CO JSTE DNESKA DĚLALI III

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III

#3781 Nový příspěvek od ota »

Jé já zapoměl napsat co se dneska dělalo. Já byl jako obvykle ve fabryce. Ale manželka má dovolenou. V neděli si odvezla svojí džímsu k mechanikovi aby ji přešel a jako závěr udělal technickou. A nemá tedy čím jezdit do práce. Tak je na dovče a vymyslela si, že budeme malovat! BRRR jedna z nejhorších prací. Co prej povídá, to zuvládnu sama, jen mi pomůžeš namíchat barvu a odtahat těžký veci. Tak jo, hned ráno jsem musel do Kolína pro barvu. Zjistili jsme že máme v té plechovce od minule skoro prd. Tak jsem pokoupil nějaké barvy a tradá manželce namíchat. Ona začala a já šel makat. Asi za hodinu přišel za mnou pes. Měl žlutou hubu a packy, ocas bok. Kruci co tam doma v tom obýváku děláte? A šel jsem se podívat. Hafan už hnípal zase na gauči tak flekatej. A menželka prej, vezmi si ho do dílny! Líže mi natřenou stěnu! Pořát se tu motá a jak mám bordel od zdi natahanej, tak se pokaždý přitře a já to musím opravovat. Když jsem to viděl jakej tam mají bordel jen jsem řekl,,panbu vám to tady požehnej" a pro jistotu jsem se vypařil zase do dílny. No co šéf by nadával, že okouním a nedělám. Nakonec to do večera stihli se psem namalovat skoro celí. Akorát zbejvá jedna stěna ta nejmenší, ale ta bude oranžová. tak tu prej manželka dá zítra. Pak má v plánu koupelnu, kuchyň a zbytek chodby co je do podkroví. Já jsem naposledy vzal tu podkrovní chodbu na vrchu celou. Tak se sjede jen schodiště a kousek spodku.
No vcelku jsem s toho malování zatím vyváznul dobře. Pes to teda trochu odnesl těma flekama. Ale nijak mu to nevadí. Jo ten Dulux drží jak bejk i na psovi. :vysmech:

Baťa1

#3782 Nový příspěvek od Baťa1 »

pro otu a jeho pesana zase 100bodů 8)
vitex píše:Jabko sem,jabko tam.Ale takhle blbě likvidovat kadlátky je veliký hřích.To by Ti neschválila ani moje silně věřící manželka. :'(
já sem věděl že nekeho tym skutkem pohorším ale já to jinak likvidovat neumím nebo respektive jiné produkty jak toto mazání só mě nanic, to si v zimě pošmáknu, na chleba máznu kus pravyho másla a navrch půl centimetru toť té hmoty a to bude :red:

ty jabka to se pak lisuje na mošt ale to by se nevypilo bylo teho ale 500litrů, teď to tady zavazí a smrdí to tu v sudech pak to zas kamsi vozit do kotla a když už konečně je od teho pokoj tak né, zas tady zavazí demižóny a to eště tady otec dělá vino z teho, taky ve sklepě ale šest demižónů s bublifukama zavazí

no letos tech jablek to bylo hrozny to sem eště neviděl a to dvě jabloně uschly, jedna stará Zelenka 80let ta měla u pařezu přes půl metru a pak eště jedna jabloň 30let zmrzla a ty pukliny se tak rozlezli až z teho zdechla
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

Baťa1

#3783 Nový příspěvek od Baťa1 »

semto to nejak nadrbal, měl bych jit asi chrnět místo teho :snopel:

se mě neodcitovalo v citaci jméno "vitex" a teď sem dostal :tytyty: :pohlavek: tak teda se omlóvám všem i temu névyššímu co tam sedí nekde na té névyší sesli :red:

nicméně kdo to tady čte a sleduje to bedlivě tak pochopí co sem napsal :typek:

jináč zdravim LEA do Hustopeč, eště vám to tam tak husto-peče?, tady prd, tady už skoro mrzne :-/ dneska bylo venku zima už sem měl aji podlikačky pod montérkama a bylo mě venku zima že sem utekl dom ale to mě sténě moc nepomohlo neboť máme prdlé kotel a netopíme, no musím místo obyčejné deky vzit nejakó silňéší kapnu
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super

Leo

#3784 Nový příspěvek od Leo »

Baťo, v pohodě, opraveno.
Jinak už u nás nepeče, musel jsem najít gatě s bundou, protože už přišel podzim a ochladilo se.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

kenybz

#3785 Nový příspěvek od kenybz »

taky se chystáme někdy dělat jabkovou ščávu no asi udělám nerez lis šla by udělat i ta pasterizačka ale kdo to bude pit? Mě to jako chutná, ale abych to chlemtal celů zimu tož to asi né.
ináč opravil jsem pár šrotových vrtáků narovnal ohlé, navařil ukroucené vyražeče a pak obrousil ...ještě je pak nabrousím na ó-eskáčku...pak tu mám jeden s upečenou fazetkou tak zavolám do welca jaký použít návarový materiál a pak to navařím a přebrousim na nástrojovce..přeložiskoval jsem jednu brusku a našel jsem dokonce v zásobách 6305 p6 tak jsem jich tam šoupl ..opravil jsem příložky ty jsou litinové ale i tak měly vakl tak nejdřív na trnu stočit dosedací plochu ke kotouči a pak naplocho líznout druhou stranu..tak už to běží pěkně jen bylo zbytečné tam dávat ty p6-ky správně by tam měly být C3 nechtěl jsem utrácet když jsem měl ty péčka doma...sice nejsou těsné ale byl trochu problém s usazením bo jsou tam jak já říkám plechovky krytky vedle ložisek,, které zároveň vymezují vůli v uložení a nebylo možné dotáhnout víko bo by bylo po ložiskách, takže bude další rozborka a plechy ven. Jinak toto je nejlíp uděláná bruska v historii čssr dokonce i závity jsou broušené
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jaryn82

#3786 Nový příspěvek od Jaryn82 »

Koupil jsem magneto a pán mi k tomu dal ještě jedno které mělo vylomený celej střed že ho jinak vyhodí, tak jsem nasadil drát a trošku pohrál a celkem se povedlo :) .
Obrázek
Obrázek

bourač

#3787 Nový příspěvek od bourač »

až budu potřebovat něco zavařit (Al.) tak se na tebe obrátím 8)

Jinak i já bych Otovi přidělil 100bodů - poprskal sem si klávesnici :smich: :D
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

ota

#3788 Nový příspěvek od ota »

U nás doma dneska bylo veselo! Manželka ještě uklízela po malování. Nedala to podle plánu. Zvládla obývák, kuchyň. Na koupelnu se zatím nedostalo. Ale prej si vezme ještě dovolenou, až přijdu z operace, abych nemusel nic dělat! :) Tak to prej dotře. Chudinka je zmordovaná z toho. :vysmech:A já že: Co to mám na rukách? Ále veličenstvo, to jsou mozouly? A není to náhodou z práce? Ne, ne tohle není práce, to je jen takové šolíchání! Ne ne, mákla si, ale to jen trochu srandy z ní.
No ale to dnešní veselo, volala pošťačka ze veze manželce balík. Jestli je v práci nebo doma. A manželka že doma. A pošťačka, že vezme ještě dvě kolegině a přivezou balík a podívají se na Axise. Tak jo přijeďte. Přijelo pošťácký auto, to Axis zná. Stál venku a mrskal ocasem. Tři pošťačky velezly z auta. Pes zpozorněl! :vysmech: A vlezli s manželkou za vrata. No a hafan už letěl! Když jsme na dvoře je hodnej, vítací. A do pošťaček! Začal si s níma hrát. No asi zkusily co se do nich vešlo. Hafan ocasem mrskal, měl hroznou radost že oni snesou jeho lumpárny. No ten je zmordoval, olízal je celí. Vždycky hups a už koukal pošťačce z očí do očí. Chuděra pošťačka, ještě že měla za sebou vrata, o který se mohla opřít. No hafánek svejch 80 kilek když hupsne na zadní tlapky, přední šupne pošťačce na ramena! Holky držely a mazlily hafana. Samej chlup a slintáky! Pak že už jedou musejí. Axis ještě dobu stál u vrat a koukal kam se stratily. No a pak šel dom a celé odpoledne chrněl na gauči s medvědem. Asi ho taky zmordovaly.

Kyblík666

#3789 Nový příspěvek od Kyblík666 »

Zdravím ve spolek!!!
Nu já byl ráno v práci, jejda to byla dřina :smich:
Po práci jsme s rodinkou jeli vybrat dárek pro kamaráda co zítra slaví 40. narozeniny, vybrat něco pro myslivce, když já jsem rybář, nu sranda. :D :smich: :vysmech:
Večer jsme se vydali na lampionový průvod zakončený ohňostrojem, odkaď jsme pak nemohli dostat naší 2 letou dcerku.

.....a zítra hurá na výlov 4ha rybníka + oslava narozenin to bude v álejích nablito :cert:
Kyblík666

Pavel

#3790 Nový příspěvek od Pavel »

dneska sem byl kamosovy pro dlazdice ty chodnikovky zesileny 50 na 50 cm bylo toho 250 kusu na 5 tunce to bylo pekne za 6945 znat ještě sem terou kousek stacil z orat

Peter TK

#3791 Nový příspěvek od Peter TK »

Úplne dnes nie, ale ešte v utorok som mal skúšky B+T od rána 7:30 do 15 som tam bol, nervy v ťahu, ale prešiel som bez väčšieho zaváhania :pohar: tak šup s tým na úrad(ľahší o 26 eko za vydanie do 2 dní :red: ) a v piatok ráno po hotový vodičák aby sa mohlo drandiť ostošesť, hlavne tuná na okolí kde je "bitka" o každého jedného človeka s papiermi na T-éčko,a dnes som sa už aj upísal a ako mi doma povedali- Už si raz vošiel do poľnohospodárstva a už nevyjdeš :wink: tak som zvedavý či to aj tak bude :jazyk:
P.S. ja viem mladej bezucha bude robiť na 200 koňových strojoch, tak uvidíme, hlavne držte palce
Neboj sa tažkých chvíľ, To najlepšie príde po nich

Ursus 73

#3792 Nový příspěvek od Ursus 73 »

Peter
Tak gratulka :pohar: k tým papierom a veľa km (či skôr hektárov) bez nehody prajem. A nech sa ti darí v tom poľnohospodárstve kde je pracovná doba od svitu do mrku :zapomel:
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

mraveneček

#3793 Nový příspěvek od mraveneček »

Sedím u telky a koukám na vojenskou přehlídku na čt 24 :)
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882

První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander

mraveneček

#3794 Nový příspěvek od mraveneček »

Tady https://youtu.be/CTLpbROH0Ds je přímý přenos koncertu ze Staroměstského náměstí v Praze. Teďka tam zpívá Tomáš Klus. :)
Družstva. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69747
Kováři. http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =9&t=69882

První PC- Pc 80 286 Ram úchvatných 1 mega Cpu 6 Mhz, disk 20 mega mechanika 5.25 -1.2 mg
OS Norton Commander

AlexTc

#3795 Nový příspěvek od AlexTc »

Zase jsem pokročil o kus ve výrobě vrat.
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Putyka“