J.J.Maus to je magnet pre vsetkych
.Ja mam 2 desitky IS-7,pred nejakym casom to bol fak topp tank z respektom no ale potom ho nerfli a teraz stoji za uplne H....
Druha X je Americky stihac T110E4 a stym to ide,co rana to prerazim a tak supera to fakt zaboly,aj nejaka ta strela sa da odrazit....skoda tej veze ze sa otoci len o tych 180.
S rusakma na tazkych by som to stopol na IS-3,ta je fak bombova len sa musi clovek stym tankom vzit a umlatis stym aj troch co stoja proty tebe....
Inak podla mna je teraz TOP tank asi X BatChat 25t a kopia artyni BatChapa,ale povazujem tychto vlastnikou tohoto tanku za imbecilou co si chcu ukazat aky su 100% a ked im das druhe tanky do paprce tak padnu ako prvy....
No a teraz som si vsimol ze sa akosik rozbehly aj tie Americke tazke T110E5.
Z nemeckych mam iba VI artynu Hummel,amici VI Hellcat 8t bitev,T37,M44,IX T30,rusaci-KV85,T34-85,IS-3,IS-7,no ateraz skusam T-44 stredaka.
Najviac v VI co my idu na nervy su teraz dane tie Japonske O-I.Neviem si to s tym nasvetcovanim a odhalenim tankov vysvetlyt co vlastne pani upravuju tuto hru W.O.T.ako je to mozne ze s topovym Hellcatom ktory ma posatku zo 6perkama odhalim takto VELKY tank iba niekolko metrov odomna,a nez sa nanho spusty strelba tak proste my zhasne a ukaze sa az u mna to je fakt na
.
No a teraz dane Ceskoslovenske???podla mna uplna strata casu.....bezpredmetna linia.
No a este jedna vec,predsa si to synator ulozil s tou IS-3,tak posielam foto vyhodnotenia 10kusov
.