Fotokoutek
Re: Fotokoutek
Nádhera, hory mám rád, dokud sahá ještě nějaký porost. Ideální, když je k tomu i nějaká voda
Ahoj a když si uděláš v červenci sněhuláka a hruduješ se s kamarádama tak je to taky paráda.Taky jsme se koupali v plesu cca 2500mnm.vysoko. Elektrická voda.zajícJK1032 píše:Nádhera, hory mám rád, dokud sahá ještě nějaký porost. Ideální, když je k tomu i nějaká voda
- jimmy 4011
Pár muzejních exponátů .
image upload no size limit
image hosting 10mb limit
how to take a screenshot on a pc
image url
screen cap
temporary image hosting
upload gifs
free image uploading
how to print screen on pc
free photo hosting
upload jpg
upload gambar
image upload no size limit
image hosting 10mb limit
how to take a screenshot on a pc
image url
screen cap
temporary image hosting
upload gifs
free image uploading
how to print screen on pc
free photo hosting
upload jpg
upload gambar
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- jimmy 4011
Kdyby to náhodou někoho zajímalo,tak tady je celý album.
http://jimmyy.rajce.idnes.cz/Husqvarna_fabriksmuseum/
http://jimmyy.rajce.idnes.cz/Husqvarna_fabriksmuseum/
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Ahoj, krásná veveruška!
Já tady průběžně mívám taky sem tam nějakou. Jenže nevím čím to je, ale nějak je přitahují auta. Každou chvíli mi nějakou přejedou. Vloni to odnesly dvě co jsem našel. A čím to je, že se ty potvůrky jak se potkají honí? Třeba tu mám dvě černé a jednu zrzavou. A ta zrzavá ty černé honí! Tak ji vždycky říkám, je vás tady pár co by na prstech spočítal a ještě se perte! Tady ke mě chodí na semínka z jilmu. Jenže ten skáceli a tak chodily na jasan. Ale už ne tolik. Ten jilm jim šmakoval nejvíc.
Tuhle se válelo na zemi spoustu šupinek tak si říkám, hele veveruška si tu něco slupla. A koukám kde by to loupala. A on si pěkně Brhlík sysloval do budky kůru. To je celkem divné, většinou nosí po jaru. Tak jsem to zkoumal znovu a veverka nikde, ale dva Brhlíci na mě čučeli ze stromu hlavama dolů!
Já tady průběžně mívám taky sem tam nějakou. Jenže nevím čím to je, ale nějak je přitahují auta. Každou chvíli mi nějakou přejedou. Vloni to odnesly dvě co jsem našel. A čím to je, že se ty potvůrky jak se potkají honí? Třeba tu mám dvě černé a jednu zrzavou. A ta zrzavá ty černé honí! Tak ji vždycky říkám, je vás tady pár co by na prstech spočítal a ještě se perte! Tady ke mě chodí na semínka z jilmu. Jenže ten skáceli a tak chodily na jasan. Ale už ne tolik. Ten jilm jim šmakoval nejvíc.
Tuhle se válelo na zemi spoustu šupinek tak si říkám, hele veveruška si tu něco slupla. A koukám kde by to loupala. A on si pěkně Brhlík sysloval do budky kůru. To je celkem divné, většinou nosí po jaru. Tak jsem to zkoumal znovu a veverka nikde, ale dva Brhlíci na mě čučeli ze stromu hlavama dolů!
trochu ekologie s parní lokomotivou http://zden11.rajce.idnes.cz/555.3008_-_mazutka/
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Krása
- jimmy 4011
Werich
Werich