Jak je to s řidičákem?
Re: Jak je to s řidičákem?
Taky děkuji pepovi..jsem asi natvrdlej, ale pochopil jsem to až ted..
- milstav1
Pepa traktor " tak sem absolvoval školení a ptal sem se nato cosi tu vypisoval a po dukladném přečtení instruktora se temu taky divil ale máš pravdu stem éčkem ty ale jejikoš je bordel v zákoně tak je to jenom o slovíčkaření a pry byto v praxi mohlo dopadnout špatně takže je lepší jezdit s éééčkem !!! jinak podle teho jeto tak že pokud máš B tak auto má třeba 2 tuny a ty múžeš doložit 1500 kg na vozík TAKŽE SE OMLOUVÁM a instruktor ti skazuje že si machr na slovíčkaření !!!!
- pepa.traktor
ahoj řešime to na školení každej rok furt dokola a je to prostě tak ,při problému na silnici -může se stát -o tom vím ,e je doporučeno jít do správního řešení a tam se přečte zákon a je řidič sproštěný tohle je výklad majitele autoškoly tady u nás -já jenom poslouchám a co je zajímavé tak si zapíši a nebo zeptám přímo nic více,omlouvat se nemusíš je v zákoně bordel bohužel ale pro všechny řidiče se takhle dá jezdit pouze když to bude někdo kdo nemá BE nebo rovnou CE jenom u nás v ČR ,za hranicemi je za to flastr jak blázen tam toto neplatímilstav1 píše:Pepa traktor " tak sem absolvoval školení a ptal sem se nato cosi tu vypisoval a po dukladném přečtení instruktora se temu taky divil ale máš pravdu stem éčkem ty ale jejikoš je bordel v zákoně tak je to jenom o slovíčkaření a pry byto v praxi mohlo dopadnout špatně takže je lepší jezdit s éééčkem !!! jinak podle teho jeto tak že pokud máš B tak auto má třeba 2 tuny a ty múžeš doložit 1500 kg na vozík TAKŽE SE OMLOUVÁM a instruktor ti skazuje že si machr na slovíčkaření !!!!
jedno je jasné B,CE ,a je prostě klid v duši .
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- milstav1
Jo on mi to taky říkal jenom že do spravního řízení mužeš ale toto se pry řeší blokovou pokutou a tam pry neni odvoláni ale instruktor mi řek pry to asi někdo pokurvil tak jak u nás všecko jinak dokad si to nepřečetl pořádně a promyslel to tak mi taky nevěřil a tosem mu to dal přečíst aj tady na foru a fakt před tebou smekal klobouk že si borec jenom já se oto nikdy nezajímal protože mám uplně všecky skupinypepa.traktor píše:ahoj řešime to na školení každej rok furt dokola a je to prostě tak ,při problému na silnici -může se stát -o tom vím ,e je doporučeno jít do správního řešení a tam se přečte zákon a je řidič sproštěný tohle je výklad majitele autoškoly tady u nás -já jenom poslouchám a co je zajímavé tak si zapíši a nebo zeptám přímo nic více,omlouvat se nemusíš je v zákoně bordel bohužel ale pro všechny řidiče se takhle dá jezdit pouze když to bude někdo kdo nemá BE nebo rovnou CE jenom u nás v ČR ,za hranicemi je za to flastr jak blázen tam toto neplatímilstav1 píše:Pepa traktor " tak sem absolvoval školení a ptal sem se nato cosi tu vypisoval a po dukladném přečtení instruktora se temu taky divil ale máš pravdu stem éčkem ty ale jejikoš je bordel v zákoně tak je to jenom o slovíčkaření a pry byto v praxi mohlo dopadnout špatně takže je lepší jezdit s éééčkem !!! jinak podle teho jeto tak že pokud máš B tak auto má třeba 2 tuny a ty múžeš doložit 1500 kg na vozík TAKŽE SE OMLOUVÁM a instruktor ti skazuje že si machr na slovíčkaření !!!!
jedno je jasné B,CE ,a je prostě klid v duši .
Je to pořád o tom hrabat se v zákonech a pročítat to důkladně. Pak na něco občas přijdeš a taky si z toho něco zapamatuješ. No a hned to potom změněj ! Tak to skoro nemá cenu.
Jede traktor, je to Zetor 3011
- milstav1
Jo toje pravda jenomže víš jak to funguje začneš se hádat s policií a jeto ještě horší a navíc to policati ani neví takže tě opálkují a nebo najdou neco jinéhokaja.h píše:Je to pořád o tom hrabat se v zákonech a pročítat to důkladně. Pak na něco občas přijdeš a taky si z toho něco zapamatuješ. No a hned to potom změněj ! Tak to skoro nemá cenu.
To máš taky pravdu, ale občas nemají slov. Naposledy jsem si od nich nechtěl odebrat náhubek z dýchacího přístroje, s tím že je můj. Já na to, že ho nepotřebuju a že už jich mam od nich dost. Chviku zmateně poskakoval, pak jsem si ho teda vzal. Příště si s nima budu hrát asi zas.
- milstav1
No ono se to moc si s nimi nevyplácí lepší když tě nezastavíkaja.h píše:To máš taky pravdu, ale občas nemají slov. Naposledy jsem si od nich nechtěl odebrat náhubek z dýchacího přístroje, s tím že je můj. Já na to, že ho nepotřebuju a že už jich mam od nich dost. Chviku zmateně poskakoval, pak jsem si ho teda vzal. Příště si s nima budu hrát asi zas.
Musíš mýt zánovní auto a všechno v cajku. Kia Ceed Sporty vagon 1.6 cvvt 90 kw, 2008. Pak mužu dělat machra no, já vim.
- milstav1
Jo tak nějak ja mám superba 2.0 tdi 125 kw rok 2009 a taky si znich nic nedělám jen mě nesmí naměřitkaja.h píše:Musíš mýt zánovní auto a všechno v cajku. Kia Ceed Sporty vagon 1.6 cvvt 90 kw, 2008. Pak mužu dělat machra no, já vim.
Zdar, možná špatně čtu, ale chápu správně, že když mám C E, tak s traktorem mohu jezdit s jakýmkoliv a tahat za ním vše co je techničákem dovolené ?? Jediné co si myslím, že nesmím, je připojit za traktor dva přívěsy za sebe, to jde jenom s T. Je to tak ??
Farnsdickův logický vývod
Když věci dospějí od desíti k pěti, cyklus se začne opakovat.
Když věci dospějí od desíti k pěti, cyklus se začne opakovat.
Co je slovickareni??????????? Zrovna tenhle zakon je pruhlednej. skupiny jsou jasne dany, hmotnosti taky.milstav1 píše:Pepa traktor " tak sem absolvoval školení a ptal sem se nato cosi tu vypisoval a po dukladném přečtení instruktora se temu taky divil ale máš pravdu stem éčkem ty ale jejikoš je bordel v zákoně tak je to jenom o slovíčkaření a pry byto v praxi mohlo dopadnout špatně takže je lepší jezdit s éééčkem !!! jinak podle teho jeto tak že pokud máš B tak auto má třeba 2 tuny a ty múžeš doložit 1500 kg na vozík TAKŽE SE OMLOUVÁM a instruktor ti skazuje že si machr na slovíčkaření !!!!
Ke vsemu existuje metodicky pokyn od MD. Tedy vzadnem pripade nic neplatit na silnici, nechat ke spravnimu.
Nic nedopadne spatne, tyhle "tupce instruktory " co sirej bludy ze neco by mohlo dopadnou spatne miluju, akorat matou lidi. At si dotycny precte vyklad zakona od MD a nekeca kraviny
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
zdravim, priznavam sa dopredu ze som tie citacie na predchadzajucich stranach necital, ale myslim ze to tam ani nie je. Prave som dokoncil C,C1, T, a chystam sa robit Ecko, no v ziadosti o potvrdenie k lekarovy mame iba C+E, C1+E. Tak ma zaujima, dostanem k tomu aj B+E? chystam sa volat majitelovy autoskoly ale tak az zajtra, tak sa pytam ci to nahodou neviete dikes
- tomasberry
- Kontaktovat uživatele:
no b+e nedostaneš, k čemu taky když c+e je všemu nadřazený, v řidičáku nemáš ani to T(pokuds ho spešl nedělal, což je blbost, když máš c+e), který spadá do C+E pokud ho máš. To je jako když si uděláš na motorku až v 18 tak ti tam taky nepíšou že máš Am a A1. Ale i když tam bude zapsáno jen c+e tak máš na všechny ty podkategorie, jediný na oc nemáš je autobus a motorky.
ne tak uplne, lebo traktor som specialne nerobil, no zapisany ho mam, teda budem mat, lebo je na vo vypise kategorii o ktore ziadam v novom vodicaku. A k motorkam, tak mam tam mam zapisane A1, A<25, AM. Samozrejme B,B1, a teraz navyse T, C, a to C1. Tak neviem, ci fakt budem s C+E moct tahat velke privesy aj za osobakom, ked to tam nebudem mat? Ved ked bude nadradene, tak snad by ho mohli rovno aj zapisat, nie? samozrejme Tcko bolo na minulej ziadosti taktiez, v tej o Ccka...