Politika, neshody, atd. V

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
other-side

Re: Politika, neshody, atd. V

#3181 Nový příspěvek od other-side »

Což o to kvalitně, ale co záruka? Nicméně i ta kvalita vládnutí trojky je diskutabilní, což o to, svoje si řešej dobře, o tom žádná, ale furt nevidím ty školky a silnice a další.

A jak píšu, šéf jednou nohou v kriminále.

No já bych se raději poohlídnul jinde, ale každýho věc.

Ale chápu to, pro někoho je prostě nynější stav snesitelný, s přivřenýma očima, asi jako já, když fandím pirátům, i když mi jejich spolčení se zelenými nevoní, pač fandím jádru a elektromobily mi smrděj na severu (podkrušnohoří) za kopcem z komínů

mastnacek

#3182 Nový příspěvek od mastnacek »

Neni koho, neni koho. A jak vidno ty zapadni demokracie nejsou jsou dal jen v jejich upadku.

other-side

#3183 Nový příspěvek od other-side »

no, moc není

tak aspoň že je hezky a rajčata rostou

Britt

#3184 Nový příspěvek od Britt »

other-side píše:Což o to kvalitně, ale co záruka? Nicméně i ta kvalita vládnutí trojky je diskutabilní, což o to, svoje si řešej dobře, o tom žádná, ale furt nevidím ty školky a silnice a další.

A jak píšu, šéf jednou nohou v kriminále.

No já bych se raději poohlídnul jinde, ale každýho věc.

Ale chápu to, pro někoho je prostě nynější stav snesitelný, s přivřenýma očima, asi jako já, když fandím pirátům, i když mi jejich spolčení se zelenými nevoní, pač fandím jádru a elektromobily mi smrděj na severu (podkrušnohoří) za kopcem z komínů

Na to něco je. Předchozí vlády se nejprve postaraly aby jim kriminál nehrozil, no a těm, co se do něj přece jen dostali dal největší zloděj protokolárních per milost.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

ohnut

#3185 Nový příspěvek od ohnut »

té dnešní stávce - Babiš, dotace. Před časem něco podobného - Babiš, státní dluhopisy, zpronevěřené
miliardy ,stovky žalob a klid. Taky se k tomu vyjadřovala EU.
Když vidím pány Fialu. Kalouska, Pospíšila,Gazdíka, Piráty a lidovce a to jejich opět svaté rozhořčení.

bourač

#3186 Nový příspěvek od bourač »

dneska bude stávka? :shock: stávkujou ti co dělaj stejně hovno :zapomel:
demonstrantům doporučuju místo transparentů vzít slunečníky - ať se vám nevaří marmeláda :D :D
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

mastnacek

#3187 Nový příspěvek od mastnacek »

Budou mit sanitky co delat v praglu je hnusne vedro a jeste milion lidi :)

other-side

#3188 Nový příspěvek od other-side »

14:45 - Babiš hájí Agrofert ze svého svěřenského fondu. „Stále se podsouvá, že moje bývalá firma žije z dotací. Za 13 let moje firma odvedla do veřejných rozpočtů přes 33 miliard, zaměstnává plno lidí, zachránila plno podniků, které byste nechali vytunelovat. Olma, Kostelecké uzeniny, Lovochemie by byly dávno po smrti” vyjmenoval.

Vtip jak poleno

Irčan

#3189 Nový příspěvek od Irčan »

other-side píše:

když fandím pirátům, i když mi jejich spolčení se zelenými nevoní,
Pitáti só ti co měli heslo "internet je naše moře"a když se pak dostali ke korétkám tak hlasovali pro cenzuru a fízlování toho jejich moře?Podivné názorové převrat.
Ti co podporujó LGBT-lidi kerý nélíp vystihne tenhle vtip:Žán co je to venku za hluk?To je průvod za práva LGBT sire.A něgdo jim ta práva upírá?Ne sire.Tak proč tak řvó?Só to LGBT sire.
Ti co chtěli hledat po Praze volný byty aby je mohli zdanit?Nápad jak vod bolševika.
Ti co latentně podporujó NELEGÁLNÍ migraci?
Ti co tajně kamarádí s Antifó,sqaterama,anarchistama a podobnéma asociálama?
Ti co u nás chcó legalizovat marihuanu?Víš jaký nasledky měla legalizace trávy v Kanadě?
Ti co zapomínajó na svý předvolební sliby: https://www.novinky.cz/domaci/503053-pi ... aniky.html
A jejich spolčení ze Zelenéma ne že nevoní.To smrdí jak tři tédny hnijící velryba na floridské pláži
Ještě nedávno Piráti bojovali proti kumulaci funkcí a politickým trafikám. Tvrdili, že na pozice v městských firmách mají usednout odborníci. Po úspěchu v loňských komunálních volbách jako by na to zapomněli. Stejně jako jiné strany na pozice posadili často vlastní zastupitele a politiky.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin

Brendak

#3190 Nový příspěvek od Brendak »

Dobrý film , který připomíná naši politiku. Prohnilí proti prohnilým. https://www.youtube.com/watch?v=iJPwNYy1Xhs

ibanez5

#3191 Nový příspěvek od ibanez5 »

Dovolím si taky názor.
Když byli volby,ptal jsem se známých koho budou volit. Hodně lidí řeklo Babiše... Říkám proč? A oni,že že sice krade taky ,ale né tolik :smich: :smich: :smich: říkám( a ted pardon) kurva, jak že krade nejmín!!! Krást se nemá vůbec a né,že budu volit toho kdo sice taky krade,ale nejmín... :vztek: :vztek: :vztek:
Jestli Babiš krade nejmín, nebo nejvíc, o to tu nejde, jde o ten princip,že lidem už ani nevadí,že jemi zvolený politik je zloděj ( a ne jenom Babiš samozřejmě)... Bože, kde jsme se to dostali ...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."

Shrek

#3192 Nový příspěvek od Shrek »

Tak PR tym Burese vymyslel, ze jse o utok na vsechny obcany, neuveritelny k cemu se ten estebak dokaze snizit.
Jo a schodek stale vetsi a vetsi, a muze za to EU, dle zmrda...
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com

Brendak

#3193 Nový příspěvek od Brendak »

ibanez5: Máš pravdu. Krást se nemá. Jinak na úplném konci filmu se chtěl mladý policajt polepšit.

Shrek: Bureš chce využit protievropskych nálad a hází vinu na EU.

bourač

#3194 Nový příspěvek od bourač »

other-side píše: Vtip jak poleno
no kolego, tak zrovna co se týče Lovochemie tak ti můžu dát informaci z první ruky. Rozhodně nejde o vtip.
Plesnivá rozpadající se fabrika, byla v kuponové privatizaci za hubičku - nikdo ji nechtěl. Možná by se jí ujal nějakej podnikavec kterej by ji nechal chcípnout, železo vyvez do hutí a pozemek prodal developerům - jenže - ekologická zátěž.
Takže chytrej Babiš ji levně skoupil. Starý provozy vyboural a postavil nový moderní.
Na tom se přiživilo strašná spousta českých výrobních, montážních a stavebních firem.
A dál se na tom veze např. dopravních firem, lodě, vlaky, kamiony. Dovezou vápenec z jižní ameriky. Babiš ho semele, přidá trochu sraček a vyváží do celý Evropy coby hnojivo. ;-) Prostě věděl co dělá.
Do Lovosic a zpět proudí kolony kamionů, vozej mj. řepku :D a pak zase zpět vylisovanou jako krmivo. Tisíce zemědělců z toho žije a taky tisíce řidičů.
Sice máme (díky EU) trochu žlutej kraj ale spousty lidí se má díky tomu dobře.
Můžu tě tam vzít na prohlídku - abys viděl jak se úspěšně podniká.
Babiš je první politik za kterým je něco vidět - proto má můj hlas. 8)

Jak bylo v Práglu? Dal vám Soross aspoň napít? :vysmech:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

other-side

#3195 Nový příspěvek od other-side »

o tom jak ji skoupil je toho napsáno docela dost

znám ji akorát z venku, jezdili jsme okolo motorákem jako děti, to byl smrad, i dnes je to smrad

v práglu dobrý, dostal jsem transparent, papír s heslama a na účet mi příjde sto korun za účast + za cesťák, takže paráda, půjdu znovu

Zamčeno

Zpět na „Putyka“