CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#2776 Nový příspěvek od sychrovak »

padesátka píše:Já piju gambáč už 18 let jen proto že ho maj všude jasně že už není co bejval,ale hodně záleží jak ho kdo natočí(v hospodě) ted už říkám hostinský max na dvakrát a musí ho donést.Jak cmrndá do pullitru 3x až 4x tak se to nedá pozřít.Ted je v modě kozel 11° každej ho ted chlastá a dopadne to jak z gambáčem taky bude časem stát za prd.
Ahoj on ten gambáč málo pění a někdy pěnu musíš udělat,to svijaný je jiná,ty pění ikdyž nechceš .))Mě teď chutná to živé pivo od Gambáče,občas si ho dám v tom kulatém pulitru.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

trnkista

#2777 Nový příspěvek od trnkista »

neska som stal tez 0 10 ale nenahlim sa postlal sem zajacom isol bratrancovi pomost se ztolmi a potom bol obed isol som obatit otavu abi sa nepovedalo nakul som si kosu a takemotanie kolo domu a o 7 som isol kosit a kosel som ez do pol 10 a teraz som tu
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

pawka

#2778 Nový příspěvek od pawka »

prosim o fotky tech holek:-)
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Juch
Kontaktovat uživatele:

#2779 Nový příspěvek od Juch »

Jo tak stopařek se zachtělo jak to čtu...já mám teda pech že ač jedu v krásne počasí nikdy na stopařku nenatrefim...jo jednou, ale šla na druhou stranu... :vysmech:
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...

Brit

#2780 Nový příspěvek od Brit »

Stopařky neberu. To zavání průserem. Kámoš na to šeredně dojel.

kenybz

#2781 Nový příspěvek od kenybz »

trnkista píše:neska som stal tez 0 10 ale nenahlim sa postlal sem zajacom isol bratrancovi pomost se ztolmi a potom bol obed isol som obatit otavu abi sa nepovedalo nakul som si kosu a takemotanie kolo domu a o 7 som isol kosit a kosel som ez do pol 10 a teraz som tu
je vidět že u vás sa kosíja lůky eště kosů kosím enom zelené pro králíky většinů denně kosu si kuju také ale séct v kuse 3 hodiny to bych nedal ani náhodů jaků máš kosu, kosisko a jak kuješ na čem jaků babku atd

Thomasson

#2782 Nový příspěvek od Thomasson »

No, tak já měl celý minulý týden dovolenou a trávil jsem ji od 5ti ráno do 10 večer na stavbě - technické zázemí našeho budoucího rodinného domku :)

Obrázek

Marie

#2783 Nový příspěvek od Marie »

Thomassone, tak jen tak dál, ať se ti daří a ať co nejdříve bydlíte 8)
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

Thomasson

#2784 Nový příspěvek od Thomasson »

Marie píše:Thomassone, tak jen tak dál, ať se ti daří a ať co nejdříve bydlíte 8)
Děkujeme, ještě chvilku to potrvá :)

Adler

#2785 Nový příspěvek od Adler »

Dobré. to se jinak dělá než s cihlama,co ? :)
Co to znamená technické zázemí v tvém případě? mě to připadá jak chlévek s krmíkama,podle toho rozdělení
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.

Thomasson

#2786 Nový příspěvek od Thomasson »

Adler píše:Dobré. to se jinak dělá než s cihlama,co ? :)
Co to znamená technické zázemí v tvém případě? mě to připadá jak chlévek s krmíkama,podle toho rozdělení
To jo, původně jsme to chtěli stavět ze starých cihel, ale jednak jich tam nakonec moc nebylo (samý káááámen) a navíc by to byla šílená práce ...

S tím Heluzem to jde pěkne, ale občas jsou ty cihle trochu křivý ...

Hlavní obytnou část budem dělat z Ytongu, což by měla být teprve pohodička ... :)

Jinak technický zázemí se:
- sklad na nářadí (2,5x5,5m)
- garáž (3x5,5m)
- dílna (4,5x5,5m)
- vnější kuchyň např. na zabíjačky :-) (3x5,5m)
- sklad na dřevo (2,5x4m)
- vnější sprcha s WC (2,5x1 m)

:typek:

Adler

#2787 Nový příspěvek od Adler »

:shock: aha mě to připadalo menší
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.

Thomasson

#2788 Nový příspěvek od Thomasson »

Adler píše::shock: aha mě to připadalo menší
Jj, z toho úhlu to tak vypadá, půdorysný rozměry jsou 16,3 x 5,5 m :)

Juch
Kontaktovat uživatele:

#2789 Nový příspěvek od Juch »

Dneska jsem v práci řešil takové sra....ky, že jsem měl sto chutí s tím seknout už v poledne. hotovej magnet na výjeby. Když se daří....
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...

trnkista

#2790 Nový příspěvek od trnkista »

kenybz píše:
trnkista píše:neska som stal tez 0 10 ale nenahlim sa postlal sem zajacom isol bratrancovi pomost se ztolmi a potom bol obed isol som obatit otavu abi sa nepovedalo nakul som si kosu a takemotanie kolo domu a o 7 som isol kosit a kosel som ez do pol 10 a teraz som tu
je vidět že u vás sa kosíja lůky eště kosů kosím enom zelené pro králíky většinů denně kosu si kuju také ale séct v kuse 3 hodiny to bych nedal ani náhodů jaků máš kosu, kosisko a jak kuješ na čem jaků babku atd
nazdar som rad ze aspn cosi chovas a hadam si mozeme tikat no takze kosu kujem na tupej babke je meka takze sa chitro nakuje jednu rusku co som kupel minuli rok nenekujem inac lenna ostrej kupil som si aj novu ostru babku ale tu som kozklepal na jednem kuti a kosu keru kosim najviacej doniesol starki od suseda uz velice davno a bola zlomena zlomel som na nej tri kosiska a kosa drzi furt sused zvaral potrubia na liptovskej mare a kosisko kere vidrzelo najviacej robel este prastarki a ide vidrzit aj ked s nim nekedi doslova rubem a stim vikasanim luk je to fakt fakt biedne co rozpravaju ludia o stiridsat rokou starsi odemna tak ez skoro jacia a o tich starsich ani nevravim a s kosu kosimja a bratranec ostatni maju jicinki mt8 a tak robia seno ale aspon kosia ja teraz robim otavu ale vikasam aj nekosene podhorie lenze to neni tak na ciem zvazat pretoze traktori mame u uja a strika a bratranecma jednoosaka ale ten tam ma broblem viskrabat a po ceste s traktorom sa ja moc netisnem nepotrebujem mat o pet rokou odklad a na buduci rok sa chistam robit na traktor. kebi si cossi este chcel vediet napis. :friends:
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

Zamčeno

Zpět na „Putyka“