Epidemiologie v akci...

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
vitex

Re: Epidemiologie v akci...

#11686 Nový příspěvek od vitex »

Taky i když neočkovaný a nezasažený zlou nemocí,budu očkovat na jaře.Ale stromky. :pistol:

Shrek

#11687 Nový příspěvek od Shrek »

chobotek píše: úte bře 08, 2022 3:21 pm Tys mě vyděsil. Vymysli si jiná jména, tyhle lidi já znám a nemám s nima dobré zkušenosti. Stejně má ale to očkování magickou moc. Očkovaného nikdo nezastaví, ani nekontroluje. Prostě jede ;-)
Jinak u těch hospitalizovaných je furt skoro řádový rozdíl, ale to je jedno. Až se to srovná, koupím tobě a bouračovi pivo.
U hospitalizovanych ano, tam je to vazne 5-10, ja ale myslel nakazeny.
Viz https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky_srovnani grafy jdou prepinat
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

bourač

#11688 Nový příspěvek od bourač »

celej covid jsi byl sticha, nechals mě se zelenacem a fikejzem vzdorovat náporu vaxerů a teď když je dobojováno tak jsi vylezl :pohlavek:
mažu si tě z mobilu :vysmech:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

chobotek

#11689 Nový příspěvek od chobotek »

Nepřeháněj jo? Náhodou sem vrazil odkaz asi na nejpřehlednější dostupné statistiky a oba už víme, že taky záleží na tom, kdo sem ten odkaz vrazí ;-)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

vitex

#11690 Nový příspěvek od vitex »

Má pravdu předsedo.

Shrek

#11691 Nový příspěvek od Shrek »

bourač píše: úte bře 08, 2022 9:15 pm celej covid jsi byl sticha, nechals mě se zelenacem a fikejzem vzdorovat náporu vaxerů a teď když je dobojováno tak jsi vylezl :pohlavek:
mažu si tě z mobilu :vysmech:
Mas pravdu, nelezl jsem sem, presne z techto duvodu, nemelo cenu hazet hrach na zed. Nad nekteryma jsem zlomil hul. Nejak jem zjistil, ze kvuli blbosti jinych si kurvim svoje nervy. Preatl sem cist politiku, protoze nad nazory nekterych zustaval stat i rozum. Radeji tam uz nelezu. Stejne nemuzu psat co si myslim, takze muj nazor je politicky spravnej, ten co prosazuje vlada. Jeste ze jsem si mohl alespon na auto vylepit https://www.mall.cz/exterierove-doplnky ... bnEALw_wcB
to je zatim povoleny a ja toho jeste moc najezdeno nemam, tak radeií upozornim... Zitra jedu bagrem asi 25km, tak to radeji vylepim i na nej, at ostatni vidi ze si maji dat pozor, s bagem mam najeto asi 12km
Ja jsem taky ockovan, netaim to. Ale uz mi to konci... Na 3ti jsem nesel :nene:
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.

Irčan

#11692 Nový příspěvek od Irčan »

Shreku to Z co si lepíš na ty Tvý werkyznamená "zachvatčik" nebo "začatečník"?Su jenom blbec z dědiny co má dveři do lesa a vokna na hnůj tak se v téch modernostech moc nevyznám.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

Shrek

#11693 Nový příspěvek od Shrek »

Na tuto otazku je jedina spravna odpoved, tedy zacatecnik... Az se s bagrem sziju, tak to treba sloupnu.

bourač

#11694 Nový příspěvek od bourač »

jj :friends: pan Irčan má pravdu, dávat si dneska na nějakej samohyb z není dobrej nápad. ;-)
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Shrek

#11695 Nový příspěvek od Shrek »

Staříci stále nosí roušky. Neberu jim to. Mají pořád strach. Mediální masáž zabrala.
Jinak hlásím že cedulky začátečník jsou buď vyprodané, nebo je uklidili, jako u nás na krámě kde jsem ji kupoval.
Na netu samozřejmě jsou.

chobotek

#11696 Nový příspěvek od chobotek »

Je na nich to Z, tak jsou zakázané ;-)
Dal jsem si na dveře a zadní sklo traktorbagru samolepku KRNAP, předchozí verzi téhle (původní nemůžu najít):
Obrázek
a oni to ti zelení mužíčci berou jako provokaci. Nejlepší je nelepit tam nic, protože když takový nervóza dojede bagr, snaží se ho co nejrychleji předjet, ať to stojí co chce a moc nekouká...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

sekalsemmalo

#11697 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#11698 Nový příspěvek od Atlan »

Výsledky rozsiahlej štúdie naznačujú, že vedľajšie účinky mRNA vakcín proti covidu spôsobujú iba mierne reakcie imunitného systému, ktoré sú navyše len krátkodobé. Tieto zistenia síce zrejme nezmenia názory odporcov očkovania, ale sú dôležité pri výskume ochorení, akými sú rakovina či HIV.

Z Atlanty tak ze americka studia, kto chce nech si najde ci je overena, nato nemam cas ani chut. V kazdom pripade uz som pisal ze tento typ vakcin ma velmi slubnu buducnost. Hlavne po celosvetovom otestovani. :D
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#11699 Nový příspěvek od Atlan »

Myslíte si, že omikron je len mierny variant, asi ako chrípka? Nehovorte to v týchto dňoch v Hongkongu. Čínsky región zažíva najsmrteľnejšiu vlnu covidu nielen tam, ale celkovo na svete počas celej pandémie. Denne tu zomiera v súvislosti s covidom asi 280 ľudí. Žije tu 7,5 milióna obyvateľov, teda len o niečo viac ako na Slovensku.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Josef Simunek

#11700 Nový příspěvek od Josef Simunek »

Atlan píše: úte bře 15, 2022 4:39 pm Výsledky rozsiahlej štúdie naznačujú, že vedľajšie účinky mRNA vakcín proti covidu spôsobujú iba mierne reakcie imunitného systému, ktoré sú navyše len krátkodobé. Tieto zistenia síce zrejme nezmenia názory odporcov očkovania, ale sú dôležité pri výskume ochorení, akými sú rakovina či HIV.
Zkus nejakou relevantni studii dohledat. Tady je odkaz na komentar o izraelske studii nezadoucich ucinku po treti davce a neni to radostne cteni : https://smis-lab.cz/2022/03/14/vedlejsi ... votnictvi/

Odpovědět

Zpět na „Putyka“