Tak to sem ani vědět nechtěl,dyž je neco z děckama tak mě to nedělá dobře.vitex píše:Pětiletý klučina tam v červenci spadl pod vláček,bohužel nepřežil.
Černá kronika
Re: Černá kronika
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Pred rokmi takto u nás odtal žene kombajn v kukurici obe nohy
No tady byl taky mřípad bude to ta 4 nebo pět let.
Pán trhal v poli a přišel o nohu. Ta zustala stát pod lištou v gumovce.
Pán trhal v poli a přišel o nohu. Ta zustala stát pod lištou v gumovce.
-
poučení pro cyklisty.na tohle bacha.nezapomente si rozsvítit,abyste viděli překážku.... https://www.novinky.cz/krimi/482368-opi ... avoru.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
- jimmy 4011
No prosvítit 2,4 promile,to bude chtít pořádnou baterku.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
tak nám na dobříšsku začalo mizet seno i sláma, asi bílej tranzit s podvalem je to tak po deseti kusech, tak si všichni dávejte pozor.
Neni to jen u vás.
Tady na plzni jihu se toho strácí taky hodně.
Sou tady soukromníci kteří přišli o 100 balíků neli víc.
Tady na plzni jihu se toho strácí taky hodně.
Sou tady soukromníci kteří přišli o 100 balíků neli víc.
https://www.novinky.cz/krimi/487076-rid ... rechu.html
Co si o tom myslíte? Mám na mysli technický stav toho VW a souměrnost jeho brzd.
Co si o tom myslíte? Mám na mysli technický stav toho VW a souměrnost jeho brzd.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
možná..ale jednou jsem předjížděl dodávku a pak jsem si to rozmyslel v dálce bylo protijedoucí auto a s mírně vytočenýma kolama jak jsem začínal předjíždět jsem trochu razantnějc přibrzdil kurva to byl tanec na 3x jsem ten smyk srovnal
mět v prdeli tlumiče a brzdy tak sa kotůlám až do pola
mět v prdeli tlumiče a brzdy tak sa kotůlám až do pola
Zrovna jsem o tom diskutoval s kolegou, taky se mi to nezdálo, to jeho brždění. Druhá věc je co třeba vezl a jestli mu tam nehybla vzadu nějaká paleta...
Já zažil hororovou chvilku včera u Mohelnice, málem jste si mě mohli vyškrtnout ze seznamu členů fóra.
Jedu si v klidu kilodeset na 90, v zrcátku vidím Ochcávku odhadem tak 140. Tak jsem najel za čáru a pustil ji, proč by kuli mě zbytečně brzdil, že. Ochcávka mě předjela a začala brzdit cca 300m přede mnou, protože dojela auto, který jelo asi 60 u krajnice. Dojel jsem je a jeli jsme 60. Po dvou kilometrech a několika volnejch místech na předjetí si řikám, proč ta Ochcávka nepředjíždí. Aha, pak jsem si všim že telefonuje. Tak si řikám, přeci se za nima nepotáhnu 60 dalších 50km. Mám dvoulitr přes 100kW, jsem prázdnej, je mezi nima rozestup, na 2x je v klidu i v tom provozu předjedu. Viděl jsem proti sobě díru v koloně, dalo by předjet oba, ale řikám si, nebudu hovado, předjedu jen telefonující Ochcávku a v další díře co jsem viděl o pár aut dál i to první auto. Tak jsem vyhodil blinkr, plyn na podlahu a v klidu se chci zařadit před Ochcávku do mezery asi na 3 auta (20m). V tu chvíli si mě asi všimla ta pí*a (jak jsem později zjistil) v tom prvním autě a zadupla to u středový čáry. Ten v tý ochcávce vedle mě zahodil telefon a jen tak tak to dobrzdil. No a já se nalepil na ně, stál vedle nich a jen se modlil, že ty co jedou proti najedou ke kraji (místa tam bylo dost, projel i kamion. Paní tam stála a mávala rukama, radši jsem ani nereagoval, zařadil a jel pryč. Po cca kilometru a jízdy rychlostí 110 hádejte kdo mě dohnal a začal se mi lepit na prdel, ano, tahle pipinka... Pak jsem předjel kamion, jí už to nedalo. Pak přišla zatáčka a dvojitá plná a hádejte, koho vidím v zrcátku vedle toho kamionu? Ty co jeli proti (asi 5 aut) sekali kytičky u patníků. Pak si řikám, že s timhle magorem v okruhu jednoho kilometru se pohybovat nebudu, tak jsem zajel na benzinku a vzal naftu a dal si kafe.
Já zažil hororovou chvilku včera u Mohelnice, málem jste si mě mohli vyškrtnout ze seznamu členů fóra.
Jedu si v klidu kilodeset na 90, v zrcátku vidím Ochcávku odhadem tak 140. Tak jsem najel za čáru a pustil ji, proč by kuli mě zbytečně brzdil, že. Ochcávka mě předjela a začala brzdit cca 300m přede mnou, protože dojela auto, který jelo asi 60 u krajnice. Dojel jsem je a jeli jsme 60. Po dvou kilometrech a několika volnejch místech na předjetí si řikám, proč ta Ochcávka nepředjíždí. Aha, pak jsem si všim že telefonuje. Tak si řikám, přeci se za nima nepotáhnu 60 dalších 50km. Mám dvoulitr přes 100kW, jsem prázdnej, je mezi nima rozestup, na 2x je v klidu i v tom provozu předjedu. Viděl jsem proti sobě díru v koloně, dalo by předjet oba, ale řikám si, nebudu hovado, předjedu jen telefonující Ochcávku a v další díře co jsem viděl o pár aut dál i to první auto. Tak jsem vyhodil blinkr, plyn na podlahu a v klidu se chci zařadit před Ochcávku do mezery asi na 3 auta (20m). V tu chvíli si mě asi všimla ta pí*a (jak jsem později zjistil) v tom prvním autě a zadupla to u středový čáry. Ten v tý ochcávce vedle mě zahodil telefon a jen tak tak to dobrzdil. No a já se nalepil na ně, stál vedle nich a jen se modlil, že ty co jedou proti najedou ke kraji (místa tam bylo dost, projel i kamion. Paní tam stála a mávala rukama, radši jsem ani nereagoval, zařadil a jel pryč. Po cca kilometru a jízdy rychlostí 110 hádejte kdo mě dohnal a začal se mi lepit na prdel, ano, tahle pipinka... Pak jsem předjel kamion, jí už to nedalo. Pak přišla zatáčka a dvojitá plná a hádejte, koho vidím v zrcátku vedle toho kamionu? Ty co jeli proti (asi 5 aut) sekali kytičky u patníků. Pak si řikám, že s timhle magorem v okruhu jednoho kilometru se pohybovat nebudu, tak jsem zajel na benzinku a vzal naftu a dal si kafe.
jestli dobře vidím, tak se mu zablokovali kola jen na jedné straně?
Já k tomu mám - nějak divně funguje ABS, jestli vůbec a kdyby auto brzdilo souměrně, udělá dlouhé čáry ve směru jízdy, když teda nefunguje ABS a když tak mrdne do zadku toho, kdo ho vybrzdil ale nešvihne to s ním do bariéry, tedy mimo osu jízdy. Mě to totiž jako nějaké brutální vybrždění nepřijde a do takových problémů by se asi dostal vždy při nouzovém brždění a že o takové situace není nouze a neříká se tomu vybržďování. Pak už hraje roli jen rychlost. Ale jak píšu, zaměřil jsem se na chování VW při brždění, které mi přišlo že není normální.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Přijde mě že vw jel na škodovku hodně nalepený, no a když přišlo na brzdy tak hoch za volantem nevěděl co s tím má dělat.
Není problém to vymyslet složitě,ale jednoduše./Kalašnikov/