Narozeniny
Re: Narozeniny
Dnešním oslavencům přeji všechno nej,hlavně zdraví. Zdeňek aby měl s motorkama jen potěšení.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Ahoj,také sa připojuju ke Zdeňkovéj gratuľaci a mimo zdraví,štěstí a dlůhých roků na tom širém světě přeju tem jeho červeném traktůrkovi aby aspoň raz v životě poznál tu neskutečnů slasť projeť sa nejakým pořádným blackem.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Také se připojuji všem jen mě zarazil věk olina nevypadá na to .))
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Děkuji členům Ota, Vladimír 2,Staník,ola,sychrovak a po SZ Foxovi a lukashil za přání k narozeninám zeptám se traktůrka zda má zájem být jak prase od bláta a uvidím co mě odpoví
Na moto se pracuje pozvolna dál a v těchto dnech dokončuji opravu krytu řetězu na jedno moto které snad po třech letech práce konečně vyjede
Oslava ještě neproběhla ale něco málo bude ale jen tak decentně
Na moto se pracuje pozvolna dál a v těchto dnech dokončuji opravu krytu řetězu na jedno moto které snad po třech letech práce konečně vyjede
Oslava ještě neproběhla ale něco málo bude ale jen tak decentně
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Nejsou to sice narozeniny, ale jmeniny ano.
"Terablicku", vše nejlepší k dnešnímu svátku a zachovej nám přízeň se svými radami o hydraulice.
"Terablicku", vše nejlepší k dnešnímu svátku a zachovej nám přízeň se svými radami o hydraulice.
Romanovi k dnešním narozkám hodně zdraví, pohody a vždy funkčni traktor . Najdi si k sobě nějakého Pepíka a oslavte to . Přeji tedy i všem Pepíkům ...!
Pro Foxinu: Zlatíčko přeji ti k narozeninám vše nej. Miluju tě!!!! Tvuj Fox
Kladivo je dobrá věc, ale palice je palice!!
Takže oslavenci včetně Josefů přeji vše nej nej pro pani Foxovou jak bysmet )
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
foxina159 a Roman mají dnes důvod k oslavě tak všechno nejlepší Vám přeji hlavně zdraví Romanovi aby holandík jezdil bez poruchy a foxině aby jí fox moc nezlobil
...i já se připojuji ke gratulaci...zdeněk 1 píše:foxina159 a Roman mají dnes důvod k oslavě tak všechno nejlepší Vám přeji hlavně zdraví Romanovi aby holandík jezdil bez poruchy a foxině aby jí fox moc nezlobil
Stydím se, že jsem přehlédl foxinu, takže přání i pro ni
áááááá pomóóóóc mě už je zase devatenáct Všem vám moc děkuji za přáníčka No a s Romanem by jsme to měli oslavit, možná vezmeme sebou nějakého Pepču
Váleček je hrozná zbraň!!! A nebojím se ho použít!!!
fox159 píše:Pro Foxinu: Zlatíčko přeji ti k narozeninám vše nej. Miluju tě!!!! Tvuj Fox
Děkuji lásko
Váleček je hrozná zbraň!!! A nebojím se ho použít!!!
Všem dnešním oslavenkyním a oslavencům blahopřeji.