Narozeniny
Re: Narozeniny
Kundalíne, přeji ti pevné zdraví a hodně tvůrčích úspěchů.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Všetko najlepšie Dano
I já se k přání ostatních připojuji.Danku, oslav si to!
Dane,i já se připojuji s gratulací!
Dane, všechno nej z Jižní Moravy!
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Tak Danko nech sa darí a nech zdravie poslúcha
Dane všechno nejlepší a hlavně zdravíčko!
Ode mne též všechno nejlepší!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Také se připojuji do dlouhé řady gratulantů
Taky se přidám s gratulací a taky má svátek Ota
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
No toto?! Tak všechno nejlepší Oto!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Přidávám se a vše nejlepší a hodně zdravíčka
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Klucí já mám tedy pravzláštní oslavu v dnešní den! V noci jsem skoro nespal. Musel jsem v postely v sedě. Nemohl jsem jít ani dolů, manželka by hned zahájila léčbu. Mám nějakou střevní chřipku. Teď to tu řádí. Minulej tejden to měla manželka. No a kdybych jen špitl tak hned by mě ládovala tabletkama a musel bych povině dělat testy. Ráno volal druhej šéf abych přijel do firmy, že druhej řidič má sračku a nepřijede. No a já mám taky sračku trak taky nepřijedu! Jedině že bych si do dodávky sebou vzal nočník! Už mě v pupku tak neškrundá jak v noci. Už jsem snědl i oběd. Tak uvidíme jak to bude. Ale oslava se nekoná, jedeme přát k tatíkovi. Má taky svátek a přijela i ségra z města. Tak to na ně asi na všechny naprskám. Aspoň to budou mít za sebou! Jsem ve fabryce a vcelku to jde. Mám takovou jednoduchou práci. Vkládám kostičky do mašiny a frézuju vybrání. Mám tu asi 100 ks, tak to mám na dýl snad se ta nemoc přežene, než ty kostičky zdělám. Žádné polehávání v postely se nekoná. Nestíháme a je moc práce, včera jsem tu byl do 21 hodin. Zítra ty věci odjíždí k zákazníkovi. Prej se to stihne.
No Oto, sa vylieč čím skôr, a potom to zdravie, šťastíčko a pohodu do ďalších dní ti prajem.
Dancúl, tebe tiež to samé, až nemusíš prispievať do toho vlákna o pochrámanom zdraví a tiež ostatným oslávencom všetko dobré.
Dancúl, tebe tiež to samé, až nemusíš prispievať do toho vlákna o pochrámanom zdraví a tiež ostatným oslávencom všetko dobré.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.