Volný pokec - nemoderováno
Re: Volný pokec - nemoderováno
Tuhle se píše, jak nebudou brikety. Použiju to jako oslí můstek, abych panu autorovi uctivě poděkoval, za kus materiálu, který jsem zapracoval do stroje, který jako vedlejší produkt vyrábí vodík. No, teď tu druhou stranu... Za pár týdnů se mě někdo zeptejte, jestli si furt myslím, že je samotížná cirkulace amalgámu dobrý nápad. A pokud by to někoho zaujalo rovnou, může to postavit - skicu pošlu
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
soused, jehož dům s pozemky je fyzicky na vyšší úrovni, rozumněj "vejš" se rozhodl, že všechny svody z okapu a možná i odpadu domácnosti svede do oranžovek v zemi, a dnes jsem náhodou zjisil, že výkop končí v jeho svahu a směřuje na nás pozemek
tak jsem zvědav co z toho bude, jestli tam tu oranžovku zahrabe a bude tak kropit náš dům, anebo se nás bude ptát, jestli ho přes pozemek pustíme do obecního kanálu, jenžto je ovšem asi o 5m níže
projekt na to nemá
už takhle, při slejváku, to z jeho střechy teče okapem k nám ke dveřím
miluju sousedské vztahy, zvláště tyto, kde se soused neptá ))))
tak jsem zvědav co z toho bude, jestli tam tu oranžovku zahrabe a bude tak kropit náš dům, anebo se nás bude ptát, jestli ho přes pozemek pustíme do obecního kanálu, jenžto je ovšem asi o 5m níže
projekt na to nemá
už takhle, při slejváku, to z jeho střechy teče okapem k nám ke dveřím
miluju sousedské vztahy, zvláště tyto, kde se soused neptá ))))
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
- Laslou
Chlapi, nevíte někdo jestli musí být zapsán v TP přední trojbod? Na traktoru je to cca 2 roky a v lednu jde na technickou, ta bych to nerad sundával.
- lukisek 099
Ahoj ja ram nechaval a sundal pouze ramena. Mel jsem to na 5748. Zapsano by to asi byt melo meni to delku vozidla ovsem nevim jak na starsi typy esi to vubec dopsat jde.
Laslou: vím o 7211 s továrním předním TBZ, kde to je dodělaný, zapsaný není a stk prošla. Ten technik tvrdí, že pokud je to hydraulika originál, tak to není potřeba zapsat, že to nemají zapsaný ani některý horaly, co to měly v serii. Jinak je to ale v případě pokud to je něco dodělávanýho, od jinýho výrobce než Zetor - tam chce osvědčení. Tolik info, co jsem zjistil já.
Normálně bych tam jel a oni si řeknou když bude důvod.
Normálně bych tam jel a oni si řeknou když bude důvod.
- Laslou
Je to Newholand a ten trojbod je nějaký asi z Polska. Je to traktor v práci. Uvidíme v lednu na TK.
Díky za postřehy.
Díky za postřehy.
Traktory Z 7245 -Horal system s PTZ nemali tu prednu hydrauliku zapisanu, ale mali zapisanu celkovu dlzku 4530 mm. Klasika traktor napr. Z 7245 ma uvadzanu celkovu dlzku 3765mm. Zalezi na akeho tenchnika natrafiš a ci bude mat vo vrecku zvynovaci meter
Martine už spoustu let je platný Nový občanský zákoník. Jsou v něm § o imisích.
Imise je cokoliv čím někdo obtěžuje sousedy.
https://www.fulsoft.cz/33/komentar-zako ... UsK-xXqtQ/
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
-
já to znám, ale soused ne
tak jsem mu řekl, až bude mít papír s razítkem, ať přijde, že pak se můžeme dál bavit, nehledě, že nebyl ani na vsi na výboru, atd atd....prostě místní punk
tak jsem mu řekl, až bude mít papír s razítkem, ať přijde, že pak se můžeme dál bavit, nehledě, že nebyl ani na vsi na výboru, atd atd....prostě místní punk
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Zemřel hospodský od naproti. Má doma asi 3 kusy Z 3011, Hon 050, kombajn Sk 4, pásák Z 2023 + vlečky, fekál a jiné. Jeho syn k tomu nemá vztah, asi přijede kovošrot...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Sak to rozpredajte
3011 a 2023 bych odvezl hned, žádný kovošrot! Aj s vlečkama a fekálem.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Mají tý traktory papíry?
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
No kdyby tam měla být vlečka na papírech 3,5t a mělo se tam už tak jet pro něco jiného ...
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.