Ahoj on ten gambáč málo pění a někdy pěnu musíš udělat,to svijaný je jiná,ty pění ikdyž nechceš .))Mě teď chutná to živé pivo od Gambáče,občas si ho dám v tom kulatém pulitru.padesátka píše:Já piju gambáč už 18 let jen proto že ho maj všude jasně že už není co bejval,ale hodně záleží jak ho kdo natočí(v hospodě) ted už říkám hostinský max na dvakrát a musí ho donést.Jak cmrndá do pullitru 3x až 4x tak se to nedá pozřít.Ted je v modě kozel 11° každej ho ted chlastá a dopadne to jak z gambáčem taky bude časem stát za prd.
CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
neska som stal tez 0 10 ale nenahlim sa postlal sem zajacom isol bratrancovi pomost se ztolmi a potom bol obed isol som obatit otavu abi sa nepovedalo nakul som si kosu a takemotanie kolo domu a o 7 som isol kosit a kosel som ez do pol 10 a teraz som tu
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D
prosim o fotky tech holek:-)
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
- Juch
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak stopařek se zachtělo jak to čtu...já mám teda pech že ač jedu v krásne počasí nikdy na stopařku nenatrefim...jo jednou, ale šla na druhou stranu...
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
Stopařky neberu. To zavání průserem. Kámoš na to šeredně dojel.
je vidět že u vás sa kosíja lůky eště kosů kosím enom zelené pro králíky většinů denně kosu si kuju také ale séct v kuse 3 hodiny to bych nedal ani náhodů jaků máš kosu, kosisko a jak kuješ na čem jaků babku atdtrnkista píše:neska som stal tez 0 10 ale nenahlim sa postlal sem zajacom isol bratrancovi pomost se ztolmi a potom bol obed isol som obatit otavu abi sa nepovedalo nakul som si kosu a takemotanie kolo domu a o 7 som isol kosit a kosel som ez do pol 10 a teraz som tu
No, tak já měl celý minulý týden dovolenou a trávil jsem ji od 5ti ráno do 10 večer na stavbě - technické zázemí našeho budoucího rodinného domku
Thomassone, tak jen tak dál, ať se ti daří a ať co nejdříve bydlíte
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
Děkujeme, ještě chvilku to potrváMarie píše:Thomassone, tak jen tak dál, ať se ti daří a ať co nejdříve bydlíte
Dobré. to se jinak dělá než s cihlama,co ?
Co to znamená technické zázemí v tvém případě? mě to připadá jak chlévek s krmíkama,podle toho rozdělení
Co to znamená technické zázemí v tvém případě? mě to připadá jak chlévek s krmíkama,podle toho rozdělení
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
To jo, původně jsme to chtěli stavět ze starých cihel, ale jednak jich tam nakonec moc nebylo (samý káááámen) a navíc by to byla šílená práce ...Adler píše:Dobré. to se jinak dělá než s cihlama,co ?
S tím Heluzem to jde pěkne, ale občas jsou ty cihle trochu křivý ...
Hlavní obytnou část budem dělat z Ytongu, což by měla být teprve pohodička ...
Jinak technický zázemí se:
- sklad na nářadí (2,5x5,5m)
- garáž (3x5,5m)
- dílna (4,5x5,5m)
- vnější kuchyň např. na zabíjačky :-) (3x5,5m)
- sklad na dřevo (2,5x4m)
- vnější sprcha s WC (2,5x1 m)
Jj, z toho úhlu to tak vypadá, půdorysný rozměry jsou 16,3 x 5,5 mAdler píše: aha mě to připadalo menší
- Juch
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem v práci řešil takové sra....ky, že jsem měl sto chutí s tím seknout už v poledne. hotovej magnet na výjeby. Když se daří....
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
nazdar som rad ze aspn cosi chovas a hadam si mozeme tikat no takze kosu kujem na tupej babke je meka takze sa chitro nakuje jednu rusku co som kupel minuli rok nenekujem inac lenna ostrej kupil som si aj novu ostru babku ale tu som kozklepal na jednem kuti a kosu keru kosim najviacej doniesol starki od suseda uz velice davno a bola zlomena zlomel som na nej tri kosiska a kosa drzi furt sused zvaral potrubia na liptovskej mare a kosisko kere vidrzelo najviacej robel este prastarki a ide vidrzit aj ked s nim nekedi doslova rubem a stim vikasanim luk je to fakt fakt biedne co rozpravaju ludia o stiridsat rokou starsi odemna tak ez skoro jacia a o tich starsich ani nevravim a s kosu kosimja a bratranec ostatni maju jicinki mt8 a tak robia seno ale aspon kosia ja teraz robim otavu ale vikasam aj nekosene podhorie lenze to neni tak na ciem zvazat pretoze traktori mame u uja a strika a bratranecma jednoosaka ale ten tam ma broblem viskrabat a po ceste s traktorom sa ja moc netisnem nepotrebujem mat o pet rokou odklad a na buduci rok sa chistam robit na traktor. kebi si cossi este chcel vediet napis.kenybz píše:je vidět že u vás sa kosíja lůky eště kosů kosím enom zelené pro králíky většinů denně kosu si kuju také ale séct v kuse 3 hodiny to bych nedal ani náhodů jaků máš kosu, kosisko a jak kuješ na čem jaků babku atdtrnkista píše:neska som stal tez 0 10 ale nenahlim sa postlal sem zajacom isol bratrancovi pomost se ztolmi a potom bol obed isol som obatit otavu abi sa nepovedalo nakul som si kosu a takemotanie kolo domu a o 7 som isol kosit a kosel som ez do pol 10 a teraz som tu
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D