZA TRAKTORI JICINKI ATD A ZE NO CHODEL NA TEM TEEEEKACKU aze ten pasace nebol nigdi pouziti a mal bi tam bit tam de ho este komancovia nehali tazki traktor triciatku ma este jeden z dedini kosacki sa tez rozkradli ale nekere vleckisu tam na buduci tizden ocekova musim povedat ti humna tam padaju a jak tam este bude on povedal ze na 99 percent tam je tak bi som na 100 percent zacal z renovaciu
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
ted sem prisel domu protacel sem znamemu 17 palcove rafky hlinikace stredovou diru aby muto slo na dodavku
-
vratili jsme se se synovcem z nocniho koupani.hvezdicky,mesicek,voda jak kafe....parada.....
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Ty, Sekalsemmalo, ty budeš pěkný romantik....
vstáváš a ženeš se do kopců kvůli východu slunce, noční koupání, hmmmm
ode mne máš plný počet bodů
jsi frajer
jsi frajer
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
Ahoj, tak já už druhej den ležim v nemocnici. Řezali mi na noze ten hematom kterej jsem si udělal v práci. Mám dlouhou chvíli a nevím kam s nohou. Před cjvilkou přišla sestra a fuj tady je teplo! No co už je teplo. Ona proč si nepustìte klimatizaci? Cvak na budíku a je tady paràdnè! Večeře tak jdu mam práci!
píše že se byl koupat se synovcem, to moc romantiky nebyloMarie píše:Ty, Sekalsemmalo, ty budeš pěkný romantik....
jsi frajer
malej traktorista v malým traktoru
Sandro,
1) nebyli se koupat ve dvě odpoledne
2) ten východ slunce to potvrzuje
kdepák, mě to nevymluvíš
1) nebyli se koupat ve dvě odpoledne
2) ten východ slunce to potvrzuje
kdepák, mě to nevymluvíš
-
maruško,sežeň hovězí srdce,budeme grilovat a kup cedník!!!!!!já jsem v deset večer vypadl zplavenej z traktoru a moc jsem doufal,že mladej už bude chrupat a že si nevzpomene. a pak začlo naše hecování.,,strejdo,jseš měkkej,já jsem si to myslel,,.moje triky,že slyším,jak chraptí a vidím,jak se mu klíží oči a usnutí ve vodě je to nejhorší,co se může stát nezabraly.no ale pak jsem toho vůbec nelitoval a osvěženej sem chrupal,jak dudek,ani budíka sem do práce neslyšel......
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
no to som ze slovencini mal trojku (za korbace a slaninu) a tak niak som presolwinch píše:NO a ide to aj bez "Ypsilonu" . S mojím svišťom by si si rozumel s jeho učiteľkou -trnkista píše:no a neska som nebol kosit ale obracal som a bol za mnu sused ze bi potreboval niake hranolki neco chce robit a ze bi chcel aj obrezat a jako si sme sa zarozpraval otem vikasa ni luk a tak a zpustil o tem ze mal nahlasenich 5 holubou a na nich dostal 30 kilich kukurice no a otem ze KEDISI JAKO POZMKOVE SPOLOCENSTVO DOSTALI TEKACKA NIAKI TAZKI TRAKTOR MALI PASA CEK VLECKI KOSACKI ZA TRAKTORI JICINKI ATD A ZE NO CHODEL NA TEM TEEEEKACKU aze ten pasace nebol nigdi pouziti a mal bi tam bit tam de ho este komancovia nehali tazki traktor triciatku ma este jeden z dedini kosacki sa tez rozkradli ale nekere vleckisu tam na buduci tizden ocekova musim povedat ti humna tam padaju a jak tam este bude on povedal ze na 99 percent tam je tak bi som na 100 percent zacal z renovaciu
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D
Ahoj Otíku,tak ať to všechno dobře dopadne a sestřičky jsou hodnéota píše:Ahoj, tak já už druhej den ležim v nemocnici. Řezali mi na noze ten hematom kterej jsem si udělal v práci. Mám dlouhou chvíli a nevím kam s nohou. Před cjvilkou přišla sestra a fuj tady je teplo! No co už je teplo. Ona proč si nepustìte klimatizaci? Cvak na budíku a je tady paràdnè! Večeře tak jdu mam práci!
A hlavně ať už to máš za sebou a můžeš dělat střechu...kdyžtak tel. máš né? )
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Nevím kde ses koupal ale tam u Vás v kopcích to muselo být studené )sekalsemmalo píše:maruško,sežeň hovězí srdce,budeme grilovat a kup cedník!!!!!!já jsem v deset večer vypadl zplavenej z traktoru a moc jsem doufal,že mladej už bude chrupat a že si nevzpomene. a pak začlo naše hecování.,,strejdo,jseš měkkej,já jsem si to myslel,,.moje triky,že slyším,jak chraptí a vidím,jak se mu klíží oči a usnutí ve vodě je to nejhorší,co se může stát nezabraly.no ale pak jsem toho vůbec nelitoval a osvěženej sem chrupal,jak dudek,ani budíka sem do práce neslyšel......
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Dneska jsme s maminou sháněli v obchodě bedýnky na meruňky. Samozřejmě, uprostřed sezony, nic nebylo. V zimě jich mají plno, tak co nejít, když je jich nejvíc zapotřebí..
Tak se vracíme uličkou mezi zahradami, a najednou slyšíme hlasité mňoukání. No našli jsme kotě, které se asi zatoulalo. Tak se vydalo s náma a došlo s námi domů. A co s kotětem. No najednou se vyřítila sousedovic holčička, a hrr na kotě. Tak sousedi mají doma přírůstek, malá spokojená, lítá pořád jen kolem kotěte, krmí ho, hlídá.
Tak se vracíme uličkou mezi zahradami, a najednou slyšíme hlasité mňoukání. No našli jsme kotě, které se asi zatoulalo. Tak se vydalo s náma a došlo s námi domů. A co s kotětem. No najednou se vyřítila sousedovic holčička, a hrr na kotě. Tak sousedi mají doma přírůstek, malá spokojená, lítá pořád jen kolem kotěte, krmí ho, hlídá.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Ahoj no Sychrovaku, už prej se mi to o fous zlepšilo a doktor povídal, že ten víkend spolu dáme celej as do pondèlka. A potom se uvidi. Nejdřív že to bude na jeden den a už mi museli z domova přivézt další věci, bojsem sem vyrazil nalehko a nic jsem si nevzal. Však co taky na jedan den brát do nemocnice!
Kurna obrázek mi sem z mobilu nejde dát. Ale je to pro silnější nàtury.
Kurna obrázek mi sem z mobilu nejde dát. Ale je to pro silnější nàtury.
Otíčku že posílám pofoukání ....
Ale ty jsi odpočinek potřeboval jako sůl, je jsi si měl vybrat lepší místo
Ale ty jsi odpočinek potřeboval jako sůl, je jsi si měl vybrat lepší místo