CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
romus145

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#2746 Nový příspěvek od romus145 »

No skoro nacas :D ale od pondelka uz zase makam. :party:
Věrný člen agresorů.com

sychrovak

#2747 Nový příspěvek od sychrovak »

Já byl u pantáty,a tak jsem vzal kluky opět na procházku na transbordér proti proudu do vesničky Engelsberg.
Kluci se na té lanovce přes Nisu vozí tam a zpět, a alespoň se unaví.Já zatím obdivuji tu část vesničky kde byla velká tepelná elektrárna od r. 1924 do roku 1956.
Dnes komplex stojí ale nic se neděje.....jen domky dříve patřící k elekrárně dostávají nový kabát a velká vila kdysi ředitele je krásně opravená.
Jen původní obyvatelstvo už není.......byli zde němci.

A zajímat by Vás mohl ten Transborder .............http://www.andelskahorauchrastavy.cz/mi ... ransborder

Jinak je to pěkné místo,zříceniny dvou hradů a můžete pokračovat směr Krištofovo údolí cca 6 km odtuď.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Pavel

#2748 Nový příspěvek od Pavel »

sychrovaku uz je v kristofove udoli v provozu zase gof na tom orloji co tam je sem byl pomahat jeto delani s trafostanice

KOŠŤÁL

#2749 Nový příspěvek od KOŠŤÁL »

Vladimír2 píše: :smich: ...a že bys místo toho sosání dal nějaké fotky do srazů ... :smich:
Kdopa se na vás nevyprdne velebnosti :D

ARO V3S

#2750 Nový příspěvek od ARO V3S »

Dneska som sa vozil s kamosom po nemecku konkretne v Ausburgu na v3s :-D vsetdi iba kukali obdivovali vytrubovali dvaja nas aj zastavili a obdivovali
Aro 243 3,2 D

sychrovak

#2751 Nový příspěvek od sychrovak »

Pavel píše:sychrovaku uz je v kristofove udoli v provozu zase gof na tom orloji co tam je sem byl pomahat jeto delani s trafostanice
Ahoj silnice je pořát uzavřená tak jsem jel okolo,jinak jezdím pravidelně přes Krištofovo udolí.Není lepší cesta k nám než zadem přes Český Dub.Můžeš se kochat :)

trnkista

#2752 Nový příspěvek od trnkista »

NESKA: skladal seno
valal suchare
kresal suchare
obracal otavu natieral sopu a prdeldo gauca
T.
prave teraz 8mil. ludi sulozi 12 mil. ludi hladi do bedne zvisek sveta normalne robi ale len mali stat ceskoslovensko uprostred juynej ameriky kradne drevo =D

sychrovak

#2753 Nový příspěvek od sychrovak »

trnkista píše:NESKA: skladal seno
valal suchare
kresal suchare
obracal otavu natieral sopu a prdeldo gauca
T.
Tak na padesat procent jsem pochopil co jsi dělal a zbytek odhadl .))

ota

#2754 Nový příspěvek od ota »

Ahoj. Tak já dneska co marodím: Ráno vstávačka v 10:30 Uvařil jsem si kafe a vzal kočku a psa ven. Kafe na stolek, pod slunečník. Mám to hned vedle verandy, abych nemusel z holema jít daleko. Kočka mi po začátku brala roha mezi kytky. Tak jsem ji za chvíli strčil domů. Potom jsem vyndal z slunečního tavidla vytavené rámečky a dal další. Tavím vosk pomocí sluníčka z rámečků od včel. Potom jsem si namastil nohu a skusil na chvíli usnout. Dál po vzbuzení asi v 13:30 jsem si ohřál trochu oběda a dal studený na nohu a na mobilu koukal na internet. Potom jsem vzal zase zvířátka ven a vyměnil rámečky v tavidle a sednul ke stolečku pod slunečník. Nohu strčil do kýble se studenou vodou. Takhle jsem tam seděl zase dobu. Po asi hodině a půl jsem zase šel domů a skusil na chvíli usnout. Navečer jsem vytáhnul zase zvířátka na dvůr dal si večeři a seděl pod slunečníkem. Kočka mi potvora vlezla k sousedům a nechtěla domů. Nabančila tam sousedoví čubině, protože k ní stčila čumák. Potom přišel syn a kočku přinesl od sousedů. No a už přišli i ostatní, manželka a syn. A to byla už skoro tma. Zalezli jsme do chalupy a já k počítači.
Tak to je můj ,,nemocenskej den" Chodím o holích a jen po baráku. Nohu mám modrou a nateklou jak bandasku. Za chvíli mě bolí, když trochu na ní postojím. Venku nádherně a já sedím doma. Kurva to mě to už sere! :zly:

padesátka

#2755 Nový příspěvek od padesátka »

Před chvilkou jsem přijel z práce--žně---tak ani nemám pořádně čas skouknout počítač od minulého týdne jedem bez přestání :pistol: vlastně už od 9týho :rally:

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#2756 Nový příspěvek od Antony30011 »

Zas hodujeme... :friends: :wink:
Obrázek

vitex

#2757 Nový příspěvek od vitex »

Ahoj kluci,jak tak pročítám ty Vaše příspěvky,nechcete se vystřídat?Jeden pořád spí,druhý dře jak bulhar a třetí jen chlastá.Aby to nezanechalo trvalé následky. :friends: :smich:

Brit

#2758 Nový příspěvek od Brit »

vitex píše:Ahoj kluci,jak tak pročítám ty Vaše příspěvky,nechcete se vystřídat?Jeden pořád spí,druhý dře jak bulhar a třetí jen chlastá.Aby to nezanechalo trvalé následky. :friends: :smich:
To není tak špatná myšlenka. Já když vypadnu po 18 hodinách z Tatry a sednu do osobáku, rozjíždím se na dvojku a ještě ji chci půlit. V kabině je skoro 50 stupňů a když pustím větrák, fouká na mě horký vzduch, jako kdybych pustil Bufika. Spím 6 hodin denně a jak vypadá pivo si nechávám vyprávět.

sychrovak

#2759 Nový příspěvek od sychrovak »

Jako že by Antony vlezl do tatry a brit by jel juchat s jeho přítelkyní :) ???

Marie

#2760 Nový příspěvek od Marie »

Brit by to možná bral
Antony...nevím

hele Sychrováčku super odkaz na ten trans...bordér, je ti to pěkné dílo, jen hodně kazí idylku vysoký betonový most hned vedle a to potrubí z druhé strany, ale ináč - dobrý !
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

Zamčeno

Zpět na „Putyka“