World of tanks

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
lukas258
Kontaktovat uživatele:

Re: World of tanks

#31 Nový příspěvek od lukas258 »

martin z píše:
lukas258 píše:Hraješ ještě?
Komu to píšeš?

Milhaussovi
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#32 Nový příspěvek od Milhauss »

Teď jsem si dal čtyři bitky a všechny jsem prosral :vztek:

martin z

#33 Nový příspěvek od martin z »

Já pět heč.

martin z

#34 Nový příspěvek od martin z »

Zkouším aspoň ty nové Československé tanky, jsem teda teprve před nákupem pětky ale jsem zvědav jak to bude vypadat dál. Co ale zjišťuju tak nemá smysl snažit se dostat do vyšších tříd protože tam hlavně prodělávám, nejlepší je asi zůstat někde v pětkách nebo šestkách.

Niko01

#35 Nový příspěvek od Niko01 »

No a co vecer,hrajete nekdo.
Z pozdravem Nikosan -R R 2
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.

tucnakk

#36 Nový příspěvek od tucnakk »

Taky to občas hraju a je to nějaký začarovaný. :vztek: A je pravda pětky a šestky dál to nemá cenu.Pokud to nedotuješ nebo nejseš sakra dobrej

marka

#37 Nový příspěvek od marka »

Já to hraju a mám už MAUS.Jezdím s ním jedom jednou dokud nevyhraju a nepřičtou mě prémie.Ale mám pět tanků do VI. a těma si vydělávám na ty drahé.Nedal jsem ani kačku!Ještě bych chtěl X.stihača tanků,dělostřelca a teďka škodovku. :)

martin z

#38 Nový příspěvek od martin z »

Já mám nejvýš VK 45 02 A takže k tý myši směřuju ale je to teda tragedie zlatý ISo. To VKáčko nic moc neprostřelí zato stačí málo a je vyřízený. Jak ti to šlo s Béčkem nebo jaký to je v desítkách s tou myší? Peníze do toho taky vrážet nehodlám je to jenom hra. Napište ostatní jaký tanky brát a kterým se raději vyhnout, někdy je to až moc velký rozdíl v rámci jedné třídy.

marka

#39 Nový příspěvek od marka »

No je to na každém.Protože jsem musel s každým německým odjet abych postoupil tak ti to řeknu tak vždycky jsem nadával na ten novější a chválil ten starý.Maus mám 14dní a nádávám jak špaček.Je pomalí dělo slabé a vždycky na mě vjedou ve třech.Přitahuju střelbu jak magnet.U angličanú to bylo to samé.Nejradši jezdím ze stihačama tanků nějak mě přirostli k srdci (Německýma).

Niko01

#40 Nový příspěvek od Niko01 »

J.J.Maus to je magnet pre vsetkych :) .Ja mam 2 desitky IS-7,pred nejakym casom to bol fak topp tank z respektom no ale potom ho nerfli a teraz stoji za uplne H....
Druha X je Americky stihac T110E4 a stym to ide,co rana to prerazim a tak supera to fakt zaboly,aj nejaka ta strela sa da odrazit....skoda tej veze ze sa otoci len o tych 180.
S rusakma na tazkych by som to stopol na IS-3,ta je fak bombova len sa musi clovek stym tankom vzit a umlatis stym aj troch co stoja proty tebe....
Inak podla mna je teraz TOP tank asi X BatChat 25t a kopia artyni BatChapa,ale povazujem tychto vlastnikou tohoto tanku za imbecilou co si chcu ukazat aky su 100% a ked im das druhe tanky do paprce tak padnu ako prvy....
No a teraz som si vsimol ze sa akosik rozbehly aj tie Americke tazke T110E5.
Z nemeckych mam iba VI artynu Hummel,amici VI Hellcat 8t bitev,T37,M44,IX T30,rusaci-KV85,T34-85,IS-3,IS-7,no ateraz skusam T-44 stredaka.
Najviac v VI co my idu na nervy su teraz dane tie Japonske O-I.Neviem si to s tym nasvetcovanim a odhalenim tankov vysvetlyt co vlastne pani upravuju tuto hru W.O.T.ako je to mozne ze s topovym Hellcatom ktory ma posatku zo 6perkama odhalim takto VELKY tank iba niekolko metrov odomna,a nez sa nanho spusty strelba tak proste my zhasne a ukaze sa az u mna to je fakt na :pistol: .
No a teraz dane Ceskoslovenske???podla mna uplna strata casu.....bezpredmetna linia.
No a este jedna vec,predsa si to synator ulozil s tou IS-3,tak posielam foto vyhodnotenia 10kusov :silly: :pohar: .

Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#41 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak jsem to odinstaloval,mé nervy přetekly.

martin z

#42 Nový příspěvek od martin z »

Dobře jsi udělal, je to akorát zbytečně proje banej čas. Kéž bych to taky dokázal.

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#43 Nový příspěvek od Atlan »

klik a je to :)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

martin z

#44 Nový příspěvek od martin z »

Atlan píše:klik a je to :)
To se hezky řekne ale udělat to

Atlan
Kontaktovat uživatele:

#45 Nový příspěvek od Atlan »

Ja by som si to aj nainstaloval spat ale nemam cas to instalovat :P
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“