co sa vam zleho dneska pritrafilo

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
kenybz

Re: co sa vam zleho dneska pritrafilo

#2611 Nový příspěvek od kenybz »

to je idividuální kdo má plac a čas se v tom hrabat tak je to řešení ale když by ti to někde zavazelo a furt si to musel obcházet tak prostě koupils mladší auto a hotovo a staré dáš sešrotovat

Britt

#2612 Nový příspěvek od Britt »

To je můj případ. Doktořice potřebuje jezdit a ne mít auto na špalkách.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Sadra17

#2613 Nový příspěvek od Sadra17 »

Britt píše:a proti fóbii to i docela slušně upaluje. 1,4- 16 ventil.
to je ale spíš na škodu ne ? :smich: :smich: :smich: :smich:
malej traktorista v malým traktoru

kenybz

#2614 Nový příspěvek od kenybz »

tak homokyntouš stačil jen namazat a projel jsem náhradní tributku kua ta jede jak pila
motor se špajzkou pujde do té co jezdím a zbytek pujde pryč na díly včetně kol

xbedla
Kontaktovat uživatele:

#2615 Nový příspěvek od xbedla »

V sobotu nám kvůli vichru skáceli hasiči u silnice modřín, visela mu zlomená špice nad cestu. V pondělí jsem se tam dostali a stihli jsme odklidit akorát špici, co ležele až přes cestu, zbyly tam dvě asi 4m dlouhé krásné klády, spodek 50cm v průměru. V úterý to nešlo a dnes odpoledne tam přijedem a je to v prdeli. Vedle na louce otisky malého šípáku, rozchod asi metr dvacet.. tak jsme se vydali po stopě až nás to dovedlo po 3km do další dědiny. Za humny nějakého baráku, rozježděné a všecko takový malý šípák. Obešel jsem to a ve předu zrovna dědek schovává pod plachtu domaděl. Motor z traboše, 4 šípová kola a za tím nějak přívěs, vepředu naviják. A na zahradě zřejmě postarší synátor s vnukem štípou jakési dřevo. Když jsem na dědka udeřil, tak se dost trapně vykrucoval, skoro mi přišlo že se vysmívá a pak zalezl do baráku a už nevylézal, zvonil jsem na něho, obíhal barák, nic.. Pak teda jsem přiletěl na toho druhého chlápka, jestli jsou rodina nebo co, že s nima chci mluvit. A oni že né, že on nikde nebyl, akorát kolem domu.. nedalo se nic dělat, PČR po chvilce dojela, dědek neco remcal, změřili mu rozchod kol, šířku gum, pak jsme zajeli na místo činu, kde nám řekli že si nemáme nic slibovat, že mu nejspíš dokážou hovno, jestli ho někdo neudá .. tak paráda :cert:

Mildis

#2616 Nový příspěvek od Mildis »

Hochu zvykej si,lidi jsou cim dal vic vorazeni.
Vetsinou nikoho pri cinu nechytis a kdyz jo,tak je to vetsinou skoda do 5000kc a tudiz jen prestupek.nejlepsi je,ze nekoho chytnes a on se citi jeste dotcenej,ze si vubec dovolis mu zakazovat krast tvoje drevo.za posledni dobu nam ukradli taky nejaky drevo,chtel jsem si z toho narezat tramy a fosny a nejakej dobrak si to narezal na metry do paliva a odvezl.na to plati jedina vec,kdyz ho chytis
,rozbit dotycnemu hubu beze svedku.

Britt

#2617 Nový příspěvek od Britt »

Dneska mi umřel kamarád myslivec. Topil si na posedu a udusil se. Byl to taky MVDr.

winch

#2618 Nový příspěvek od winch »

Zrovna som o tom čítal, je to tento prípad? https://www.novinky.cz/krimi/462219-na- ... livce.html mal tam PB piecku?
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

Britt

#2619 Nový příspěvek od Britt »

jj, to je on. Nevím čím si přitápěl.

heykalov

#2620 Nový příspěvek od heykalov »

xbedla: Kdyby ti to pomohlo tak je způsob jak dokázat, že dřevo které u něj najdou je z toho stromu co ti ukradnul. Přečti si něco o dendrochronologii, na škole a v bývalé práci se tím zabýval. Dá se podle toho datovat jak je dřevo staré (podle shody s již dříve měřenými vzorky). Takže pokud by se ti povedlo získat jedno poleno od něj (ideálně nějak zadokumentovaně, s něčí asistencí) a potom bys uříznul tenký koláč z parezu tak se tyto vzorky porovnají a budeš mít úřední papír s razítkem laboratoře, kde bude napsáno že to poleno nalezené u něj pochází z tohoto stromu.
Více případně přes SZ ať nezasekáváme forum.

ota

#2621 Nový příspěvek od ota »

Britte, vždyť to neštěstí se stalo kousek od nás. Dneska jsem byl u rodičů a povídali mi to. Tak jsem zahrabal v paměťi a povídám si, vždyť o tom Britt psal! Naši bydlí asi 7 km od tam. Tak si povídám, byl to někdo známej? Ale mi nezapálilo, ani rodiče nevědí kdo to byl. Zatím to moc není známo. A nedávno zastřelili pána co jsem znal. To bylo hned ve vedlejší vesnici. Bylo to při honu a pán byl asi kde neměl být. Byl to učitel autoškoly a docela jsem s ním párkrát jel když jsem dělal vojenskou 3. Toho jsem znal. Ale toho pána na tom posedu nevím, kdo by to mohl být. Přitápěl si propanbutanem prej a asi mu to spálilo všechen kyslík a udusil se.

Killer Koly

#2622 Nový příspěvek od Killer Koly »

ne ze bych do toho chtel rejpat, ale prijde mi to takove divne. jak je mozne udusit se na posedu? teda pokud je to klasicky posed - kazatelna. na nekolika posedech jsem uz byl, ale vzdycky tam bylo spoustu der a tudy dost tahlo. pripadne byl uplne otevreny a tam neni sance se udusit...jedine ze by mu nekdo pomohl nebo to byla sebevrazda
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

ota

#2623 Nový příspěvek od ota »

Dnešní myslivci jsou celkem zmlsaní. Mají ty kazatelny pěkně utemovaný. Ne jak dřív, že seděl na klacku na stromě. Taky jsem jednu takovou kazatelnu pomahal vyrábět práce od černého řemesla. Švagr dělal pak dřevo. To se falcovalo všechno, zevnitř polepilo polistyrenem a na to nalepila taková zateplovací tkanina něco podobnýho jako zátěžovej koberec. Všechny spáry, díry vytmeleny tmelem a lepidlem. Otevírací okýnka v takovejch pojezdech. Takže vše těsní a jen když se otevřou okýnka tak tam jde vzduch. Ale topení tam žádné není. Právě kvůli tomu spotřebování kyslíku. Kolikrát tam kdosi usne a chrní tam celou noc. A právě když by bylo trochu větrno, zavře si okýnka pustí topení a je to hned. Však ta cimřička je jak dlaň velká.

Britt

#2624 Nový příspěvek od Britt »

Přesně tak. On si udělal mobilní posed, zateplený a ještě si přitápěl propanem.

padesátka

#2625 Nový příspěvek od padesátka »

Britt píše:To je můj případ. Doktořice potřebuje jezdit a ne mít auto na špalkách.
Zdravím co jsi vlastně koupil za auto nikde jsem ho neviděl na fotkách?

Odpovědět

Zpět na „Putyka“