Hyeny v Praze

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
mark

Re: Hyeny v Praze

#16 Nový příspěvek od mark »

Asi mne nepřesvědčíš,na provoz a všechny projekty tečou tak neuvěřitelný peníze,až hanba mluvit. A obec se topí v bordelu
a peníze nejsou na nic. Ale to je dlouhodobý problém. Zoo má přednost,jak říkáš-o tom rozhodují sami,bez ohledu na lidi.

sychrovak

#17 Nový příspěvek od sychrovak »

mark píše:Asi mne nepřesvědčíš,na provoz a všechny projekty tečou tak neuvěřitelný peníze,až hanba mluvit. A obec se topí v bordelu
a peníze nejsou na nic. Ale to je dlouhodobý problém. Zoo má přednost,jak říkáš-o tom rozhodují sami,bez ohledu na lidi.
Já tě nechci přesvědčovat a hlavné né v těchto dnech.Ale jestli jsi byl někdy u přerozdělování peněz organizacím třeba sportovcům či jiným tak by ses divil jak to s penězi je.......Vydělejte si a šmitec.Nevyděláš,dobrá musíš někoho propustit,prodat zvíře,nové nekoupit,stejný jak ekonomika fabriky jen tady dostávají finance -dotaci od města.nevydělají na sebe.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

P_e_p_e

#18 Nový příspěvek od P_e_p_e »

Já si myslím, že když otevřou ZOO, že je to jenom dobře. Potřebujou teď spoustu peněz. Na topící zvířata se nikdo dívat nebude, vždyť je před povodní zachránili.. 8) Včas je přestěhovali.. A to je dobře. Je mi jasný, že Tróje jako takový to nepomůže, ulice jsou tam opravdu uzoučký. To je fakt. Chce to jen doufat, že lidi co tam budou chtít jet budou aspoň trošku rozumný a pojedou MHD. Ty autobusy by stejně jezdili i prázdný.

Leo

#19 Nový příspěvek od Leo »

kuta píše:Obrázek
V čem ti rakouští soudruzi udělali chybu??? :-/ :shock:
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

brigadnik
Kontaktovat uživatele:

#20 Nový příspěvek od brigadnik »

Leo píše:
Strašně jednoduchej trik. Trvalo by maximálně pět minut najít ty samý fotky akorát opačně. Ani se nedivim, že už to okamura má na svým profilu, ale nechápu, jak někdo může na tohle skočit......

brigadnik
Kontaktovat uživatele:

#21 Nový příspěvek od brigadnik »

Leo píše:
Strašně jednoduchej trik. Trvalo by maximálně pět minut najít ty samý fotky akorát opačně. Ani se nedivim, že už to okamura má na svým profilu, ale nechápu, jak někdo může na tohle skočit......

sychrovak

#22 Nový příspěvek od sychrovak »

brigadnik píše:
Leo píše:
No nevím........zdá se mi to přitažené za vlasy ale?
http://www.heute.at/news/oesterreich/art23655,886039

Veselda

#23 Nový příspěvek od Veselda »

Se Vám nezdají ty bariéry?

Třeba to v Rakousku tak neojebávají jako u nás - tzn. že se polovička peněz na projekt někam "odkloní"
Majitel stavebnice značky "ZETOR" - model Z3011 - M1:1 ( viewtopic.php?f=32&t=43465 )
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)

ISEKI TA235

sychrovak

#24 Nový příspěvek od sychrovak »

Veselda píše:Se Vám nezdají ty bariéry?

Třeba to v Rakousku tak neojebávají jako u nás - tzn. že se polovička peněz na projekt někam "odkloní"
To je mi jasné :)) ale ta výška bez podpěr,vždyť to musí být šílený tlak.

staník

#25 Nový příspěvek od staník »

Leo píše:

Tady je k tomu víc.http://zpravy.idnes.cz/zazrak-na-dunaji ... anicni_pul

To fakt člověk kouká jak se to dá taky vymakat 8)
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

mark

#26 Nový příspěvek od mark »

Tak už to jde dolů. Uklízení. Máme krásný vesty,z krizovýho štábu,ale košťata a holínky nikoho nenapadlo sehnat. Další věc,prý na cesty k zatopeným objektům nesmíme autama a traktorama,dokud je neprohlédne statik. To je ale blbost!
Jinak musím uznat,že návštěvníci zoo nás tady moc neomezují,moc se jich sem nedostalo. Ale trvám na tom že to je kravina a bezohlednost sem tahat návštěvníky. Těch pár prodaných vstupenek je blbost,že pomůže.

aumirek

#27 Nový příspěvek od aumirek »

no vidíš že to otevření nebylo tak hrozné ja s tím souhlasil ale zároven tvrdil že moc lidí se tam nepohrne.A i když to moc peněz nepřinese tak alespon něco a pokud vás to tam moc neomezí tak se nic neděje.A s těmi povodnovými turisty to máš těžké jsou jen co se tam jdou pobavit či krást.Já se sice byl u nás také mrknout ale proto abych viděl co voda dokáže.Navíc mne to i přimělo nechat si strhnout s platu větší čásku než jsem puvodně zamýšlel.
Ps osobně jsem nikdy zatopen nebyl a nebudu přesto tu hruzu znám vedlejší dědina byla pod vodou několikrát.Taktéž jsem se s nisanem zučastnil evekuace dětského tábora v jeseníkách a odvážel děti kdy byla voda až v kabině

mark

#28 Nový příspěvek od mark »

Skoro mám pocit,že vždy když sem něco napíšu,hned se to zlepší :) .Přivezli všechno,co potřebujem.
Trochu nás naštvali z PRE,když odmítli připojit k elektrice barák,kam se všechno vozí,který nebyl pod vodou,a za napojení na rozvod chtěli zaplatit deset litrů,prý za kabel. Šmejdi. Naštěstí se našel někdo,kdo takový kabel má,tak se obětovali a zapojili to.

sychrovak

#29 Nový příspěvek od sychrovak »

mark píše:Skoro mám pocit,že vždy když sem něco napíšu,hned se to zlepší :) .Přivezli všechno,co potřebujem.
Trochu nás naštvali z PRE,když odmítli připojit k elektrice barák,kam se všechno vozí,který nebyl pod vodou,a za napojení na rozvod chtěli zaplatit deset litrů,prý za kabel. Šmejdi. Naštěstí se našel někdo,kdo takový kabel má,tak se obětovali a zapojili to.
Hned bych volal noviny,deník atd......

mark

#30 Nový příspěvek od mark »

Tak u nás už se uklízí. Spousta hasičů a dobrovolníků. A taky policajtů,jen nechápu proč jich teď když jsou lidi u baráků,
je pětkrát tolik,než když byly baráky prázdný :-/

Odpovědět

Zpět na „Putyka“