Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
fikejz:
pekně řečeno. prostě organy činné v trestním řízení nekonají zasadně ve tvuj prospěch, zcela logicky, ale ve smyslu systému a subjektivního vnímaní systému. narozdil od tveho právníka který by měl jednat zásadně a bezvýhradně ve tvém zájmu. ve tvém zájmu je také to na něm nechat. stejne jako když ti zubař řeší bolavý zub. samozřejmě ta metafora muže být širší.
taky je vhodné právníkovi nepřidelavat práci nebo mu nezhošovat podmínky hloupým kvákáním. i to povazuju za součást vzdelaní. proto je vhodné místo klickbaitovych článků napriklad si přečíst výše uvedenou knihu. to ovšem není taková "zábava" jako číst bláboly, jednim dechem dodávat co vsecko je na hovno a druhým kdo vsecko mi ublizuje a co chci delat lidem co mi vlezou do domu. nu... každý svého štestí strůjce.... si vis pacem para belum... platí i u soudního dvora.
pekně řečeno. prostě organy činné v trestním řízení nekonají zasadně ve tvuj prospěch, zcela logicky, ale ve smyslu systému a subjektivního vnímaní systému. narozdil od tveho právníka který by měl jednat zásadně a bezvýhradně ve tvém zájmu. ve tvém zájmu je také to na něm nechat. stejne jako když ti zubař řeší bolavý zub. samozřejmě ta metafora muže být širší.
taky je vhodné právníkovi nepřidelavat práci nebo mu nezhošovat podmínky hloupým kvákáním. i to povazuju za součást vzdelaní. proto je vhodné místo klickbaitovych článků napriklad si přečíst výše uvedenou knihu. to ovšem není taková "zábava" jako číst bláboly, jednim dechem dodávat co vsecko je na hovno a druhým kdo vsecko mi ublizuje a co chci delat lidem co mi vlezou do domu. nu... každý svého štestí strůjce.... si vis pacem para belum... platí i u soudního dvora.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
To všechno chápu. Jenže jak jsem povahou poněkud idealista, nemohu se celý život srovnat s tím, že nás systém už ve školách neučí, že na jednotlivce sere, protože mu jde o celek. A že by si tedy jednotlivci měli dávat před systémem a jeho zástupci sakra pozor.
To, že ve finále, v praxi, jde zůčastněným zástupcům systému nejprve o sebe a až někde v dáli jsou ostatní a někde mezi nimi ten celek /systém, pro tuto chvíli opomíjím.
To, že ve finále, v praxi, jde zůčastněným zástupcům systému nejprve o sebe a až někde v dáli jsou ostatní a někde mezi nimi ten celek /systém, pro tuto chvíli opomíjím.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
neber to jako invektivum, imho, ti právě chybí nadhled... ja jsem nebyl idelani student, ale jsem vlastně škole vděčný ja to jak jsem se "neadaptoval", jsou veci se kteryma se musis naucit pracovat nebo žít... já se neadaptoval do systemu ale na systém, nasel jsem si svý misto, a to je princip svobody, nikdo mi nerika ze mam byt holič nebo topič protože mam treba nejaky politicky smysleni. samozřejmě se mi nelíbí spousta vecí ve státní správě, nicméně dobře vím že je to stejne jak všude jinde, o lidech... xx veci delám na podání ruky, a xx nedelam vubec ani s "dokonalou" smlouvou...
nekdo si stezuje ze nemuze uzivit rodinu... že nemuze branit rodinu protoze... (doplň cokoliv)... a ma pocit jak mu všichni ubližují. ubližuje si sám. drtivá vetšina lidí ma veci co jim nepatří (pujcky uvery atd) a pořád mají málo... a jeste závídí a budou rikat co je spatne... jinej proste pochopí že to za něho nic a nikdo neudelá. mákne jinak jinde, poradí se, poradí si. už jsem to psal xxkrat, sebereflexe. muzu byt spokojeny v deravych botach a muzu byt nespokojen ve zlatém zámku. moje vec, moje zodpovednost. ale to se blbě polyká že si člověk za svuj život zodpovídá sám. ted je moderní být obět systému, treba když ti donesou misto lunga ristreto...
pořád platí i že mi nekde ublizujou buďto to spolknu protože převažujou výhody nebo si proste vyberu lepsi misto pro zivot, pro to kde vychovávat děti atd... nikdo mi v tom nebrání.... nebo jo?
nekdo si stezuje ze nemuze uzivit rodinu... že nemuze branit rodinu protoze... (doplň cokoliv)... a ma pocit jak mu všichni ubližují. ubližuje si sám. drtivá vetšina lidí ma veci co jim nepatří (pujcky uvery atd) a pořád mají málo... a jeste závídí a budou rikat co je spatne... jinej proste pochopí že to za něho nic a nikdo neudelá. mákne jinak jinde, poradí se, poradí si. už jsem to psal xxkrat, sebereflexe. muzu byt spokojeny v deravych botach a muzu byt nespokojen ve zlatém zámku. moje vec, moje zodpovednost. ale to se blbě polyká že si člověk za svuj život zodpovídá sám. ted je moderní být obět systému, treba když ti donesou misto lunga ristreto...
pořád platí i že mi nekde ublizujou buďto to spolknu protože převažujou výhody nebo si proste vyberu lepsi misto pro zivot, pro to kde vychovávat děti atd... nikdo mi v tom nebrání.... nebo jo?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Co to je zase za gymplacky hovna?
-
Mastnej, ty se furt snažíš pochopit něco, co ze svý podstaty bytí pochopit nemůžeš. A jelikož se s tím nechceš smířit, tak nadáváš.
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Tu by som mal ja osobne trocha iný názor. Ak mám pocit že niečo je na mieste kde som sa narodil vyrastal, kde sa narodili moji predkovia po generacie dozadu , že tu niečo nefunguje, je to zlé a neviem tu žiť. Tak hádam by som sa mal snažiť to miesto zmeniť, je to moj domov moje korene. Ano je možné že inde by sa mi žilo lepšie ale chuť odísť dosť závisí od veku. Mať tento rozum v 20ke tak Europa pápá, ale teraz???
Ja to proste cítim takto.
Edit: a tie pôžičky a uvery? digitalny svet? zavislosť od nakupovania - veď to je pasca jak vyšitá práve na tých jednoduchších a priamočiarych ludí- čo vedia že myslenie bolí.
Ano, souhlas s Ocom. Je potřeba to vidět komplexně. Nestačí nadhled, protože ten ti nedovolí vidět dál než po horizont. Musíš si obraz poskládat z dílčích částí v celek. A pak vidíš i to, že sice můžeš jít jinam, ale že i tohle rozhodnutí má svoje limity přes které jít nelze. Stejně tak jako rozhodnutí změnit to místo kde jsi. A pak taky vidíš ty pasti na jednodušší občany, a to jak si s nimi nejen různí šmejdové, ale i systém vytírají otvor.
Kritika systému patří k jednomu ze základních způsobů jak dosáhnout jeho změny, protože pokud nebudeme systém kritizovat, budou nám jeho představitelé tvrdit, že je v pořádku. Oni se to sice snaží tvrdit i tak - viz Fialovo prohlášení, že splnili 93% z volebního programu, přestože v mnoha ohledech činili přesný opak toho co slibovali.
Kritika systému patří k jednomu ze základních způsobů jak dosáhnout jeho změny, protože pokud nebudeme systém kritizovat, budou nám jeho představitelé tvrdit, že je v pořádku. Oni se to sice snaží tvrdit i tak - viz Fialovo prohlášení, že splnili 93% z volebního programu, přestože v mnoha ohledech činili přesný opak toho co slibovali.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Ten kdo chce neco změnit nefňuka. Nebude fňukna co říká jak jsou na něj všichni a všechno zlí.
Ten kdo umí věci řešit ví jak je těžký něco udělat a pracovat s lidma a kritika ke konstruktivní. Říct všechno je na hovno není kritika. Když chci něco změnit je dobrý jít příkladem...
Ten kdo umí věci řešit ví jak je těžký něco udělat a pracovat s lidma a kritika ke konstruktivní. Říct všechno je na hovno není kritika. Když chci něco změnit je dobrý jít příkladem...
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
No proste je tady videt, ze gymply by mely vyrusit protoze co z nich leze za paskvil...fizz je nazorna ukazka.
O cem meles malinari? Mas uz zazimovano?other-side II píše: ↑stř pro 04, 2024 10:05 pm Mastnej, ty se furt snažíš pochopit něco, co ze svý podstaty bytí pochopit nemůžeš. A jelikož se s tím nechceš smířit, tak nadáváš.
... žlučovitost se VŽDYCKY odráží na zdraví vlastního těla ...
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
nerikej, ze uz me ani ty zada nebolej? asi mas nejakyho dezinfo .))
-
Dacie taky nebude? https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... u-40499923
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Nevměšovali se Rusové i do amerických voleb? Na to jací jsou to břídilové, bojující polními lopatkami a s použitím čipů z ukradených kořistních praček a lednic, toho zvládají nějak moc.
Mastnej,to jsi opet nepochopil......Imaginario psal,ze zlucovitost se projevi na zdravi tela..Tady neslo o bolest zad,ale o "Duševní zdraví".a to se u tebe naopak 100% projevuje.
Ty bys zase potreboval odpocinek zvany BAN, naposledy ti to na chvilku pomohlo
Ty bys zase potreboval odpocinek zvany BAN, naposledy ti to na chvilku pomohlo
Florian