slečna na vdavaní
Re: slečna na vdavaní
Hmm, když sem psal, že je stejně nakonec třeba hýbnou prdelou, moc se to neujalo. Ale co, mě to može byt jedno. A pokud jde o nápad nějak označovat ženy... Hmm, asi by bylo lepší psát tak, aby to člověk po sobě mohl číst i druhý den. A pokud přestřelí, omluvit se. To je jedna z vlastností, která by měla muže ctít. (a přezdívku jsem zvolil záměrně tak, aby bylo snažší mi nadávat, když se nebude líbit co píšu. A z tohoto pohledu je tohle fórum navýsost kulturní)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
Tak já se tady snažím jemně naznačovat, co před chlapama neříkat, aby se jako někdo chytil, ale tohle už opravit nepůjde.......Zatím to vypadá jako banda onanistů za monitorem..... protože jsi to naprosto trefila......
Končím, nepomáhám, jdu za manželkou.
Sportovně,jo pokud ti je 25 let..........mirous píše:tak to vem sportovně,
ženská je jak tramvaj,jedna odjede a druhá přijede
Pak když máš společné věci,dům....děti tak to je průser.............začínáš znovu a někomu to může ,,zlomit i vaz" obrazně řečeno.
Na lidi-páry,manželé také dopadá tahle ekonomická doba a kdejaká si povzdechne........že já hloupá jsem si nevzala Pištu Hufnágla )))
Mě nikdy nenapadlo že budu mít ženskou která bude chodit často ke kadeřníkovi,na pedikůru,spining,zumbu,aerobik...........spíš jsem chtěl holku z venkova co třeba umí vykydat ,,těm koním",nastartovat traktor.....................obléknout si tepláky ))
Ale už nelituji je to o zvyk a ta její kuchyně,sex,a to že mi dává volnost bych neměnil...........V dobrém i ve zlém........
Znám zedníka co si vzal učitelku a 20 let to funguje,znám spolužáka 150 Kg co si vzal hubenou o 10 let mladší a funguje to.............jen chtít a používat i jiný radar než jen ten v kalhotách........
V mém věku už v tranvajích nejezdím.....
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Niektore prispevky v tomto vlakne su na urovni krcmovych debat, preto sa vobec necudujem tomu, aky podiel nezneho pohlavia tu mame.
Soptik mozno bude fain baba, ktora by urcite napisala nieco pekne o sebe a urcite by pridala aj fotky bez toho, aby jej niekto pomahal. Keby vedela, ze su tu priatelsky ludia, ktorych budu zaujimat jej zaluby, hospodarstvo, konicky a pod., tak by mala o com pisat. Ale ked sa tu dockala len chlapov, co sa nevedia dockat kedy budu slintat nad jej fotkou a napisu jej dokonca "ukaz kozy", tak to je uz trosku moc. Vobec by som sa jej nedivil, ze by na toto forum zanevrela. A to by bola skoda, lebo jej odchodom by sme naozaj prisli o 25% zenskeho osadenia. A skoda by to bola aj preto, ze z toho mala co o nej vieme sa da tusit ze je to asi zena, akych je uz naozaj malo. Neboji sa hnoja a prave tu medzi traktorystami by sme si ich mali vazit.
Soptik mozno bude fain baba, ktora by urcite napisala nieco pekne o sebe a urcite by pridala aj fotky bez toho, aby jej niekto pomahal. Keby vedela, ze su tu priatelsky ludia, ktorych budu zaujimat jej zaluby, hospodarstvo, konicky a pod., tak by mala o com pisat. Ale ked sa tu dockala len chlapov, co sa nevedia dockat kedy budu slintat nad jej fotkou a napisu jej dokonca "ukaz kozy", tak to je uz trosku moc. Vobec by som sa jej nedivil, ze by na toto forum zanevrela. A to by bola skoda, lebo jej odchodom by sme naozaj prisli o 25% zenskeho osadenia. A skoda by to bola aj preto, ze z toho mala co o nej vieme sa da tusit ze je to asi zena, akych je uz naozaj malo. Neboji sa hnoja a prave tu medzi traktorystami by sme si ich mali vazit.
-
Tak abych to ukončil jménem našeho traktorového sboru se vám slečno omlouváme a začněme diskuzi znovu
zetor 12045, zetor 12011, štěpkovač biber7, zetor 25 A, zetor 25K, slavia TV824, autovlek bss ps 1010H
Tak to je v háji. Sem tam nakouknu a stále čekám na foto. No a teď kouknu a ono už tu bylo nebo co.
Jinak všichni říkají na vzhledu nezáleží. Ale není to pravda. je to vždy vzhled co vede k tomu, že muž ženu nebo naopak osloví.
Není to o kráse. Ta je relativní a každému s líbí něco jiného. Je to o sympatii.
Jde z toho poznat, že si skrytě říkám o tu fotku ?
Já své foto nikam tady asi dávat nemusím
Jinak všichni říkají na vzhledu nezáleží. Ale není to pravda. je to vždy vzhled co vede k tomu, že muž ženu nebo naopak osloví.
Není to o kráse. Ta je relativní a každému s líbí něco jiného. Je to o sympatii.
Jde z toho poznat, že si skrytě říkám o tu fotku ?
Já své foto nikam tady asi dávat nemusím
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
Ahoj
Ja som síce trošku zdaleka, ale diaľka nevadí. Ja mám 25, bývam na myjavských kopaniciach ( pár domov- cca 30 ľudí ) a okolo príroda. Trošku farmárčim, ale iba vrámci možností, a času, lebo môj pracovný odev je oblek a kravata a pracovný čas niekedy od nevidím do nevidím :-) Takže tiež nie som 100% vidlák, ale naša minifarma je moje veľké hobby, spolu s traktormi, kombajnami a inými vecami. Rád by som sa o Tebe dozvedel viac, tak ak máš záujem, pošli mi prosím ss.
Ja som síce trošku zdaleka, ale diaľka nevadí. Ja mám 25, bývam na myjavských kopaniciach ( pár domov- cca 30 ľudí ) a okolo príroda. Trošku farmárčim, ale iba vrámci možností, a času, lebo môj pracovný odev je oblek a kravata a pracovný čas niekedy od nevidím do nevidím :-) Takže tiež nie som 100% vidlák, ale naša minifarma je moje veľké hobby, spolu s traktormi, kombajnami a inými vecami. Rád by som sa o Tebe dozvedel viac, tak ak máš záujem, pošli mi prosím ss.
soptik85 píše:Zdravím,
je tohle téma ještě aktivní? Já, 28 letá holčina z Beskyd, u baráku dva koně, na jaře pár býčků na masíčko, ale bez možnosti se s nějakým schopným (schopný= ) seznámit.
Pozor, jako 100-ní % vidlačka zase nejsem. Ráno se navléknu do kostýmku a valím do práce na úřad.
Kúpim blok alebo motor na Zetor 25A- aj bez hlavy a čerpadla
poslední dva příspěvky jsou jak balzám
nádhera pánové
nádhera pánové
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
-
Koni usušim seno,vypěstuju mrkev,vykydám hnuj,snim ho k obědu,ale jezdit na něm to néééé. Kokuám že holky co sem píšou,že seno je pohoda,práce kolem chalupy relax,sou z moravy,ty naše střední čechy to je furt jen Praha a kolem černá díra
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
Jízda na koníčku!? Pane to je věc.....
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
Asi neraguju na toho pravýho kdo tu psal "ukaž kozy" . Ale když chcete klidně....nemám problém. Já se nemám za co stydět a když chcete vidět krásný kozy tak prosím http://jizerra.rajce.idnes.cz/Pejskove_ ... 040953.JPG a komu by to nestačilo tak ještě jedna modelka... jak jí říkají moje kamarádky no holt to tu beru s nadsázkou
jak sa do ori volá tak sa z nej ozíva
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Móc pěkný kozičky
Děkuji někomu se líbí kozy, někomu pejskové a třeba se někdy budu líbit někomu i já