CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
vitex

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#991 Nový příspěvek od vitex »

Hřídel drtiče.

padesátka

#992 Nový příspěvek od padesátka »

H o o dně důležitou práci--přeložit maso na uzení a zalít novým lákem.
Obrázek

Niko01

#993 Nový příspěvek od Niko01 »

No ja sem dnes opravoval sveho fiata.Ta bestija mi pred troma tydnama chcipla a ne a ne za panbicka naskocit :'( .Konecne sem mnel chvilu casu tak sem ho presvecoval az nakonec nastartoval,jo ty JTD su fak zahady :smich: :smich: :smich: .
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.

Paťas

#994 Nový příspěvek od Paťas »

padesátka píše:H o o dně důležitou práci--přeložit maso na uzení a zalít novým lákem.
Obrázek
Tož to je krásná práca! Adidas bůček voní česnekem aj přes monitor. :D Ať sa ti to podaří. :potlesk:

romus145

#995 Nový příspěvek od romus145 »

No dneska nic moc, ale tepráv budu
Nedávno otec přijel domů s tím, že se vyhýbal autu a najel do díry. Ale protože výfuk držel jen silou vůle tak mu popojel a držel jen za navařenou kulatinku. Ale protože nebyl čas to opravit měl ještě nějaké jednání a druhé auto byl pryč tak sem výfuk hodil dolů. No, ale protože předchozí majitel byl prasák a spodek auta byl ve špatném stavu kór teda ten výfuk a výfuková trubka taky upadla, ale protože si toho otec nevšiml tak ji přejel. Tak dneska objednat koncoví díl. Stočit si trubku na soustruhu ke střednímu dílu výfuku páč ta taky upadla, vybrousit navařit, vsunout nový díl a usadit zpátky. No a protože držák výfuku uletěl kdoví kam tak budu muset udělat nový a navařit. No nemáme doma zvedák, ale destu tak zaměstnám ju. :friends:
Věrný člen agresorů.com

Georg.H

#996 Nový příspěvek od Georg.H »

Tak dnes sme se vrhli na opravu vlečky a traktoru od místního podnikatele co má na starost údržbu zeleně...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

kenybz

#997 Nový příspěvek od kenybz »

dílna /byválý chlev/ už má vybranů původní podlahu moselo sa jít -30cm byla tam cihelná dlažba, pak betonový potěr a pod tým navážka všeckých kameňů co zbyly zřejmě při štípání kamene na stěny a sklep stodoly a tož to byl porod dycky nakopat krompáčem a pak nabrat lopatú ale to byl děs šutry sa šprajcovaly a šlo to špatně nabírat...no a včera fachmani zabetonovali podkladovů vrstvu z armovaného betonu...na to příjde cca 10cm potěr a na to teraso, pak zapucovat a opravit stěny udělat vrata pak vymalovat a stěhovat sa do novej dílničky, která sousedí hned s první dílničků v kerej je aj kotelna a je tam teplučko, dílny sů spojené stovkama dveřama a tak stačí otevřít dveře a bude teplo aj v druhé dílně když bude potřeba...kdysi jsem tu dělal aj nákres ale ten je v nejakém tématu o dílnách a to nevím kde je? no a postupně vyvážám tu suť tož včéra jsem nalifroval vozík skoro nakopec mosel jsem aj dofůkat gumy bo to čapělo jak žaba a koncové světla skoro na zemi tak jsem mosel do toho prudkého kopca po tej rozbitej cestě velice opatrně a pak s tým vyplnit vyjeté koleje...škoda že neni únosnější vozík auto to utáhne jak nic ale nemožu to přetěžovat dávám tam enom tak 2m3 suti.
jelo to pěkně aj bez zapnuté uzávěrky

chobotek

#998 Nový příspěvek od chobotek »

Dva kubíky suti :smich: Jenom. Akorát mě řekni proč dávaš na ten armovaný beton ještě 10cm potěru a pak teraso. To by šlo položit rovnou ne? Pokud to teda moc nedoprasili nebo tam nechceš ještě jakousi izolaci, abys neměl od noh moc zimu. No, ale to by v tem potěru zas mosela byt armatura.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

kenybz

#999 Nový příspěvek od kenybz »

nejhorší na tom je to, že i když jsem měl původně v plánu tam dat obráběcí stroje které mám a aj používám zatím v prácí, tak už tam jaksi na ně neni místo soustruh je moc velký ne že by tam nevešel ale naskytl sa a buď ber nebo neber v plánu byla 18-ka na metr točné délky no a ta 18-ka by zabrala akorát to přidělené místo no a R-5ka co mám je moc hluboká a zbyla by tam jenom ulička...uvidíme třeba sa časem nejaký menší soustruh za dobrů cenu oběví

kenybz

#1000 Nový příspěvek od kenybz »

to co tam je je vlastně podkladový beton z hrubého štěrku na to příde hydroizolace, potěr a dlažba mosí to byt rovné ...jako na lití potěru to byla moc velká vrstva a muselo se to všechno vybrat podlaha byla před tím spádovaná tepelná izolace tam nepujde to pruží mám to v baráku dokonce aj v kůpelce a když vlezu dokúpelky tak lupne v akrylátové vaně..nedovedu si představit na to pak dat soustruh, který má 2tuny

chobotek

#1001 Nový příspěvek od chobotek »

To záleží co by se dalo a jaký beton navrch. Ale na těžké stroje by to stejně nebylo. Sem myslel, že děláš ruční dílnu.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

ola

#1002 Nový příspěvek od ola »

Ahoj kenybz,makáš jak šrůbek,tož ať sa Ti dílo daří.Ináč s eště chobotkovi neodpověďél na ty dva kubíky suti na vozíku.Sakra,to je alě kára, 8) neubereš?Dva kubíky suti sem v životě nenakydál ani za triála.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

sychrovak

#1003 Nový příspěvek od sychrovak »

Nabíjím baterii,naložím nábytek valím do Práglu,vyložit a směr Cejle k Jirkovi h a poté kamenice pro gumy a zpět k Otovi.
Je hezky tak se pokochám :))
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Marie

#1004 Nový příspěvek od Marie »

Sychrováčku, klidně se kochej, ale ... jenom malinko 8)
dnes už jsem 2 řidičům a 1 řidičce potichu vynadala
ty lidi snad neumí jezdit
blinkry nedávaj
frůza
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

kenybz

#1005 Nový příspěvek od kenybz »

vozík je 2,1x1,5x0,6 a lehce nakopec
no gdyby jsem sem dal fotku tož si řeknete že ho chcu zlomit ten vozík ale potřebuju aby vydržál tak ho dávám enom lehce nakopec a né vrchovato gumy jsem fůkl na 2a půl a čapělo to jak gdyby byly prázdné a to to ložím blíž ke kuli aby šlo neco aj na auto no a vybíralo sa z teho chléva 7,2m3 ale jak to rozzyspeš po place tak je toho ráz tolik....takže mohl bych mět toho sypaného na vozíku neco přez tunu a to je v klidu..teda pro auto pro vozík je to horší mosím tam konečně zehnat ty cargo gumy s větší nosnosťů

Zamčeno

Zpět na „Putyka“