Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Než jsem sem vlezl teď kouknul jsem na seznam. A tam píšou, jakej se potrefil naším europoslancům kauf! Jakási paní europoslankyně byla zvolena do čela nějakého zemědělského výboru. Jaká je to to pecka pro nás! Jak tam teď bude moct pro nás vyjednat kde co. Možná jsem to přijmení někdy zaregistroval. Pro jistotu jsem si to zadal do vyhledávače. Jakási Veronika Vrecionová. Tak tedy bude to odbornice na zemědělství jako vyšitá! To co jsem dohledal třeba na netu. Vystudovala gimpl. Poté jakousi vysokou školu ekonomickou. A od roku 1990 je stále jakožto kancelářská krysa ulitá někde v kanclech. Vystřídala různé funkce senátorka, poslankyně, zastupitelka, starostka až po europoslankyni. Prostě odborník na zemědělství jako vyšitej! Práce v terénu je jejím denním chlebem! Hned mě to připomělo černé barony. Jak ten proviantní náčelník jde za Terazkym kvůli chovu prasat. Že potřebuje na prasečí farmu ,,odborníka". ,,Honěc na všetko nám odborníkou. Zobertě si tunaj Kefalína dal jsem ho terazky zatvoriť! ,,Tuná má že robil vo filmě ves na hranicách, to je váš člověk"! Tak jestli takovejch odborníků v tom europarlementu je plno, tak to pak podle toho vypadá!
Bohužel ten odkaz na ty černý barony nemůžu najít.
Bohužel ten odkaz na ty černý barony nemůžu najít.
To je ta fuchtle, co ma oancharta s Jindrou zabim ksichtem.
Dal bych tomu šanci. Lékař zpravidla není dobrým ředitelem nemocnice a obraběč kovů ředitelem strojíren. To je vyzkoušené. Můžete třeba sledovat, jak se jí bude dařit prosazovat snížení byrokracie, jak píše na stránkách
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Tak to tedy uvidíme! Chobotku u nás se zastavil čas s investicema odchodem jednoho politika do vězení! On sem občas zajel za známejma a v té době naše obec zažila asi největší rozvoj od komunizmu. Tuhle hřiště, tuhle opravenej obecní barák, oprava školy, atd. Za novou silnici vděčíme jednomu poslanci taky. Bo on se vydal na kole že předvolební kampaň povede. Jel na tom kole. Přijel kamsi za Malešov a asi mu drkotaly zuby když šlapal to kolo. Za ním peloton novináři a politici. Prostě musel z toho kole slézt nedalo se po tch dírách jet. Nu a za několik týdnů udělali novou silnici. Poté to natáhli i kolem mě přez ves. Však jsem tu o tom tenkrát psal. Jak ten cestář s radlicí na předku traktoru hrnul tu nově udělanou krajnici z reciklátu. Protože napadl sníh nebylo mu to vůbec divné. Když ho soused zastavil, tak cestář povídal chlapi buďte radi, udělají vám tu novou silnici! A soused mu povídal ,,a po čem myslíš, že teď jedeš? Však tu před měsícem tu novou silnici udělali"! Cetář vzal mobil a kamsi volal. No a pak povídal, no na dispečinku se spletli, tak mám jet na druhou stranu vesnice. Tam prej silnice ještě není nová. Zvedl radlici a odjel. Při prvním roztání sněhu to to co nahrnul vzala voda a odnesla do prostřed návse. Asi tak náklaďák reciklátu.
Tu ženskou sem viděl v diskuzi na Primě asi tak půl roku z5 docela mě lezla na nervy Takže nepovím tenkrát jsem dost rychle přepnul kanál
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
-
NA ROVINU s cestovateľom po Rusku: Kliknite si na Google Maps ako to tam vyzerá
https://www.aktuality.sk/clanok/VGCilcd ... am-vyzera/
František Hrabal Krondak precestoval mnohé ruské regióny, strávil v nich celkovo tri roky. Rusko podľa neho treba oslabiť tak, aby nás už neohrozovalo. Hovorí, že bežní Rusi žijú v katastrofálnych podmienkach, lebo všetky investície išli do armády. Overiť sa to dá ľahko na Google Maps.
https://www.aktuality.sk/clanok/VGCilcd ... am-vyzera/
František Hrabal Krondak precestoval mnohé ruské regióny, strávil v nich celkovo tri roky. Rusko podľa neho treba oslabiť tak, aby nás už neohrozovalo. Hovorí, že bežní Rusi žijú v katastrofálnych podmienkach, lebo všetky investície išli do armády. Overiť sa to dá ľahko na Google Maps.
její největší kvalifikací byly roztažené nohy do V a hozené S.Vondrovi na ramena a je z toho další odborník, mladý nemanželský syn Vondry, hladový na státní peníze.
to jsou naši ZASTUPIČI to jsme si zvolili, to jsme zas v pi či
Aco náš ministr zemědělství prý vyštudovaný farář.
Byla tu tuhle taková ne moc plodná debata o strojní vládnoucí třídě. Tuhle na mě vyskočilo tohle:
Jeden by řekl moderní turingův test, ne? No ale třeba by se to dalo použít k odpovědím na otázky, které minule zůstaly bez odpovědi. Teda jestli to funguje i na GPT4.
Mimochodem, myšlenka nijak nová, popsaná třeba v souboru povídek Já, robot z roku 1950.
Jeden by řekl moderní turingův test, ne? No ale třeba by se to dalo použít k odpovědím na otázky, které minule zůstaly bez odpovědi. Teda jestli to funguje i na GPT4.
Mimochodem, myšlenka nijak nová, popsaná třeba v souboru povídek Já, robot z roku 1950.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Asimov ještě nepatří k autorům na indxexu?
No každopádně nevím, jestli je vhodné sem zatahovat takovéto ruské narativy
Furt mám zdechlý NTB a na tomhle "záložním" Dellu z roku raz dva si nic nepřeložím a jsem rád, že napíšu nějakou odpověď sem.
No každopádně nevím, jestli je vhodné sem zatahovat takovéto ruské narativy
Furt mám zdechlý NTB a na tomhle "záložním" Dellu z roku raz dva si nic nepřeložím a jsem rád, že napíšu nějakou odpověď sem.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Opsáno odjinud /pobavilo mne:
Biden jen zrovna měl virózu.… Zeman se ze své virózy prostě jen vyspal
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Neviem či je to celkom o politike ale dokazuje to že ludia sú celkom zblbnutí
Pripájam sa k tomu potlesku.
Pripájam sa k tomu potlesku.
Nemá to nic společného s politikou a navíc je to totální hovadina.