Co vám dneska udělalo radost
Re: Co vám dneska udělalo radost
To Fikejz o Brežněvovi mi ani nemluv! Kvůli němu jsem málem dostal ředitelskou dutku ve škole! Dříve narození si jistě pamatují jeho přílet sem do naší vlasti. Brežněv vystupuje z letadla na ty schůdky a náš president ho na letišti vítá. Už nevím kterej president to byl, ale asi Husák. Nebo Svoboda? To mi v hlavě nezustalo. No a ten náš mu ze země mával a Brežněv odpovídal na těch schůdkách tak, že měl nad hlavou spojené ruce do pěsti a kynul. Samozřejmě lidi to okomentovali po svém. Náš president že ukazuje Brežněvovi ,,mi nic nemáme" a Brežněv tím gestem odpovídal ,,mi to z vás vyždímáme". Jistě si to starší pamatují. Já to doma slyšel a samozřejmě se tím chlubil ve škole klukům. Ten pacholek školník to na mě prásknul, že jsem to v šatně předváděl a všichni z toho měli strašnou prdel. Ihned na koberec k řediteli školy a velké domlouvání, přeci nelze parodovat takového obětavého velkého člověka jako Brežněv byl! No dali mi kárání a tím to skončilo. Ale ředitel mě chtěl navrhnout důtku. No ale byl to takovej první u mě přestupek tak to prošlo. Ale už jsem měl puntík na jakési pomyslné kartě školáčka.
Jo jo a ještě že Juke pošleš peníze mafiánům na nákup vojenské techniky aby měli každej ten svůj tank doma ve vile. No kdo ví na co ho pak budou potřebovat. Třeba s ním budou jezdit do vedlejší vesnice na pivo.
Jo jo a ještě že Juke pošleš peníze mafiánům na nákup vojenské techniky aby měli každej ten svůj tank doma ve vile. No kdo ví na co ho pak budou potřebovat. Třeba s ním budou jezdit do vedlejší vesnice na pivo.
Zatím dobrý. Je to citlivé na rozjezd - opatrně přidávat - je to o zvyku. Jsou tam tři režimy - na první to jede 15km/h, na druhý 25, na třetí 35.
Do kopce se řadí "redučka". Vyjede to dost. Ovšem s plným nákladem asi nic moc, nevím. Nebudu to trápit. Manželce se to líbí a to je to hlavní. Konečně mám "malé bezvýznamné plus" . Budeme jezdit po rovině, tak snad bude manželka (i moje maličkost ) spokojeni...
Kamarád tento peklostroj má už asi 2 roky a je spokojen. Jezdí s tím z chalupy (na Víru) na pivo...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Korbicka je plastova vana, alebo plechova? Zaloz tomu vlakno, mna tieto elektricke postrky vseho druhu zaujimaju.
kdyz byl pohreb brezneva tak nam to veskole poustely na televizi kdyz hrali hymnu tak se reditel zeptal co slysite kamarad odpovedel ze stekat naseho psa takovou chytil ze byl podlavicej
No on jim tam Brežněv prakticky do té díty spadl. Viděli jsme přímý přeno a tam to ještě bylo. V dalším opakování byl ten okamžik vymazán. Docela šikovně ale na muzice to bylo znát. Kdyby ti pitomci to nechali vyšumět tak by se národ chechtal nebo tvrdil (ti co vyděli pouze opakování) že se to nestalo a že je to kapitalistická provokace.Ovšem soudruh Švestka a jeho Rudé právo to zdůvodnilo ,že je to ruský zvyk. No a v tu ránu na to vzniklo moc vtipů a my s kamarádem jsme šli na neoficiální kobereček protože jsme začali prohlašovat když nám něco uadlo nebo spadlo "spadlo to tam jak ten Brežněv " sice jsme nebyli v partaji a přesto jsme dostali černý puntík ....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
To duchodce pamatuju se na to. Ale už si moc nepamatuju přesně detaily. Ale že jim tam slušně slít až to bouchlo to si pamatuju. Ale pak se vždycky na Krétě v hospodě objednávaly panáky. A chlapi u stolu vždyky dobromady zvedli panáky a ,,šup tam s ním, šup tam s ním" a třeba 4x za sebou a nakonec někdo řekl ,,jak s Brežněvem"! Hostinskej vždycky nadával ,,kurva držte hubu, nebo mi to zavřou!"
Duchodce když jsme manifestačně museli jít podepsat ty smuteční papíry když zemřel ten další už bych možná kecal, Andropov? Tak jsme šli pak do hospody a bylo zavříno. Protože byl smutek. Tak jsme si koupili lahvičky a toho strejce zapili jak se patří.
Duchodce když jsme manifestačně museli jít podepsat ty smuteční papíry když zemřel ten další už bych možná kecal, Andropov? Tak jsme šli pak do hospody a bylo zavříno. Protože byl smutek. Tak jsme si koupili lahvičky a toho strejce zapili jak se patří.
Já si to taky pamatuju. Vyhlásili tryznu, nikdo se nesměl zasmát nahlas, zrušili všechny kulturní akce a já měl lístky na Gombitovou. Když vystříhali video, jak tam s ním flákli, tak se říkalo, že to bylo proto, že tam sypali Kinedryl, aby ho země nevyvrhla. Tady v Jakešově Lhotě se muselo jít vždycky příkladem a v té době bylo na ulicích víc tajnejch, jak občanů.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Taky vzpomínám že jsem to viděl. Prý to bylo tak, že když dělali generálku, zkoušeli pohřeb nanečisto, propadl jim břežnev dnem té parádní rakve. Už nebyl čas vyměnit ji za jinou, tak pod něj dali železnou desku aby nevypadl znova. Pak byla bedna tak těžká že to prostě při pokládání neudrželi...
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Je mi úplně jedno kdo tu byl v 1968, zda rus, ukrajinec, rumun či polák, podobně jako třeba švéd cca 1638 nebo němec 1939, neměl to co dělat. Stejně jako teď rus na Ukrajině.
-
švédové byli NAŠI.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Sekalsemmalo, s týmto názorom odporúčam ísť do Brna.
zajímavý kolik lidí pamatuje tu ránu když Brežněva spouštěli do díry
no vono v té době bylo pouze TV 1. program a televize byl takovej posvátnej oltář.
V pohraničí šli chytit poláci, prý pro kvalitní příjem bylo dobré pověsit na anténu šišku salámu.
no vono v té době bylo pouze TV 1. program a televize byl takovej posvátnej oltář.
V pohraničí šli chytit poláci, prý pro kvalitní příjem bylo dobré pověsit na anténu šišku salámu.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
-
nesmíš se dívat na historická fakta pohledem dnešní doby.to pak zmatláme i moderní dějiny.třicetiletá válka mě zajímá.máme tady po švédském vojsku jednu raritní památku.ale je naprosto utajená,nechcem,aby jí někdo provařil umístěním souřadnic,nebo fotek do map. jestli se chce traktorista v tom zmatku třicetileté války vzdělávat,tak krátké video https://www.youtube.com/watch?v=bBOasd-2Rwg a každý si pak může dohledat události ve svém regionu viz. třeba https://liberecky.denik.cz/zpravy_regio ... 80827.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Neni nad to podporiť argumenty videom, v ktorom sa konštatuje, že výsledok 30 ročnej vojny bol pre české územie vlastne katastrofou.
Jirko co já sem se nablbnul s anténou na poláky ale šiška salámu nefungovala To fungovalo na jinej kanálník
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/