CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Já udělal ten kotel a prdím na všechno. Venku je 7 stupínků, pod mrakem a vůbec to nefouká. Mám otevřené dveře na terasu a pouštím domů trochu čerstvého vzduchu.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
...no moribundus, sa tentokrát nevyhol ani mne,,,
Od včera skapaty, priedušky ako kebyže oceľový kartáč pretahoval
Od včera skapaty, priedušky ako kebyže oceľový kartáč pretahoval
Mě to skolí teprve až přijde definitivní zlom zimy.
mě to většinou skolí na přelomu podzima a zimy a nic ...dobré kapky haha
no ináč jsem trošku opravoval to dělám vlastně pořád ale totoooo hajzli jedni v boschu/rexrothu
ty kundy zalély součástky i plošné spoje epoxidem no celkem to trvalo 9 hodin cena toho proporcionálu
117 000,-
ventil po 19-ti letech umřel kolik hodin makal to bych se mrknul do systému ale bude to tak 35000 hodincca hmm taky měl asi moribondusa
no ináč jsem trošku opravoval to dělám vlastně pořád ale totoooo hajzli jedni v boschu/rexrothu
ty kundy zalély součástky i plošné spoje epoxidem no celkem to trvalo 9 hodin cena toho proporcionálu
117 000,-
ventil po 19-ti letech umřel kolik hodin makal to bych se mrknul do systému ale bude to tak 35000 hodincca hmm taky měl asi moribondusa
Naposledy upravil(a) kenybz dne ned úno 10, 2019 3:33 pm, celkem upraveno 1 x.
já byl listopad prosinec a tento týden takové náběh citil sem že na mě cosi leze tak hned čajičky a ležet tak zdá se že sem to buď odehnal nebo oddálil nevim eště
ale to je tak dyž čovek leze do míst kde se shlukojó nemocní, já byl u doktorky pro recepty na prášky a mysleje že hned vypadnu tak sem vzal kabát sebó do ordinace abych už se nemusel vracet do té narvané čekárny kde tech prskacích a kašlacích lidí bylo pedesát, no doktorka pré tetanus, tak mě vopichali a sednót na čtvrthodiny do čekárny, jééé a já mysle že hned vypadnu, no samo že večer už sem cítil jak mě škrábe v krku a jak mě není večer faň
to já na ty moribundusy hrozně trpím, já mužu dělat venku nebo stát na mrazu až necítím ruky nohy a nic ale stačí aby na mě nemocné kolem mě prošel prsknul na mě bacila tak okamžitě ležím
du si uvařit čaju a bádat proč tiskárna netiskne, respektive ona tiskne ale blbě si bere papír, musim jí ho naservírovat do tlamičky ručně
a nebo že bych taky vytahl pájku jak kenybz potřebuju na noťasu vyměnit zásuvku na sluchátka
ale to je tak dyž čovek leze do míst kde se shlukojó nemocní, já byl u doktorky pro recepty na prášky a mysleje že hned vypadnu tak sem vzal kabát sebó do ordinace abych už se nemusel vracet do té narvané čekárny kde tech prskacích a kašlacích lidí bylo pedesát, no doktorka pré tetanus, tak mě vopichali a sednót na čtvrthodiny do čekárny, jééé a já mysle že hned vypadnu, no samo že večer už sem cítil jak mě škrábe v krku a jak mě není večer faň
to já na ty moribundusy hrozně trpím, já mužu dělat venku nebo stát na mrazu až necítím ruky nohy a nic ale stačí aby na mě nemocné kolem mě prošel prsknul na mě bacila tak okamžitě ležím
du si uvařit čaju a bádat proč tiskárna netiskne, respektive ona tiskne ale blbě si bere papír, musim jí ho naservírovat do tlamičky ručně
a nebo že bych taky vytahl pájku jak kenybz potřebuju na noťasu vyměnit zásuvku na sluchátka
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
baťo rozbij přiměřeně velké prasátko a pořiď si toto radost s tím pracovat
https://www.ame.cz/SC7000Z-odsavacka-s- ... 10699.aspx
https://www.ame.cz/SC7000Z-odsavacka-s- ... 10699.aspx
a kruci tak to asi s teho nic nebude tak velkyho čuníka nemám a na to moje jednó za rok by se to neoplatilo, odsávačku mám akorád tu na péro a nahřívat pájkó
tady na té desce tu mužu zničit ta je nefunkční, takže nédřiv odfrézuju nebo nejak rozřežu a rozstříhám tu desku s té zasuvky pak odpájím ty drobné zbytky a na desce funkční už só jenom ty plíšky ten plast už se rozlámal uplně takže tam to budu pájet jednostlivy kontakty teda tak nejak si to představuju jestli to dopadne nebo né to poznáš jestli se tady delší dobu neukážu tak to nedopadlo
když dělám takovó drobotinu tak to dělám taky trafopájkou ale smyčku mám jinak, normálně na té ohlé smyčce mám přikróceny kus drátku spilovanyho na koncu do špičky takže je z teho pájecí jehla, teplota se přenáší tym krutispojem na ten jednotlivé koneček dlóhé tak 5-10mm viz obrázek
tady na té desce tu mužu zničit ta je nefunkční, takže nédřiv odfrézuju nebo nejak rozřežu a rozstříhám tu desku s té zasuvky pak odpájím ty drobné zbytky a na desce funkční už só jenom ty plíšky ten plast už se rozlámal uplně takže tam to budu pájet jednostlivy kontakty teda tak nejak si to představuju jestli to dopadne nebo né to poznáš jestli se tady delší dobu neukážu tak to nedopadlo
když dělám takovó drobotinu tak to dělám taky trafopájkou ale smyčku mám jinak, normálně na té ohlé smyčce mám přikróceny kus drátku spilovanyho na koncu do špičky takže je z teho pájecí jehla, teplota se přenáší tym krutispojem na ten jednotlivé koneček dlóhé tak 5-10mm viz obrázek
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
náhodou s trafopájkou se dá čarovat když to máš v ruce no to co jsem dělal tak jsem pájel starou dobrou mikropájkou ers50 kvuli elmag poli no a pokud se odpájí nějaká vícenožičková sousčástka a je možné ji rozlámat tak je to lepší řešení než se snažit postupně nahřívat všechny piny to pak jak jen odpájíš zbytky pinů...ještě než byl denon tak normálně fortunka a mikro flexo kotouček a odříznout a po jednom pinu ven a pak odstát...jenže když máš vícevrstvé spoje tak je tam pořád riziko, že zničíš prokov v mezivrstvě tak je nutná opatrnost a nebo zase opatrnost a potřebné vybevení a klid + soustředění bez násilí
a o pájení čipů v BGA pozdrech snad příště
a o pájení čipů v BGA pozdrech snad příště
Hoby hoši ja mám doma toto https://www.svetsoucastek.cz/pajeci-per ... 11-p60095/ Kdysi sem se do slaboproudu hrabal i mikropájku sem si podle amára udělal tahle vám bohatě na ty drobný ptákoviny stačí Podmínka nové vedení 230V 3x a řádné uzemění nic se pak neděje Ono ty nový čipy zas nejsou již tak choulostivý jako kdysi ale statika je sviňa
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Tak tohle už nechávám těm, co lépe vidí a nebreptají jim ruce. Já můžu dělat jen to, kde se dá použít trocha fašizmu.
Eště bysme mohli solit rohlíky a cukrovat buchty v pekárně.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
A bude hůř. Staří dědkové prý chodí často na malou, ne proto že je trápí prostata, ale proto, že je jim příjemné ho držet, když se jim tak klepou ruce.
Baťovi - než bych se hrabal v NT s pájkou a ještě něco zdrbal, koupil jsem externí zvukovku za 300,- a problém s nefunkčním konektorem vyřešen.
Já už sem něco podobnýho dělal záleží na zručnosti a vybavení dotyčného a taky zda třeba nechce nový NTB a žena nechce povolit (promiň to rejpnutí sem s nemoh odpustit )
Nevím Já měnil na Z Desce pc i kondenzátory a kupodivu moji brutalitu přežila bez úhony šlapala pak ještě 2 roky
Oprava za cca 30 Kč nová deska v tý době majlant 3000 Kč rok 2005
Nevím Já měnil na Z Desce pc i kondenzátory a kupodivu moji brutalitu přežila bez úhony šlapala pak ještě 2 roky
Oprava za cca 30 Kč nová deska v tý době majlant 3000 Kč rok 2005
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
To isté mám aj ja a fungujestork píše:Baťovi - než bych se hrabal v NT s pájkou a ještě něco zdrbal, koupil jsem externí zvukovku za 300,- a problém s nefunkčním konektorem vyřešen.
A ešte pridám krásny zážitok z detstva. Dedovi , keď doma haproval televízor tak pájkoval elektronky kutáčom čo mal žeravý z kachiel. To bol fakt pohlad pre bohov. Ako malý som aj pusu zabudol zavrieť.