Politika, neshody, atd. V
Re: Politika, neshody, atd. V
https://vyskovsky.denik.cz/zpravy_regio ... 90910.html
Někdo tu kritizoval trávení hlodavců. Dnes jsme dostali výzvu do schránky o položení návnady v lese.
Někdo tu kritizoval trávení hlodavců. Dnes jsme dostali výzvu do schránky o položení návnady v lese.
Rudá armáda a osvobození: Nejde zdaleka jen o maršála Koněva, ale o primitivní pokus přepisovat dějiny
https://www.reflex.cz/clanek/historie/9 ... -internetu
https://www.reflex.cz/clanek/historie/9 ... -internetu
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Leo,na tohle už všichni zapomněli.Prostě nás osvobodili Američané. Rusové a ostatní národy jsou nyní našimi největšími nepřáteli,protože měli na osvobození malý podíl.Bohužel je historie takhle přepisována.
No však právě. Proto jsem ho tu dal. Aby každý věděl, kdo nás hlavně osvobodil a jaké měl ztráty.
Třeba v Brně už několik let vzpomínají na němce, kteří šli do odsunu a museli jít pěšky. Je to dotovaná akce a předvádí se tam i radnice. A němci jim za to dávají medaile. Na pochody smrti si nikdo nevzpomene, kolik tam zahynulo našich lidí.
Třeba v Brně už několik let vzpomínají na němce, kteří šli do odsunu a museli jít pěšky. Je to dotovaná akce a předvádí se tam i radnice. A němci jim za to dávají medaile. Na pochody smrti si nikdo nevzpomene, kolik tam zahynulo našich lidí.
Jo je mě z toho všeho na blití.Ale máme se přece líp než kdykoliv v historii.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Dost trapný komentář. Na druhou stranu, kdyby Rusko nepomohlo rozpoutat válku, nemuselo osvobozovat.vitex píše:Leo,na tohle už všichni zapomněli.Prostě nás osvobodili Američané. Rusové a ostatní národy jsou nyní našimi největšími nepřáteli,protože měli na osvobození malý podíl.Bohužel je historie takhle přepisována.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Druh%C3%A ... v%C3%A1lka
A nedá si pokoj,bude prudit neustále.
Chtěl bych vidět dnešní lidi, kterým by nenávratně odvlekli rodiče do kocetráku, nebo je popravilo gestapo jak by se chovali oni na konci války. Očitých svědků ubývá, vyjadřují se k tomu i lidé, co nezažili ani osmašedesátej tak si myslím, že by měli jen držet hubu. A hlavně!!!! NESOUDIT!!!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Tahle otázka Dyku plnej souhlas Vlasovci sice pomohli Praze ale zvěrstva co dělali když šli s Hitlerem to se jaksi zapomíná
Ono se zapomíná na hodně věcí . Kdo donášel na Gestapo a pod. Děda říkal- Koho česká svině nepráskla toho gestapo nesebralo
Co se týká sudet paňmáma vypravovala jak to bylo po válce i táta povídal jak to vypadalo a co si jako klučík pamatoval před i po
Nechce se mi to vypisovat co se dělo před válkou a po ní Co bylo za války
Svým způsobem nechte rusáky bejt co se týká druhý světový, co bylo pak je jiná historie jiných Lidí ve Vládách států jak východu tak západu
My máme jako země smůlu jsme na blbém místě uprostřed Evropy a nejsme bohatí jak Švýcarsko aby jsme byli neutrální
Dějiny se překrucovali dycky co já pamatuji apolitika je špína a svinstvo Bylo to tak i před staletími i dnes
Ono se zapomíná na hodně věcí . Kdo donášel na Gestapo a pod. Děda říkal- Koho česká svině nepráskla toho gestapo nesebralo
Co se týká sudet paňmáma vypravovala jak to bylo po válce i táta povídal jak to vypadalo a co si jako klučík pamatoval před i po
Nechce se mi to vypisovat co se dělo před válkou a po ní Co bylo za války
Svým způsobem nechte rusáky bejt co se týká druhý světový, co bylo pak je jiná historie jiných Lidí ve Vládách států jak východu tak západu
My máme jako země smůlu jsme na blbém místě uprostřed Evropy a nejsme bohatí jak Švýcarsko aby jsme byli neutrální
Dějiny se překrucovali dycky co já pamatuji apolitika je špína a svinstvo Bylo to tak i před staletími i dnes
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
no rusko....
my byli dnes ve Varech, tam je to ruský snad všechno
viděl jsem část rozhovoru s ruským ministrem kultury, na čt24, to je mazec, mazec mazec mazec
pak jsem o něm slyšel povídání v rádiu, cestou ze severu na západ, tak jsem to poslouchal, on je v podstatě druhej Putin a předpokládám, že Putina jednou nahradí
btw otec tohodle ministra tu byl aktivní okupant v 68, takže v podstatě není co řešit, jablko nepadá daleko
a taky jsem slyšel Babiše na F1, to je ultrasatan, takový kecy, fakt nechápu kdo to žere
my byli dnes ve Varech, tam je to ruský snad všechno
viděl jsem část rozhovoru s ruským ministrem kultury, na čt24, to je mazec, mazec mazec mazec
pak jsem o něm slyšel povídání v rádiu, cestou ze severu na západ, tak jsem to poslouchal, on je v podstatě druhej Putin a předpokládám, že Putina jednou nahradí
btw otec tohodle ministra tu byl aktivní okupant v 68, takže v podstatě není co řešit, jablko nepadá daleko
a taky jsem slyšel Babiše na F1, to je ultrasatan, takový kecy, fakt nechápu kdo to žere
Jestliže se někdo zúčastnil jako voják okupace roku 68 asi mu to nelze vyčítat, taky ho mohli zastřelit kdyby odmítl. Může za to snad jedině ten nebo ti, co jim dali rozkaz. Co se týká druhé světové války a událostech těsně po jejím konci, nemůže to hodnotit či kritizovat nikdo jiný, než jen ti, co to zažili, protože toto je asi třeba zažít. Jakékoli keci kohokoli, kdo si tím neprošel nejsou a nemůžou být relevantní. Prostě nemájí tu zkušenost. Číst, studovat může kdo chce co chce, ale bez těch zážitků si o tom může každý z nich udělat svůj nějaký obrázek. Ne vždy - málokdy je však správný té době a situaci.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Spousta lidí si neuvědomuje, že na Jaltě se už domluvilo, kdo nás osvobodí a komu budeme patřit. V 68 se na nás amik taky vykašlal, když věděl hodně dopředu, že tu bude invaze. Jenom hlídal německé hranice. Takže v příštím konfliktu kdoví, co pro američany budeme. Rozhodně kvůli nám si potit uniformy nebudou.
Nechtěl jsem, ale přesto se zeptám: Co měli Američané udělat? Kdo myslíš že může za invazi roku 1968 (Rusové nebo Čechoslováci)? A co pro Američany v příštím konfliktu budeme, no přece šachovou figurkou, tou jsou všechny malé státy pro velmoci.
Američané to mohli pošeptat naší vládě....
Bylo jim to jedno, jen je zajímalo, aby se rusáci zastavili v Aši a nepostříleli se na hranicích. S tím se taky na tom domluvili. Dneska amíci se serou do naší politiky, poplácají ty správný po zádech, ale spoustu věcí si nechají pro sebe. Ví, že jsme národ ohnutých hřbetů, což jim taky vyhovuje.
Bylo jim to jedno, jen je zajímalo, aby se rusáci zastavili v Aši a nepostříleli se na hranicích. S tím se taky na tom domluvili. Dneska amíci se serou do naší politiky, poplácají ty správný po zádech, ale spoustu věcí si nechají pro sebe. Ví, že jsme národ ohnutých hřbetů, což jim taky vyhovuje.