Černá kronika
Re: Černá kronika
...chalani, že sa na to už to oné,,,, nevy......
Splašená Liazka by měla dostat uklidňující injekci. Ostatní nechci komentovat.
Mě se stalo na namrzlé silnici že jsem vycouval do kopce kam to šlo, pak jsem zastavil a auto jelo dolů smykem. tak jsem čekal kdy se zastaví a tam ho zaklínoval. Vyložili jsme zásilku a když jsem šel vyndat klín tak se auto sebralo a jelo i se zaklínovaným kolem. tak jsme sedl dovnitř a zastavil nožní. Pak oříšek jak dostat klín ven. Couvnot to do kopce nechtělo a tak to vždy naoplo klín a ten popojel kousek dopředu a kolo k němu sklouzlo. No asi na pošesté se mi povedlo klín vyškubnout a normálně odjet. Takhle to vypadá směšně, ale lehko mi nebylo. Zejména po té co jsme si vzpomněl jak na nočním cvičení s Liazkou přejel klín a ten zalezl mezi tupláky a bouchly obě kola.
tak sem vecer u kamose sy zabouch dilnu klice od auta mobil bundu vse ve vnitr tak sem v noci v tom mrazu pochodoval přes 2 km domu
Bohužel je to tragédie stalo se to v lese tam co se jezdí traktoriada na Nechálově.Velmi smutné ,byl to fajn chlap.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
ze ich toto vobec napadlo
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
JARDY píše:
To si nevymyslíš https://liberec.idnes.cz/malotraktor-sm ... zpravy_bse
Jardy já toho pána znal podle vidění ,bohužel asi těch špatných okolností bylo víc,kdo byl na Nechálově na traktoriádě tak ten zmrzlý skákavý terén viděl,nedá se jet normálně,navíc na vsi byl tradiční ples,bylo -10 a co já vím co to vše ovlivnilo ,spěch,terén,mráz,únava,pána zdravotní stav..... Je to smutné otřáslo to celou vesnicí ,jeho rodiče ještě žijí.
Byl jsem u mladých když to zeťákovi volali co se stalo za tragédii v obci./co jsem z rozhovoru pochopil traktor šel na zadní,né do boku ale nevím nechtěl jsem se ptát,zeťák byl úplně mimo z toho co se stalo./
Traktor je pěkně zpracovaný,žádný paskvil,žádná koza,nic extra úzkého.
To si nevymyslíš https://liberec.idnes.cz/malotraktor-sm ... zpravy_bse
Jardy já toho pána znal podle vidění ,bohužel asi těch špatných okolností bylo víc,kdo byl na Nechálově na traktoriádě tak ten zmrzlý skákavý terén viděl,nedá se jet normálně,navíc na vsi byl tradiční ples,bylo -10 a co já vím co to vše ovlivnilo ,spěch,terén,mráz,únava,pána zdravotní stav..... Je to smutné otřáslo to celou vesnicí ,jeho rodiče ještě žijí.
Byl jsem u mladých když to zeťákovi volali co se stalo za tragédii v obci./co jsem z rozhovoru pochopil traktor šel na zadní,né do boku ale nevím nechtěl jsem se ptát,zeťák byl úplně mimo z toho co se stalo./
Traktor je pěkně zpracovaný,žádný paskvil,žádná koza,nic extra úzkého.
To já se bojím už otevřít konzervu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Sychrovák jako odborník přes fšechno asi šíří osvětu na víc místech a nějak se mu to pomotalo
Nevěř všemu co si myslíš
Já bych za to sychrováka zmlátil.... Jenže to by pro něj nebyl trest
Já bych mu povinně nařidil v rámci terapie aby seděl na galerii v parlamentu a alespoň půl roku poslouchal ty výplody našich mocných .....to by byl trest
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....