CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Antony30011
Kontaktovat uživatele:

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#2761 Nový příspěvek od Antony30011 »

To víte, mladý studentský léta :friends: 8)

sychrovak

#2762 Nový příspěvek od sychrovak »

Marie píše:Brit by to možná bral
Antony...nevím

hele Sychrováčku super odkaz na ten trans...bordér, je ti to pěkné dílo, jen hodně kazí idylku vysoký betonový most hned vedle a to potrubí z druhé strany, ale ináč - dobrý !
Ahoj betonový most bude z první republiky a jezdí po něm vláček :)

To orezlé potrubí je přivaděč do elektrárny která je cca 100 m od toho transborderu.Mám fotky těch vil a té tepelné elektrárny,večer je sem dám.Ta vila bývaleho ředitele je úžasná 8) krásný styl.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

ota

#2763 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, Víťo, nadá se nic dělat, jen po ránu chrápat. Po obědě taky a odpoledne zase. Mám to celí modrý. Nateklí a taková pitomina. Netrefil jsem schod a takovejhle malér z toho mám. Zítra jedu na kontrolu tak si musím natáhnout budíka na 9 hodin ráno, abych nezaspal. Pantatík mě tam musí dovézt jako medvěda. Hlavně aby mě zase nestrašili s tou stříkačkou a jehlou to mi sice nevadí, ale píchlo to jako deset čertů.
No zase dneska hlídání zvířátek a posadávání pod slunečníkem. :vztek: Jestli bude ve čtvrtek dojit, tak mi zase nadojí do stavby. Začal jsem připravovat na střechu a sádrokarton rošt a stavba stojí. Pomocníci jsou na žních a já nemůžu ani jsem se tam nebyl podívat jestli to ještě stojí. :( S holema je to celkem z ruky a od majitele z práce čekám každým dnem kontrolu.
Nebojím se trvalejch následků. Jak to pujde a uschopněji mě, tak na to musím vlítnout. Však brácha už tady byl a jestli už jdu do práce. :vysmech: Blázen já nedojdu skoro do dílny a natož do práce. :(

padesátka

#2764 Nový příspěvek od padesátka »

Brit píše:
vitex píše:Ahoj kluci,jak tak pročítám ty Vaše příspěvky,nechcete se vystřídat?Jeden pořád spí,druhý dře jak bulhar a třetí jen chlastá.Aby to nezanechalo trvalé následky. :friends: :smich:
To není tak špatná myšlenka. Já když vypadnu po 18 hodinách z Tatry a sednu do osobáku, rozjíždím se na dvojku a ještě ji chci půlit. V kabině je skoro 50 stupňů a když pustím větrák, fouká na mě horký vzduch, jako kdybych pustil Bufika. Spím 6 hodin denně a jak vypadá pivo si nechávám vyprávět.
S tím se radši moc nechlub :tyty: já z tahače taky vypadl od (6,30) ve 22,00 :evil: ,ale dnes jsme jeli domu v 20,00 8) akorát jsem se při večeři nalil nealkem a na gambáč doma už mi moc místa nezbylo :vztek:

ota

#2765 Nový příspěvek od ota »

To Padesátko bejt to můj kámoš z práce, tak by si dal těch nealk basičku, kdyby tušil, že má doma Gambrinus! On když náhodou přijde a nabízejí mu Gambrinus, tak si dá raději točenou limonádu, nebo nealko. Prej nebude podporovat europivo. :D
Tady skončili teď. Sekali slaďák a tak to chtěli dodělat prej. Ono do ví, jestli vůbec je rosa nějaká je tam 25°C.

padesátka

#2766 Nový příspěvek od padesátka »

Já piju gambáč už 18 let jen proto že ho maj všude jasně že už není co bejval,ale hodně záleží jak ho kdo natočí(v hospodě) ted už říkám hostinský max na dvakrát a musí ho donést.Jak cmrndá do pullitru 3x až 4x tak se to nedá pozřít.Ted je v modě kozel 11° každej ho ted chlastá a dopadne to jak z gambáčem taky bude časem stát za prd.

ota

#2767 Nový příspěvek od ota »

Jo s tím máš uplně pravdu. Vyleze novinka třeba 11°nepasterizovaná a všude to začnou točit. Hned je o to hyml šmrnc. Potom pivovar jak to bývá, nestíhá vařit. Tak do toho začne pouštět ,,od vedle" No a po čase to vopadne. A nebo to podraží, i trochu ošidí. Tady když si chci dát dobrý pivo, tak zajdu vedle do vsi do hospody na Kácovské. Mají 10° 12° a kvasnicové. Po něm trochu těžší hlava, když se jich dá víc. Ale jsem měl doma vloni sud asi čtyřikrát a to byla lahoda. Ten jeden jsme měli celkem dlouho doma. Vlezla mi do toho dovolená a syn byl doma sám a měl sešlost a bylo hnusně a tak tam dost piv zbylo. Přijeli jsme z dovolené a hned jsem si natočil. To byla lahoda po těch lahvičkovejch a nebo kelímkovejch z dovolený. Bylo jako křen. Celkem trochu sedlo a čím bylo dýl, tím snad bylo lepší. Ono zase tak dlouho nevydrželo, to by muselo mít nožičky a po každý vzít nohy naremena, jinak by se nezdrželo. Vyzunkli jsme ho za chvíli.

trnkista

#2768 Nový příspěvek od trnkista »

sychrovak píše:
trnkista píše:NESKA: skladal seno
valal suchare
kresal suchare
obracal otavu natieral sopu a prdeldo gauca
T.
Tak na padesat procent jsem pochopil co jsi dělal a zbytek odhadl .))
preklad do slovencini :rubal suche stomi na palivo
kresal stromi
obracal nakosenu mladu travu
natieral sopu
prdel do gauca
to viete ja vecsinou pisem v rodnem nareci na to tak
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

sychrovak

#2769 Nový příspěvek od sychrovak »

Buďte rádi že na žně nejezdíte s nákladákem jako pan Pávek .))

http://www.youtube.com/watch?v=LbX6GkqvlDU

sychrovak

#2770 Nový příspěvek od sychrovak »

trnkista píše:
sychrovak píše:
valal suchare
kresal suchare
T.
kresal stromi
natieral sopu
prdel do gauca
Mě se to líbí ale občas chci překlad :))) jinak sopa je co ? :)

trnkista

#2771 Nový příspěvek od trnkista »

no takze neska som si tak prispal ze som stal 10:00 pozrem na mobil viskocim jako srna s postele hodim na seba kratasi nakrmim si spini s velkimi usami kerich je skoro stiricat najem sa aj ja a rozmislam co idem vidim janek pribehnul do muchi(bura asa tam humno a je to naproti cez rieku) vejcinu zburali ale nevedia co z hnilinu a tak som isol prre mojho milacika husqvarna 162 SE rv. 1976 a bavel som sa tam asi pol dna potom som kamaratovi pomahal s pekelnikom naiteral sopu potom om si nakul kosu isol s chalanmi na (kofolu) zrazu bolo 8 hodin a isol som kosit potom som prisol domou sadnul pred pocitac a som tu. :prace:
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

trnkista

#2772 Nový příspěvek od trnkista »

sychrovak píše:
trnkista píše:
sychrovak píše:
valal suchare
kresal suchare
T.
kresal stromi
natieral sopu
prdel do gauca
Mě se to líbí ale občas chci překlad :))) jinak sopa je co ? :)
sopa je hm uz to mam stodola

padesátka

#2773 Nový příspěvek od padesátka »

sychrovak píše:Buďte rádi že na žně nejezdíte s nákladákem jako pan Pávek .))

http://www.youtube.com/watch?v=LbX6GkqvlDU
Já bych vejtřasku bral 8) vždyt mám doma 2 veterány a ten tahač je taky víc jak 30letej :co?:

Brit

#2774 Nový příspěvek od Brit »

sychrovak píše:Jako že by Antony vlezl do tatry a brit by jel juchat s jeho přítelkyní :) ???

Holky se mnou jezdí skoro pořád ale miliskovat se v náklaďáku už není pro mne. Já mám rád pohodlíčko. :) Je tam jedna holčina ze zemědělky na praxi a jedna vysokoškolačka na brigádě a aby mi nebylo v tak velký kabině smutno, jezdí na střídačku se mnou. Na poli chytáme bronz a chytáme lelky :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sychrovak

#2775 Nový příspěvek od sychrovak »

Brit píše:
sychrovak píše:Jako že by Antony vlezl do tatry a brit by jel juchat s jeho přítelkyní :) ???

Holky se mnou jezdí skoro pořád ale miliskovat se v náklaďáku už není pro mne. Já mám rád pohodlíčko. :) Je tam jedna holčina ze zemědělky na praxi a jedna vysokoškolačka na brigádě a aby mi nebylo v tak velký kabině smutno, jezdí na střídačku se mnou. Na poli chytáme bronz a chytáme lelky :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Aha tak už vím jak balíš ty studentky :) i ty kozle jeden.Já si vždy vzal do auta stopařku,ale už jich je nějak málo...... :-/ Dřív když jsem jel z prahy mohl jsem si vybírat.......

Zamčeno

Zpět na „Putyka“