Počasí II
Re: Počasí II
Nechapes, podle radaru leje skoro vsude, vcetne podebrad....
Ale koukam jeste na ventusky, a Podebrady skutecnej jen krajicek. Tak mate kliku.
Ja se jedu podivat na praci, zase do jedny haly vlitlo bahno, ale prej staci zacit rano. Jete ze ty jezevci sejou vsude kukrici a repku, pekne to splachne hlinu...
Ale koukam jeste na ventusky, a Podebrady skutecnej jen krajicek. Tak mate kliku.
Ja se jedu podivat na praci, zase do jedny haly vlitlo bahno, ale prej staci zacit rano. Jete ze ty jezevci sejou vsude kukrici a repku, pekne to splachne hlinu...
Naposledy upravil(a) Shrek dne pon črc 01, 2019 8:20 pm, celkem upraveno 1 x.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Já nekoukám na radar, já sedím na terase.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
o 20km ode mě uhodil blesk do domu, vše na eletkřinu kaput, pojištěný dům nemá....
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Radar je dneska totálně na h.... u nás ukazoval že nebude a průtrž u švary nemělo vůbec a kroupy jak vajce
Prostě bouřky to nepředpoví teď taky ukazuje že nic a prší
Prostě bouřky to nepředpoví teď taky ukazuje že nic a prší
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Přijel jsem z hokny ve tři hoďky.Hned valím války na bábu,že musíme votřepat morušu.Jak sme ju poklidili,hned začalo chcát i s krópama a chčije i teďka.Mezitím jsem dal do rázu zbytek dřeva a dvakrát skočil do bazénu.Za chvílu du dnes naposled.
...přichází další vlna a prší dobře !
Tady bylo do půl páté 36,rázem to spadlo na 30, tma, 8vichřice pár velkých kapek a pak tu asi hodinu drobně pršelo. Teď je venku konečně dýchatelno. Barák pootvíraný z každé strany a větrám.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
konečně tu rozumně prší
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
doma mam 29 venku je 32 a jen hrmi a blejska zatím nic
Druhá vlna přešla, asi hodinu liják, vítr a drobné kroupy, okapy nebraly, srážkoměr se utopil, ze silnice bylo říční koryto, okurky pod vodou vypadá to skoro jak leknínový jezírko a slepice maj z výběhu bazén
Tak konečně rozumně prší. Kdyby chtělo pršet do rána.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
3 vlna deště konečně drobný déšť
holka dneska spi na zahrade pod sirakem tak sem zjedavej zda zmokne
no asi kolem 16 hodiny fujavec že padali křidlice ze střechy a pak průtrž mračen sem vybehl rychle spravit ty díry abysme neměli potopu v kuchyni no stejně mě trochu nateklo do postele
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super