Zdravotní problémy a jejich následky

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
bourač

Re: Zdravotní problémy a jejich následky

#2461 Nový příspěvek od bourač »

sekalsjsimálo ty máš klepky krabici od bot? to bude tím ježděním na elektrokole.
To je stejný jak plíce, přestaň kouřit, rok ti bude blbě a pak se to srovná. 8)
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

sekalsemmalo

#2462 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

tohle zpomaluje mojí chůzi(tak 4km /hod. uvádí i plánovač tras na seznam mapách-tak bych vyšel z toho,že je průmérná-trenére). ale bolí !!! a tohle jsem si teďka podle počítače diagnostikoval.ohlásí se hned ráno,nejsem schopný udělat krok.pak se to zlepšuje,ale bolí dál...no co,seberu ňákýmu psovi dneska míček z huby při venčení na cyklostezce a začnu cvičit... https://eshop.treemed.cz/blog/plantarni ... jen-bezcu/
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Čárls

#2463 Nový příspěvek od Čárls »

Něco podobnýho jsem měl před cca 8 lety Vyměnil jsem boty a od doktorky dostal nějakou mast na předpis Nevím už co to bylo zač
ale od tej doby doma zasadně jen v ponožkách a na ven pořádný boty Teď si chci koupit už nový na zimu ale nemaj skladem a cena od posledka je příšerná :'(
https://prabos.cz/pular-winter-gtx-seda?varianta=10
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

fikejz

#2464 Nový příspěvek od fikejz »

Pořádně se podívej jaký máš boty. Minimálně si pořiď nějaké "ortopedické" vložky ( https://www.aliexpress.com/item/4000841 ... 01254495.1 ). Kvalitní boty by byly lepší volba. Protože poměrně hodně chodím taky jsem to ne zas tak dávno musel řešit (https://eobuv.cz/p/trekingova-obuv-gris ... 7d2g-brown). Tady na tom obchodě jsem kdysi kupoval první, dají se sehnat o dost levněji.
Navíc to vypadá, že jsi zánětem prolezlý pořádně. Jinak ty paty / chodidla normálně nebolí. A jen zánět se může stát chronickým. Antibiotika pomůžou, ale komplet organismu pomoci nedokážou. Uzdravit se musí sám. Nicméně i s tím se mu dá pomoci. Zeptej se doktorky, jestli je dobrá měla by vědět.

Mě od pátku, kdy to začalo, ještě pořád bolí pravá noha. Naštěstí se dnes ozvala moje dobrá známá čarodějka, tak věřím, že mi odpoledne pomůže.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

bourač

#2465 Nový příspěvek od bourač »

Nekuř!!
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

mastnacek

#2466 Nový příspěvek od mastnacek »

Chlapci zadari, stale jsem na pikac, ale lepsi to o neco je. Vesim se, cvicim kobru a ted pochoduju na cihle. To je vyborna cinnost. Posiluje to nohy, brisaky ale hlavne to rozhejbe zada. Prvnich nekolik tisic houpnuti bolelo. Ale stejne, pak jdu neco delat na barak, kleknu, chviki delam a pak se nepostavim. Radost je vybrat popel z kotle.

sekalsemmalo

#2467 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

já si spíš hraju s koulí.u tohodle videa.doufám,že se to zlepší... https://www.youtube.com/watch?v=ut3j5cQAl48
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

fikejz

#2468 Nový příspěvek od fikejz »

Dnes jsem vyloženě trpěl, ale výsledek stojí za to. Cejtil jsem jak to ze mně tahá, jako když vyhazuje uhlí z hytláku, ve vlnách se mi zřetelně postupně ulevovalo. Ještě mě bolí svaly, které jsem v bolesti používal jinak než se patří, ale to je detail.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Sadra17

#2469 Nový příspěvek od Sadra17 »

Obrázek
malej traktorista v malým traktoru

UR1SK

#2470 Nový příspěvek od UR1SK »

Nazdar chlapi. Trápi ma preskakovanie srdca, to keď srdce udrie mimo rytmus, alebo vynechá a trepne potom 2-3 krát chaoticky za sebou. Je to hnus, ale podľa lekárov, že ma to nezabije. Bol som na kardio, mal som aj holter kde je to potvrdené. Komorové a predsieňové extrasystolie. Čo ma najviac desí, že mi to robí keď dačo idem zodvihnúť alebo sa po dačo zohnem alebo čupnem, čo ja viem keď zváram alebo brúsim. Alebo aj keď som najedený a zohnem sa alebo len stačí keď si sadnem. Čoraz viac mám podozrenie že to má súvis s jedlom a trávením, akoby mi dačo od brucha potlačilo na srdce alebo nervy čo ho ovládajú. Minule som sa natiahol po krabicu do kufra v aute a hrkalo to pár sekúnd. Najhoršie je že mi potom príde hrozne slabo a len čakám kedy to zas príde a rozmýšlam nad tým. Už si pripadám ako cvok, normálny človek hocičo zdvihne zo zeme, ja si musím premyslieť ako, aby ma to nechytilo. Celé zle. Kvalita života v péčku. Trápim sa stým už hádam zo dva roky. Doktor mi dal tabletky, že je to vraj neškodné a dovi a asi tabletky moc nepomáhajú keď to robí furt. Ak chcem mám sa rozhodnúť pre abláciu srdca, ale že je to 50/50 či to pomôže (do ľavej strany srdca sa nevedia dostať a ak je ložisko arytmie tam tak to nevedia opraviť) Popravde ma ani nebaví po doktoroch behať. Prepáčte za výlev ale aspoň som to dostal zo seba.

Joe66

#2471 Nový příspěvek od Joe66 »

Zmenit doktora a ine lieky . A ked to nepomoze tak asi operacia

pitipitipaf

#2472 Nový příspěvek od pitipitipaf »

Tak vítej do klubu,. Normální arytmie. Byl jsem s tím na vyšetření v nemocnicí., závěr: to je v pohodě, ono srdce vynechá ale pak těmi údery to dožene. :-/

duchodce

#2473 Nový příspěvek od duchodce »

Něco podobného se dělo před několika lety i mě. Když to potom po 2-3 vynechaných tepech naskočilo ,to bylo bouchnutí že jsem jen zalapal po dechu. Díky paličatému "obvoďákovi" který mě protlačil na několik vyšetření se nakonec zjistilo ,že to po čase vyvolala kombinace léků které jsem bral na něco jiného. prostě byl jsem jeden z těch stotisíců jak je to napsané na těch příbalových letácích. Kombinaci si nepamatuji je to asi 10-15 let a mezitím jsem absolvoval jiný boj kde mě "šlo o kožich" a léky mám úplně jiné.
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

fikejz

#2474 Nový příspěvek od fikejz »

Mě se občas pumpa taky rozjede na nějaký pofiderní rytmus a je mi z toho šoufelně. Jednou v práci to trvalo docela dobu a tak jsem se vydal a to to pořád trvalo, za obvoďákem. No jen jsem k němu dorazil tak se pumpa umravnila. I tak mi natočil EKG a výsledek je, že mi nic není. Mám to ale takový "kvartální" dobu nic, třeba půl tři čtvrtě roku a pak to chvíli zas otravuje a pak zas nic. No hlavně že mi nic není. :)

duchodce

#2475 Nový příspěvek od duchodce »

No on to potom zařídil tak ,že když mě to chytlo někdy to trvalo ty mezery i hodinu,tak mě vystavil žádanku a ať mě někdo doveze do nemocnice a tam mě natočí EKG. No a jednou se to povedlo zachytit a bylo jasné že si nevymýšlím .
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....

Odpovědět

Zpět na „Putyka“