Čím se vlastně živí fandové traktorù v ČR ?

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sekalsemmalo

Re: Čím se vlastně živí fandové traktorù v ČR ?

#451 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

svařování folii,jaderná elektrárna ze slovinska si nás tedka poptává na vyvložkování nádrží.ale v klidu,to nebude nákej radioaktivní okruh...... doufám......spíš nádrž na olej..
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

zetorak jirka

#452 Nový příspěvek od zetorak jirka »

tak u mně je to pro pokročilejší věk takoví pestřejší, Vyučen tesař a do vojny u řemesla, na vojně za volantem T 148 S3, po vojně dva roky rozvoz betonu s mix 148, pak 4 roky JZD na traktoru, pak 11let státní statek na traktoru a řezačce toron. pak zahájení soukromího podnikání na rodinné farmičce,a k tomu 4 roky jako vedlejšák opravy a záskoky na T148 a buldozéru. no a od té doby už 25 let hospodařím na vlastní rodinné farmičce,no a víc už toho asi nebude. traktory jsou pro mě konečná :smich:

Deane7

#453 Nový příspěvek od Deane7 »

Vyučený strojný zámočník, potom 12 rokov horník v dole (alebo dolník v hore?) 8 rokov šofér v Jednote (dnešné COOP) 11 rokov v Emersone na CNC FinnPower vysekávacom lise
https://www.youtube.com/watch?v=HAP_MdOmtjQ
Taký istý. 8 rokov v nemeckej firme - dodáva komponenty pre automobilky.
Krátkodobé pokusy neuvádzam. Teraz už na dôchodku.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

Sedlák

#454 Nový příspěvek od Sedlák »

Tak jako zrovna student Vysoké Školy Báňské (TUO Ostrava) obor Programátor který jsem měl už na střední 8) .
Mimo školu krom servisu PC pro širé okolí a jednu místní firmu tak hlavně o sezoně "zemědělský pracovník" u jednoho soukromníka 8)

Do budoucna mě láká podnikat v zemědělství ale to je spíš jen takový sen :smich: .
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T

ŠkodaPepé

#455 Nový příspěvek od ŠkodaPepé »

Nazdar,ja sem sa vyučil opravář zem. strojů v Kloboukách a pak nástavbu maturitu také tam.No a když sem sa rozhodovál po vojně co budu dělat,povidá kámoš:poď dělat k nám.Nevyděláš,ale zasměješ sa.No a už sa řechcu u soustruha,frézy a dalších "harapáků" co máme v dílně 20 roků.Parta dobrá,tak je sranda každý den.Šéf nás nechá sem tam si neco ufušovat,když je potřeba,otelíme krávu,přeženem dobytek na pastvu,někdy sena.četl sem tady na foru takový výraz-kovozemědělec,tak to vystihuje šéfa přesně.

Juch
Kontaktovat uživatele:

#456 Nový příspěvek od Juch »

Trochu jsem pokročil od té doby co jsem skončil v Caterpilaru, jsem pak delal kovošrot čerčany...nasledně ošetřovatel hospodářských zvířat na farmě (Farmapark Soběhrdy) a teď jsem co by řidič na Fendtu - agrochemické služby.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...

Míšánek

#457 Nový příspěvek od Míšánek »

A co u Catu? Přestalo tě to bavit? Znáš Pavla Škopka?

Jirka-pila a les

#458 Nový příspěvek od Jirka-pila a les »

Student střední školy mechanizační v Českých Budějovicích (2. ročník),
jinak v týdnu po škole na mě doma čeká pilařskej provoz a údržba všech verků co k tomu patří a stojí u baráku
...Víkendy chodím těžit dřevo do obecních a soukromých lesů (srdeční záležitost :valentyn: )

No a ve volným čase, a že ho moc není :smich: se bavím opravama strojů, konkrétně ZETORů... Koupím, opravím, prodám...
traktorová doprava, přeprava dřeva, služby v lesnictví, pořez kulatiny

mr.prazdroj12

#459 Nový příspěvek od mr.prazdroj12 »

zdravíčko,

Zrevidoval jsem svůj předchozí příspěvek s shledal jsem jeho neaktualitu :-) před cca třemi roky jsem utek od "profi" zemědělství a jsem v jedný firmě na výrobu gramofonových desek opravář tiskových a knihařských strojů plus vymýšlíme s kolegama různý jednoúčelový stroječky a přípravky do výroby.

Jinak doma drobný zámečnictví, DH0115

Vyštudovanou mám SOŠ A SOU Hořovice obor všeobecné strojírenství
velké problémy neřeš, řešení se časem nabídne samo

lukas258
Kontaktovat uživatele:

#460 Nový příspěvek od lukas258 »

Aktualizace: Vyučen Opravář zemědělských strojů pak pokus o vyučení elektrikářem a získání vyhlášky 50-neúspěšně.Tet dělám v zemědělském podniku všechno možný i nemožný tet koukám po práci servisaka ale bohužel všude v okolí chtějí maturitu...
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...

tomcat68

#461 Nový příspěvek od tomcat68 »

Nazdar pánové a dámy,

tomcat68 začínal jako učitel na základce a souběžně člen operetního souboru ve velkém a tuze kamenném divadle, pak učil na gymplu, pak na soukromé zdrávce, pak se dal na překladatelství a to dělá s krátkou dovolenkou v nakladatelství už posledních 17 let...
ISEKI TU 205 F WX
Pokud nemá cenu něco udělat pořádně, nemá cenu to dělat vůbec.

honzasl

#462 Nový příspěvek od honzasl »

Elektro průmyslovka - silnoproud, VUT v Brně - silnoproud elektroenergetika (Ing), pak pár let doktorské studium - nedokončeno + odborný asistent na katedře. Teď zkušební technik ve vývoji ve fabrice na jističe. Ve volném čase svépomocná reko baráku a všemožné elektrokutění, do budoucna nějaké lesničení, dřevopráce a traktorování + nějaké developerské záměry.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“