Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Jasně elektromoto
Jdu koupit časopis "svět motorů"...normálně očekávám pěkný auta..SUV...Cabrio...Supersport. Nebo pěkný mašiny.
Co očekávat od "svět elektomotorů"?...asynchronní...krokovej...s komutátorem?
Jdu koupit časopis "svět motorů"...normálně očekávám pěkný auta..SUV...Cabrio...Supersport. Nebo pěkný mašiny.
Co očekávat od "svět elektomotorů"?...asynchronní...krokovej...s komutátorem?
Sekací traktůrek Hayter H1842.....V podstatě Countax z roku 1995
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Babetta 207 chopper....................Prostě brutální mašina
UNC 045 Detvan.........................Nakladač malý, ale šikovný
Sedlám zx10r 2008 . Kupovaná od slečny co jí měla stát v obýváku na koberci a koukala s ní na tv. Dost doplňků, jiné kapoty, prý neležela... Power commander cca 200koní - celkem kvapík. Přešel jsem z R1 1998 - starší nářadí, ale naučila mě. Rezis parádní mašina - 150nm musí pěkně tahat.
https://i.postimg.cc/WbNvTRQf/DSC-1782-compress43.jpg
https://i.postimg.cc/WbNvTRQf/DSC-1782-compress43.jpg
To jste vy Fugasi?
mape> čím jsi dostal z bandasky 66 kW ? to není jen o nějakém dynojetu a výfuku
Zetor 25A ( v neustálé rekonvalescenci ) https://mnojo.rajce.idnes.cz/Zetor_25/
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Pretryskovane karburátory , kevlarová odlehčená šoupátka , jiné pružiny na šoupátkách, jine membrány, vzduchový filtr s vyšší průchodností, výfukové svody o větším průměru, (ty už jsou tam zase zpět origo)
Otevřený výfuk bez rezonátoru ( to je ta část nakonci co brání vzniku plamene z výfuku)
Jiné vačky , ..... Trochu jsme si hráli.... Na brzdě byl v jednom městečku asi 50 km za Frankfurtem.... Někde bych našel i graf....
Šel by i víc ty motory jsou zajímavý tím že jsou schopné polykat ukrutné množství benzínu bez toho aby se ulili .....
Zkoušel jsem i fejzra 600 byl to rok 1999 a ten to nedokázal buď se uchlastaval nebo prostě nešel ta plynem a spíš byl linej a nastupoval pořád v vyzsich a vyzsich otáčkách... 5am se pak probudil.....
Ten bandita byl pravěk opak..... Nástup zátahu šel od spodku a pořád se stupňoval....
Problém je ale spojka..... Prostě ji spálíš.
Teď mi jeden ladič poradil abych nechal usoustruzit dno koše a pritlacak a přidal lamelu nebo dvě podle toho co dovoli to soustružení.....
Ono jak člověk stárne tak ten výkon už nepotřebuje.
Ale tehdy mě to bavilo. Dneska už bych to nedělal.... Je to hrozná pakárna hlavně ty vačky a karburátory.... Bylo to vždycky několika hodinové rozebírání.
Otevřený výfuk bez rezonátoru ( to je ta část nakonci co brání vzniku plamene z výfuku)
Jiné vačky , ..... Trochu jsme si hráli.... Na brzdě byl v jednom městečku asi 50 km za Frankfurtem.... Někde bych našel i graf....
Šel by i víc ty motory jsou zajímavý tím že jsou schopné polykat ukrutné množství benzínu bez toho aby se ulili .....
Zkoušel jsem i fejzra 600 byl to rok 1999 a ten to nedokázal buď se uchlastaval nebo prostě nešel ta plynem a spíš byl linej a nastupoval pořád v vyzsich a vyzsich otáčkách... 5am se pak probudil.....
Ten bandita byl pravěk opak..... Nástup zátahu šel od spodku a pořád se stupňoval....
Problém je ale spojka..... Prostě ji spálíš.
Teď mi jeden ladič poradil abych nechal usoustruzit dno koše a pritlacak a přidal lamelu nebo dvě podle toho co dovoli to soustružení.....
Ono jak člověk stárne tak ten výkon už nepotřebuje.
Ale tehdy mě to bavilo. Dneska už bych to nedělal.... Je to hrozná pakárna hlavně ty vačky a karburátory.... Bylo to vždycky několika hodinové rozebírání.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Honza 650, 66kw z bandita problém nebude dostat. Měl jsem gsxf 600 96ku a ta měla sériová tuším 63kw. A ten motor se dělá obdobně už x let.
Pavel sk, jak to jelo? Nějaký čísla k tomu?
Pavel sk, jak to jelo? Nějaký čísla k tomu?
To jste vy Fugasi?
Nudíte se? Vyrazte virtuálně do muzea!
https://www.motorkari.cz/clanky/moto-no ... 43680.html
https://www.motorkari.cz/clanky/moto-no ... 43680.html
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Krišot.... Všechny ty kvelby od Suzuki měli defakto ten motor stejnej.... Dokonce snad 750 innazuma byla ve stejném obalu jako ta 600.... Až 1200 byl motor jinej ale to nevím jistě.... Převodovka byla jen 5 kvalt.
Paradoxně se ty motory v každé té motorce jinak chovali...... V tom gsxf to bylo na sestistovku celkem slušný oproti banditovi .... Ten byl lenoch.
Nejlépe co vím se chovala právě ta 750 ..... Jelo to jak mělo a ještě to nezralo....
Ta 1200 to byla hrozná polykačka ...... 12- 15 litrů nebyl problém.....
Ten bandita šel až na 80 kW ale žral tak 16 litrů...... Ti je hrůza. Takže se zvolil kompromis.
Paradoxně se ty motory v každé té motorce jinak chovali...... V tom gsxf to bylo na sestistovku celkem slušný oproti banditovi .... Ten byl lenoch.
Nejlépe co vím se chovala právě ta 750 ..... Jelo to jak mělo a ještě to nezralo....
Ta 1200 to byla hrozná polykačka ...... 12- 15 litrů nebyl problém.....
Ten bandita šel až na 80 kW ale žral tak 16 litrů...... Ti je hrůza. Takže se zvolil kompromis.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
to je taková zvláštní věc , když natryskuješ bandita 1200 , tak se horko těžko pod 10 l dostaneš , mám 1400 a i když to tejrám , tak se přes 12 nedostanu ( no možná by i dostal , ale strach nedovolí )
Zetor 25A ( v neustálé rekonvalescenci ) https://mnojo.rajce.idnes.cz/Zetor_25/
Kryšot: Motorka je švagrova. Teraz ju kupil, vlastne vymenil za Suzuki GSX-R 750 + doplatok. O motorke co viem, tak to ma 3valec s obsahom 1050 110kW. Rocnik je to 2018.
Někdo se tu ptal na elektromotorky. Tak jen na ukázku - http://emotionbikes.cz/
Tak včera jsem konečně vyvětral "Barborku". Lucký vrch a zpět - najeto asi 230 km.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Ahoja hoši :-)
Tak se s vami jdu podělit - neskutečně přeplněná dojmy :-D - že mám po dnešku za sebou první jízdy :-D ❤
Musim rict ze posadit se z toho maleho Loncinka na dvestakilovou Hondu byla sranda :-D..
Na zacatek jsem vyfasovala CBF500, no jsem mile prekvapena :-D. Na to jak me tyto motorky nebraly tak je to prijemne svezeni a taky neskutecny rozdil ))))..
Tak se s vami jdu podělit - neskutečně přeplněná dojmy :-D - že mám po dnešku za sebou první jízdy :-D ❤
Musim rict ze posadit se z toho maleho Loncinka na dvestakilovou Hondu byla sranda :-D..
Na zacatek jsem vyfasovala CBF500, no jsem mile prekvapena :-D. Na to jak me tyto motorky nebraly tak je to prijemne svezeni a taky neskutecny rozdil ))))..
ZRZEČKA