CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Brite, nejdřív je potřeba "chůvičku" aby měl kdo následníka trůnu patřičně opečovávat.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Kdepak, s babama je jenom zlobení. Ne nadarmo říkal děda Horáček v hospodě, že starý báby by se měly střílet už zamlada.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
- Veteranista!
Tak gratuluji, ať dělá radost.
Kamarád má zase teorii, že chlap dělá jen kluky, nebo holky a když někdo má oboje, někdo je kukačka
Kamarád má zase teorii, že chlap dělá jen kluky, nebo holky a když někdo má oboje, někdo je kukačka
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Na tom by něco mohlo být. Já umím jen kluky. Další možnost je výměna v porodnici.
Gratulujem , nech rastie do krásy,
A nech je zdravá,,,,
PS: neboj, brácho má tri
Já mám taky holku a nestěžuji si vydala za mlada za 3 raubíře
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Já mám holku i kluka z obou manželství a když vyskládám na stůl moje fotky, když jsem byl mimino a jejich tak se v těch fotkách orientuju kdo je kdo jen já a maminy.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Kluci zlobí max. do dvaceti a pak už mají rozum. U holek je to přesně naopak.
Od loňského června jsem čekal na nové schody. Dnes mi je konečně truhlářskej posadil. Nikdy bych nevěřil, jak je dub těžkej.
Teď jsem zvědav, jak dlouho mu bude trvat zábradlí.
Teď jsem zvědav, jak dlouho mu bude trvat zábradlí.
- Jan.F
Mě zas Dub překvapil v lese po skácení jak je v syrovém stavu těžkej. Ale víc mě překvapila bříza 1m průměr asi 15cm, člověk si řekne jeto jen takovej papír a ono prd. Ale vůbec nejvíc překvapil dub jak neměl suky tak se dal nádherně štípat fiskarskou jako by člověk máchal jen tak do vzduchu, to i smrk za syrova je za trest.
Pomožte zachránit tisíce lidských životů, objevit dosud neznámé prvky, či dokonce nalézt mimozemskou civilizaci..
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
Jo syrová bříza, to je jak houba, plný vody. Dub jsem snad nikdy v ruce neměl, to u nás roste jen jako solitéry.
Já mám schody do patra z jasanu celobedněný, jsou 110cm široký a zahnutý. Dávali jsme je tam v 8mi lidech (všichni sousedi co byli po ruce) a měli jsme co dělat. Na montáž padly dvě basy piva. Posledních 15cm jsme museli natlačit heverem opřeným o protilehlou zeď, jak to měl truhlářskej přesně udělaný. Nikde nebylo třeba ani máznutí akrylu a to ta boční zeď letí napříč barákem o 10cm
Já mám schody do patra z jasanu celobedněný, jsou 110cm široký a zahnutý. Dávali jsme je tam v 8mi lidech (všichni sousedi co byli po ruce) a měli jsme co dělat. Na montáž padly dvě basy piva. Posledních 15cm jsme museli natlačit heverem opřeným o protilehlou zeď, jak to měl truhlářskej přesně udělaný. Nikde nebylo třeba ani máznutí akrylu a to ta boční zeď letí napříč barákem o 10cm
Britte,
Tie sú luxusné
Tie sú luxusné
...až ta dlažba na spodní podestě bije do očí, jak se k nim nehodí, ale čekal bych, že se to během čekání na to zábradlí poladí
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Ta dlažba čekala na schody a bude vyměněná za jinou. Stejně tak budou na stěnách obklady.