CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
tak sem odvez 4 metraky starého zeleza do kovosrotu a ted du spracovat 8 kapru a 25 pstruhu
My máme 2 kapry a 5 pstruhů a jsem z toho zoufalej, protože to nejím.
Za chvíli jdu do práce ale uteču nakupovat dárky.
Za chvíli jdu do práce ale uteču nakupovat dárky.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
UŽ dneska jó? Nač tak brzy?Britt píše: uteču nakupovat dárky.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Po rybách taktéž netoužím, doma nemáme žádnou a kupovat nebudeme. U nás stačí jeden filet pro manželku, s mladým si dáme nejspíš kuřecí řízky k salátu (klidně by mohla být i vinná klobáska - tu jsem si dal dnes se salátem k obědu v rámci tréninku) . Takže z ryby musím sehnat dvě hlavy na polévku a výše zmiňovaný jeden filet z kapra, jinak nic.
Dopoledne jsem dle pokynů z rodinného dispečinku vyrazil do krámů nakoupit zásoby surovin na vánoční a sváteční obživu - do práce jdu až 2. ledna. Dárky neřešíme - vše si koupíme v průběhu roku, tím odpadají "nevhodné dárky" a na Jéžíška už nevěříme . Jde především o klid, vánoční atmosféru a rodinné setkání. A to jde i bez dárků.
Dopoledne jsem dle pokynů z rodinného dispečinku vyrazil do krámů nakoupit zásoby surovin na vánoční a sváteční obživu - do práce jdu až 2. ledna. Dárky neřešíme - vše si koupíme v průběhu roku, tím odpadají "nevhodné dárky" a na Jéžíška už nevěříme . Jde především o klid, vánoční atmosféru a rodinné setkání. A to jde i bez dárků.
- pani-kenybzova
Taky si dárky nedáváme, malé děcka už nemáme, hoši dostanů penízky na účet a aspoň si kůpí co potřebujů
kapr na vánoce mosí byt aj rybí polévka, je s tím práce, ale stojí to za to, my máme štědrý večer až 26tého, 24 a 25 su v práci
kapr na vánoce mosí byt aj rybí polévka, je s tím práce, ale stojí to za to, my máme štědrý večer až 26tého, 24 a 25 su v práci
To už jsou jen takové třešničky na dortu. Ty velké dárky jsme si dávali během roku. Já auto, doktořice sono za 200 litrů, nové lustry už taky visí, aby jsme lépe viděli na stromečekbourač píše:UŽ dneska jó? Nač tak brzy?Britt píše: uteču nakupovat dárky.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Já jsem dneska navštívil svůj oblíbený kovošrot. Hledal jsem tam v regálu pístnici na lis a objevil jsem vedle nich pěkný svěrák, tak jsem ho hned očistil. Není vytlučený, jde krásně ztuha a po očistě od nánosů oleje vypadá dobře.
http://stanik84.rajce.idnes.cz/Sverak/
http://stanik84.rajce.idnes.cz/Sverak/
tak ten bych bral něco podobnyho shanim
To stanik84 toto jsou jedny z nejlepších naklápěcích svěráků vůbec! To Jsi dobře sehnal. Jsou o dost lepší, než ty staršího provedení ty kuleté. U těch se rádo utrhlo vzadu držení toho utahovacího šroubu. Záleží podle šířky čelistí na hodnotě. Tenhle tvůj vypadá opravdu málo používaný to podle toho dna kde je vidět ještě broušení od brusu a neponičená zakládací plocha. Cena toho svěráku bude darda. Dobře Jsi udělal. Moc často v inzerci nejsou a když jo, tak občas krouím hlavou kam na to prodejce šel na tu cenovku.
No s dárkama u nás si dáváme ještě dárky. I když děti jsou už velký. Ale tak nějak se každej koukáme, občas optáme ,,tak tohle by se šiklo?" No a střádáme si co kdo by chtěl tak nějak v průběhu roku a pak si to pokoupíme a dáme pod stromek. Když byli kluci malí, občas jsem je docela zlobíval. Třeba jsem vrazil hračky do krabice od mikrovlnky. No a kluci hledali traktůrek a tam škatule jak svět od mikrovlnky. No a já kruci ten Ježíšek je ale trouba, on nám snad koupil další mikrovlnku! Vždyť jsme nedávno koupili sami novou a on si asi myslel, že ji ještě nemáme. No kluci uplně vedle, blbá mikrovlnka zase a traktor nikde. Povídám tak tu mikrovlnku tedy rozbalte. A nikdo se k tomu neměl. Tak pak že jo rozřízli izolepu na vrchu a tam pěkně naskládaný Brudrovi traktory! No to se oči rozzářili! On ten Ježíšek popletl krabice!!
Nebo jednou jsem dovlekl bednu od televize a do ní třeba 8 škatulí postupně do sebe. Nakonec malá krabice a tam dárek. No taky už kluci stráceli neději, pokaždé další krabice a zase další. No a nakonec tam cosi bylo. Počítač jsem taky nacpal tenkrát do nějaký škatule od hrnců. Všude na ní kastroly nakreslený a nikdo nechtěl tu škatuly rozdělat. A manželka to jsou asi mě hrnce. A kluci ale tam je napsaný naše jméno! Tak kluci škatuly dovlekli manželce a ta ji rozdělalla a tam počítač. No to jsme se smáli!
U nás není polévka z ryb. To by nikdo nevzal do huby. Ale řízky z kapra pár z pašíka a salát to musí být. Manželka připraví stůl a sejdeme se u něj pokaždé. To se u nás dodržuje. Jeden svátek po 24 jdeme k jednejm rodičům a druhej svátek k druhejm rodičům. To je už daný a dodržuje se to. No občas je to mazec když si hafan u prostřed večeře vzpomene, že bude zrovna lumpačit a začne lítat jak motorka po chalupě. Snad pokaždý se to některýmu hafanovi povedlo!
No s dárkama u nás si dáváme ještě dárky. I když děti jsou už velký. Ale tak nějak se každej koukáme, občas optáme ,,tak tohle by se šiklo?" No a střádáme si co kdo by chtěl tak nějak v průběhu roku a pak si to pokoupíme a dáme pod stromek. Když byli kluci malí, občas jsem je docela zlobíval. Třeba jsem vrazil hračky do krabice od mikrovlnky. No a kluci hledali traktůrek a tam škatule jak svět od mikrovlnky. No a já kruci ten Ježíšek je ale trouba, on nám snad koupil další mikrovlnku! Vždyť jsme nedávno koupili sami novou a on si asi myslel, že ji ještě nemáme. No kluci uplně vedle, blbá mikrovlnka zase a traktor nikde. Povídám tak tu mikrovlnku tedy rozbalte. A nikdo se k tomu neměl. Tak pak že jo rozřízli izolepu na vrchu a tam pěkně naskládaný Brudrovi traktory! No to se oči rozzářili! On ten Ježíšek popletl krabice!!
Nebo jednou jsem dovlekl bednu od televize a do ní třeba 8 škatulí postupně do sebe. Nakonec malá krabice a tam dárek. No taky už kluci stráceli neději, pokaždé další krabice a zase další. No a nakonec tam cosi bylo. Počítač jsem taky nacpal tenkrát do nějaký škatule od hrnců. Všude na ní kastroly nakreslený a nikdo nechtěl tu škatuly rozdělat. A manželka to jsou asi mě hrnce. A kluci ale tam je napsaný naše jméno! Tak kluci škatuly dovlekli manželce a ta ji rozdělalla a tam počítač. No to jsme se smáli!
U nás není polévka z ryb. To by nikdo nevzal do huby. Ale řízky z kapra pár z pašíka a salát to musí být. Manželka připraví stůl a sejdeme se u něj pokaždé. To se u nás dodržuje. Jeden svátek po 24 jdeme k jednejm rodičům a druhej svátek k druhejm rodičům. To je už daný a dodržuje se to. No občas je to mazec když si hafan u prostřed večeře vzpomene, že bude zrovna lumpačit a začne lítat jak motorka po chalupě. Snad pokaždý se to některýmu hafanovi povedlo!
Promiň, ale není na prodej. Na jaře bude frézka, tak sháním věci. Už mám tři svěráky, ale jeden byl pod vrtačkou a podle toho taky tak vypadá a ten druhý dělal Němcům laufy.
Ota: nemohl jsem ho tam nechat. Jen když to hodil na váhu s tou pístnicí, tak to mělo 78 kilo . Má něco kolem 40 kg. Čelisti jsou 160 mm.
Já vim, že nejsou. Sice chtěl původně dvacku za kilo, ale ukecal jsem ho za 15 kaček. Byl tam šéf. Kamarád, co tam byl s ním by to nechal za deset, ale před ním nemohl. Musel jsem ho odvést, jinak už bych neviděl. Mám z něj radost. Jen manželka nechápe
Ale i tak vyšel kolem 700. Když se podívám na tyhle blázny, co za to chtějí, tak to asi špatný obchod nebyl : http://www.vseprovasidilnu.cz/?action=detail&id=ID6332
Já vim, že nejsou. Sice chtěl původně dvacku za kilo, ale ukecal jsem ho za 15 kaček. Byl tam šéf. Kamarád, co tam byl s ním by to nechal za deset, ale před ním nemohl. Musel jsem ho odvést, jinak už bych neviděl. Mám z něj radost. Jen manželka nechápe
Ale i tak vyšel kolem 700. Když se podívám na tyhle blázny, co za to chtějí, tak to asi špatný obchod nebyl : http://www.vseprovasidilnu.cz/?action=detail&id=ID6332
Ta 160 je akorát. Jestli budeš mít FA 3 je to uplně k ní. No když bych ho potkal v tomhle stavu co ho máš neplakal bych za něj vyšpulit 2500 Kč. Ale víc ne. To je přiměřená cen tak akorát. Tedy Jsi velmi dobře koupil. Blázni na bazoši to masakrujou i za 6000 Kč. Ale to tam stejně leží.
Ano jak píšeš, kovat dokud je to teplí hned! Už jsem párkrát taky počkal a špatně to pokaždý dopadlo. Naposledy kámoš s výdejnou. Pořát neměl čas tam sjet a pak přšel smečko a skoupil celou výdejnu a bylo z toho hovno. Jen to co napakoval prvně a podruhý jsme si ujednotili co má nabrat a nebylo už kde!
Ano jak píšeš, kovat dokud je to teplí hned! Už jsem párkrát taky počkal a špatně to pokaždý dopadlo. Naposledy kámoš s výdejnou. Pořát neměl čas tam sjet a pak přšel smečko a skoupil celou výdejnu a bylo z toho hovno. Jen to co napakoval prvně a podruhý jsme si ujednotili co má nabrat a nebylo už kde!
Bolí mě hlava, protože jsem celý den přemýšlel, už to je úspěch, o náhradě halogenového reflektoru za LED. Jestli 20W nebo 30W nebo nedej Bože silnější? Je to jako pracovní světlo, montážní světlo, prostě na stojanu. Jo a co jsem vymyslel? Nic. Prostě nevím.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod