Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Na raz traktoristo-motorkářů bych přijel na dvou kolech

a) ano
63
50%
b) dobrý nápad, ale ne
8
6%
c) ne
5
4%
d) nemám motorku
18
14%
e) chtěl bych přijet, ale je to daleko i když zatím nevím kde to bude :)
33
26%

Celkem hlasů: 127

Zpráva
Autor
Leo

Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

#1381 Nový příspěvek od Leo »

Obrázek
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

DYK

#1382 Nový příspěvek od DYK »

Tak co? Nepomůžete identifikovat ty strupy od Sentic?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Tomas6

#1383 Nový příspěvek od Tomas6 »

Jestli máš namysli ty rádoby kroskaře co přejeli toho chlapíka,tak takove by měli myslivci střílet jak škodnou. A za každý kus dostat od státu odměnu.
Zásadní problém je v tom že lidi mají prachy,koupí si mašinu,mysli si ze mají dvě díry do zadku a můžou si dělat co se jim zachce. Přitom koule na to aby zkusili nějakou motokrosovou trať z nich nemá žádný. Tak dělají bordel v lese a.na soukromých polích.
Já s jedním takovým bojoval letos v zimě,lítal mi po zasetém,kretén odsud z dědiny, před svědkem se mi vysmál do očí že co jako,jenže když ho řešili policajti najednou tam měl tři svědky kteří mu potvrdili že jsem ho chtěl napadnout.A ještě se mi vysmíval že nemám důkaz o tom že tam jezdil.Benga ti nevyšetřili nic a totálně se na to vys.... Přitom koleje z pole až k němu do dvora, Skončilo to u správního řízení, no málem jsem musel platit pokutu...
Takže asi tak funguje naše policie a úřady. To že borec nemá papíry,motorka nemá papíry, jezdí s tím po veřejné komunikaci,na to mi bylo odpovězeno že to není předmětem řízení. Dopadlo to tak že borec stáhl obvinění,já taky,páč prokázat mu něco nebylo jak,já na jaře vzal hrábě a koleje jsem zarovnal. Poučení pro příště,všechno fotit, nahrát si klidně i skrytě veškerou komunikaci a hlavně na exponovaných místech jsou už fotopasti.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

malotraktor

#1384 Nový příspěvek od malotraktor »

Dočetl jsem se v tom článku, že jízda i stání v lese je zakázané. Jak poznám kde to je? Cestou do práce jedu úseky kde po obou stranách té takzvané silnice jsou stromy. Smím tudy jet nebo ne?
Nevěř všemu co si myslíš

hobr

#1385 Nový příspěvek od hobr »

Pokud je to cesta, která vede lesem, tak bys po ní neměl jet. I když je to třeba asfaltka... V praxi je to o lidech - pokud Tě chytne nějaký lesák, který je "zatížený" na motorky, tak je problém. Nejlépe zastavit a slušně probrat situaci. Většinou to pomáhá... Díky takovým k.o.k.o.t.ů.m (jak bylo zmíněno výše), hodně velká část veřejnosti nás má všechny za darebáky, co jezdí po lesích a kradou děckám svačiny.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

mape
Kontaktovat uživatele:

#1386 Nový příspěvek od mape »

Teda už zase takových akcí.... Já jsem to ostuda ještě nevytáhl z garáže.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný

Tomas6

#1387 Nový příspěvek od Tomas6 »

Jako pokud někde je zpevněná silnice(asfaltka) a není tam zákaz vjezdu tak dobrý,jak ten dotyčný pozná jestli je na lesním pozemku nebo ne...Ale pokud jsou jen někde v lese vyjeté koleje,či lesní cesta,to už z 99% jsou účelové komunikace,navíc lesní pozemky a tam pokud někdo něco nevlastní,nemá tam s motorovým dopravním prostředkem jednoznačně co dělat. A takoví ti rádoby motorkáři a čtyřkolkáři nedělají nic jiného jak to že si dokazují jací jsou kingové. A přitom ten stroj vzít na trať a tam něco ukázat,na to nemá koule ani jeden.
Já za svého dětství pamatuju že když jsme šli s našima do lesa tak tam byl klid.Maximálně tam potkal někoho od sousedů. Teď tam se svými dětmi nechodím. To doma na dvoře mám výrazně větší klid jak v tom lese. A to se nebavím o tom jak po takových jsou lesní cesty a pěšiny rozbité.

hobr

#1388 Nový příspěvek od hobr »

Tomas6 - do lesa chodím docela často. Co mi nejvíc vadí - rozrytý les po těžbě a hromada cyklistů, kteří jezdí jak hovada. Ne všichni pumpičkáři - najdou se i slušní. Je to jak s těmi motorkami - většina kluků jezdí opatrně a nedělá škodu, ale najdou se i dobytkové, co jezdí mezi stromy.
Vzít motorku na trať - to není nic pro mě. Objedu 4 - 5 kol a už mě to nebaví. Když jedu po polňačkách, tak klidně i 100 km, ale je to pořád změna :ano: .

Tomas6

#1389 Nový příspěvek od Tomas6 »

Tak tady asi jezdí jen ty hovada. Tady byla stará kupecká cesta ze Slovenska na moravu,už od nepaměti,udělali z toho cyklotrasu, budiž. Cyklisti škodu a bordel nedělají,alespoň když já byl v lese tak jsem nikoho takového neviděl. Spíš jezdí tak aby se vyhli rozryté cestě od 4kolek. Já to na tu cestu mám vzdušnou čarou asi kilometr. Přes týden je relativně klid.Ale jak přijde víkend,tak kravál jak na motokrosu. Pomalu celý den. A hlavně v neděli. A vzít rodinu do lesa na procházku? Radši chodíme na druhou stranu,protože uskakovat před rozvášněným motorkářem není nic moc. Nehledě na to že hodně takových nejede prostě jen po lesní cestě. Nejednou se stalo že jsem některé vyháněl z louky kde si jezdili křížem krážem jak po svým.

DYK

#1390 Nový příspěvek od DYK »

Ale dyť ti kretémi s endurama si je pořizují jen proto, že pojedou dělat bordel do lesa!!! Jak psal hobr - na trati je to nebaví, nebo jen chvíli. Zrovna kolem Sentic je mraky novostaveb od tam ti vymaštěnci určitě pochází!! Z města na vesnici a kdo je víc!!! I z fotek a přes dres je vidět, že to jsou vyžraní fotři, žádní juhani. Heliport už mám, co ještě? Motorku a hurá do lesa. Kam jinam. A já už prostě nevěřím, že hrstka dělá špatný dojem ostatním. Je vás většina takto postižených a jen sem tam se najde někdo normální. Bohu žel.
No a co je les a lesní cesta? Najde v zákonu a každý řidič by to měl znát stejně, jako co je "Obec".
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Zrzecka

#1391 Nový příspěvek od Zrzecka »

Ahooooj chlapi! Tak konecne jsem se dockala a jsem pravoplatny drzitel ridicskeho opravneni sk. A :wink: :ejchuchu:
ZRZEČKA

jimmy 4011

#1392 Nový příspěvek od jimmy 4011 »

Gratuluju. :pohar:
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich

hobr

#1393 Nový příspěvek od hobr »

Dyk - Snažím se jezdit ohleduplně - okolo turistů jezdím krokem a ještě se snažím pozdravit. Zkrátka chovám se slušně. Mám enduro, protože na silničku jsem starý a na čopra mladý ;-) ...
Zrzečka - blahopřeji! :princezna: :potlesk2:

vitex

#1394 Nový příspěvek od vitex »

Také blahopřeji a ne,že budeš dělat na silnici kraviny. :friends:

Leo

#1395 Nový příspěvek od Leo »

Zrzečko, gratuluji. Dej si pozor, aby jsi nedopadla jako můj brácha. Ráno dostal papíry, v poledne mi zlikvidoval motorku. Prý to samo...
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“