Prosím o vyplnění dotazníku.
Prosím o vyplnění dotazníku.
Prosím, když si najdete čas na vyplnění dotazníku, moc vám děkuji. Je to pro dceru v rámci bakalářské práce.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... w/viewform
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... w/viewform
Re: Prosím o vyplnění dotazníku.
stalo se
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Vyplněno.
Též jsem přispěl.
Děkuji.
Taky vyplněno
Taktéž vyplněno. Hodně štěstí při obhajobě
Mas to tam.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
- pani-kenybzova
taky jsem přispěla...
Vyplněný.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
vyplněno
Aj slovač môže?
Je to tam
Zo Slovenska
Co to je za škola? Takový jsem už pár let zpátky vyplňoval a k těm otázkám mám furt to samé. Maso, vejce, mlíko, jogurty, pečivo, zemáky, sezónní zelenina, víno, destiláty, ap. - to je všecko místní a přes obchod to nejde. Takže bych mohl říct, že převážně v hypermarketu nenakupuju, protože na váhu to asi nevychází . Ale stejně tam chodím, protože ty ostatní už tady markety ukonkurovaly k smrti. A ty otázky jsou postavené tak, že si musím vybrat úhel pohledu a z něj odpovídat.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”