CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
No skoro nacas ale od pondelka uz zase makam.
Věrný člen agresorů.com
Já byl u pantáty,a tak jsem vzal kluky opět na procházku na transbordér proti proudu do vesničky Engelsberg.
Kluci se na té lanovce přes Nisu vozí tam a zpět, a alespoň se unaví.Já zatím obdivuji tu část vesničky kde byla velká tepelná elektrárna od r. 1924 do roku 1956.
Dnes komplex stojí ale nic se neděje.....jen domky dříve patřící k elekrárně dostávají nový kabát a velká vila kdysi ředitele je krásně opravená.
Jen původní obyvatelstvo už není.......byli zde němci.
A zajímat by Vás mohl ten Transborder .............http://www.andelskahorauchrastavy.cz/mi ... ransborder
Jinak je to pěkné místo,zříceniny dvou hradů a můžete pokračovat směr Krištofovo údolí cca 6 km odtuď.
Kluci se na té lanovce přes Nisu vozí tam a zpět, a alespoň se unaví.Já zatím obdivuji tu část vesničky kde byla velká tepelná elektrárna od r. 1924 do roku 1956.
Dnes komplex stojí ale nic se neděje.....jen domky dříve patřící k elekrárně dostávají nový kabát a velká vila kdysi ředitele je krásně opravená.
Jen původní obyvatelstvo už není.......byli zde němci.
A zajímat by Vás mohl ten Transborder .............http://www.andelskahorauchrastavy.cz/mi ... ransborder
Jinak je to pěkné místo,zříceniny dvou hradů a můžete pokračovat směr Krištofovo údolí cca 6 km odtuď.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
sychrovaku uz je v kristofove udoli v provozu zase gof na tom orloji co tam je sem byl pomahat jeto delani s trafostanice
Kdopa se na vás nevyprdne velebnostiVladimír2 píše: ...a že bys místo toho sosání dal nějaké fotky do srazů ...
Dneska som sa vozil s kamosom po nemecku konkretne v Ausburgu na v3s :-D vsetdi iba kukali obdivovali vytrubovali dvaja nas aj zastavili a obdivovali
Aro 243 3,2 D
Ahoj silnice je pořát uzavřená tak jsem jel okolo,jinak jezdím pravidelně přes Krištofovo udolí.Není lepší cesta k nám než zadem přes Český Dub.Můžeš se kochatPavel píše:sychrovaku uz je v kristofove udoli v provozu zase gof na tom orloji co tam je sem byl pomahat jeto delani s trafostanice
NESKA: skladal seno
valal suchare
kresal suchare
obracal otavu natieral sopu a prdeldo gauca
T.
valal suchare
kresal suchare
T.
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D
Tak na padesat procent jsem pochopil co jsi dělal a zbytek odhadl .))trnkista píše:NESKA: skladal seno
valal suchare
kresal suchare
T.
Ahoj. Tak já dneska co marodím: Ráno vstávačka v 10:30 Uvařil jsem si kafe a vzal kočku a psa ven. Kafe na stolek, pod slunečník. Mám to hned vedle verandy, abych nemusel z holema jít daleko. Kočka mi po začátku brala roha mezi kytky. Tak jsem ji za chvíli strčil domů. Potom jsem vyndal z slunečního tavidla vytavené rámečky a dal další. Tavím vosk pomocí sluníčka z rámečků od včel. Potom jsem si namastil nohu a skusil na chvíli usnout. Dál po vzbuzení asi v 13:30 jsem si ohřál trochu oběda a dal studený na nohu a na mobilu koukal na internet. Potom jsem vzal zase zvířátka ven a vyměnil rámečky v tavidle a sednul ke stolečku pod slunečník. Nohu strčil do kýble se studenou vodou. Takhle jsem tam seděl zase dobu. Po asi hodině a půl jsem zase šel domů a skusil na chvíli usnout. Navečer jsem vytáhnul zase zvířátka na dvůr dal si večeři a seděl pod slunečníkem. Kočka mi potvora vlezla k sousedům a nechtěla domů. Nabančila tam sousedoví čubině, protože k ní stčila čumák. Potom přišel syn a kočku přinesl od sousedů. No a už přišli i ostatní, manželka a syn. A to byla už skoro tma. Zalezli jsme do chalupy a já k počítači.
Tak to je můj ,,nemocenskej den" Chodím o holích a jen po baráku. Nohu mám modrou a nateklou jak bandasku. Za chvíli mě bolí, když trochu na ní postojím. Venku nádherně a já sedím doma. Kurva to mě to už sere!
Tak to je můj ,,nemocenskej den" Chodím o holích a jen po baráku. Nohu mám modrou a nateklou jak bandasku. Za chvíli mě bolí, když trochu na ní postojím. Venku nádherně a já sedím doma. Kurva to mě to už sere!
Před chvilkou jsem přijel z práce--žně---tak ani nemám pořádně čas skouknout počítač od minulého týdne jedem bez přestání vlastně už od 9týho
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Zas hodujeme...
Ahoj kluci,jak tak pročítám ty Vaše příspěvky,nechcete se vystřídat?Jeden pořád spí,druhý dře jak bulhar a třetí jen chlastá.Aby to nezanechalo trvalé následky.
To není tak špatná myšlenka. Já když vypadnu po 18 hodinách z Tatry a sednu do osobáku, rozjíždím se na dvojku a ještě ji chci půlit. V kabině je skoro 50 stupňů a když pustím větrák, fouká na mě horký vzduch, jako kdybych pustil Bufika. Spím 6 hodin denně a jak vypadá pivo si nechávám vyprávět.vitex píše:Ahoj kluci,jak tak pročítám ty Vaše příspěvky,nechcete se vystřídat?Jeden pořád spí,druhý dře jak bulhar a třetí jen chlastá.Aby to nezanechalo trvalé následky.
Jako že by Antony vlezl do tatry a brit by jel juchat s jeho přítelkyní ???
Brit by to možná bral
Antony...nevím
hele Sychrováčku super odkaz na ten trans...bordér, je ti to pěkné dílo, jen hodně kazí idylku vysoký betonový most hned vedle a to potrubí z druhé strany, ale ináč - dobrý !
Antony...nevím
hele Sychrováčku super odkaz na ten trans...bordér, je ti to pěkné dílo, jen hodně kazí idylku vysoký betonový most hned vedle a to potrubí z druhé strany, ale ináč - dobrý !
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.