Volný pokec - nemoderováno

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: Volný pokec - nemoderováno

#2266 Nový příspěvek od ota »

Kluci to máte tak. Prostě kdo nemá pro to buňky, nechce se tím zaobírat a zvolí pro něj nejjednodužší řešení. Vím to od souseda. Sem tam vyklízí nemovitosti. Vyprávěl mi. Co kolikrát odveze kovošrot. Byl vyklízet statek. Tam byly i veteráni. Paní co to zdědila vůbec nerozuměla tomuhle. Nechtělo se jí ani do toho ,,bordelu" chodit. Přijel kovošrot a drapákem vysadil vrata. Zacouvnul na dvůr a už to bral. Jen tak mimo řeč Spartak tam byl. A jiné věci. Všechno posbíral drapákem a asi na 4 fůry odvezl. Soused pak přijel a to by brečel! Musel se opít z toho. Prostě paní to nechtěla řešit. On by to odvozil a zaplatil za to. Ne chtěla to mít brzo hotové. Vyklízel dílnu po strojařovi. Nejdřív pán že po částech. Že za tohle tolik peněz, tohle tolik a ceny nadsazené. Fotil, volal mi a většina věcích nových. Měřidel vozík za auto! Pán nevěděl kolik by si za to řekl. Sednul k netu a opsal si ceny z bazoše od překupníků. Pak s tím vyrukoval. Nakonec toho většinu odvezl zase kovošrot. Protože za to nikdo ty peníze nedal. Ono dneska už moc lidí není co by měřilo Johanzonkama, nebo mikrometrama. Když jsem byl pro fréku před lety paní taky měla nastudované ceny z netu. Sám přkupník ji usměrňoval s prodejem. Říkal ji, že za tu cenu co chce ona ji to zbyde stejně doma. Že to nikdo nekoupí a takhle by to měla hned prodané. Něco slevila, ale většinu ne. Myslím, že to prodává doteď. Nakonec přijede ten kovošrot a dá za to zlomek ceny. Ale je to hned a načisto. Ve firmě šéf taky že se odprodají nepotřebné stroje. Udělej cenovky. Napsal jsem seznam s cenama. On že to je málo! No píšu cenu za kterou se to dá prodat. Ale řešil bych to tak, že bych zavolal překupníka, ten by dal nabídku. Když by byla kloudná, souhlasil bych. Překupník pošle kamion, naloží se všechno co bylo třeba prodat a za jeden, dva dny by bylo prodáno. Takhle to nabízejí 2 roky po kusech. Prodali 4, nebo 6 strojů? To fakt musí vstát ten správnej, kterej koupí třeba dvoukotoučovou brusku která nelze předvést že se točí za 5000 Kč! Nebo CNC za nadsazenou cenu a že pusťte mi to abych viděl v provozu. No víte ono to nejde pustit. Je tam nějaká chyba.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“