Naprostý souhlas.Mám VK-45 poslední je maus je to hrůza než se otočím tak mě zničí prťavý tančík.Navíc nevidělám ani když vyhrajem jeden výstřel za 1000,-Rád jezdím ze stihačem hetzer a stugem tam i když prohrajem tak vydělám.Velmi mě sere nafoukanost některých hráčů.Klidně mě vlastní spoluhráč shodí ze skály,střelí do mě při rozjezdu nebo mě dokonce utopil.Milhauss píše:Nevím,ale některý ty tanky jsou ůplně na hovno,myslel jsem že čím větší,tím lepší není pravda,teď mám nějakej kv1 nebo co 5 třídy a to je tragedie,hlemýžď snad leze rychlejc,pak někam zacouvej před útokem,nebo ujet před nepřítelem prostě nelze. A o získání zkušeností,aby se člověk dostal na další,to prostě nelze. Jde třeba bojovat s jedním,který mi sedí a pak převést zkušenosti na jinej??? Protože některej je již vyzkoumán na vyšší model a co s ním,prodat,ale proč když je dobrej,a člověk na něm má i dokoupené věci,tak je to škoda. Tomu nějak nerozumím A další věc,jak ty tanky mizí,to mi taky hlava nebere,mám ho v hledáčku,najednou zmizí,čumím kde vyjede,bum prásk a je po mě,nebo se objeví za mnou,samo než se otočíš,zamíříš,jseš tuhej. Divné
World of tanks
Re: World of tanks
Kubota Bultra B1-15 https://www.youtube.com/watch?v=xL8Pv5OVJ-4
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Seru na to,to se nedá hrát Buď mě na jednu ránu odstřelej a to mám už slušnej pancíř,já to do něj seru jednu za druhou a ukrajuju po 20-30 a oni mi na jednu ránu seberou celých 590 To nemá pak smysl bojovat.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Lebo to neviete hrat, kv1 dobry tank, t34 rusak este lepsi
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Poraďte mě někdo jak se přihlásit do čety během bitvy. V menu jsem to aktivoval a stejně mi to nechodí.
Tak jsem se dopracoval až do osmiček a je to čím dál horší, mám VK 45.02 A s nejlepšími doplňky a stejně sotva někoho dorazím, zato mě dá na dvě rány každej, navíc je to o úplně jiných cenách za opravy takže jsem furt na nule a musím si vydělávat se čtyřkou.Milhauss píše:Seru na to,to se nedá hrát Buď mě na jednu ránu odstřelej a to mám už slušnej pancíř,já to do něj seru jednu za druhou a ukrajuju po 20-30 a oni mi na jednu ránu seberou celých 590 To nemá pak smysl bojovat.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To mi povídej. Přesně jak říkáš,já do něj nasypu pět šest ran,uberu mu 20 procent a on mi dá jednu a jsem KO. Každej tank je jinej to beru,ale až takhle. Tos amé to mizení tanků,to mne ůplně rozčiluje,v reálu tank přece taky jen tak nezmizí. Já hraju s pětkama šestkama a sedmičkou,ale trvá to hrozně dlouho,než se člověk dostane na další úroveň,třeba ze sedmičky na osmičku
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ja som to odinstaloval, zere to strasne vela casu.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Já zahraju vždy každý den jen to první vítězství za trojnásobek,někdy ani to ne. Nějak to zase nehrotím,a většinou mě tak naserou že to vypnu
Přesně tak když už ho jednou vidím nemůže jen tak zmizet a objevit se najednou vedle mě. Rozdíl v tancích samozřejmě být musí ale sedmička nemůže proti devítce takřka nic když je to stroj třeba o patnáct let novější. To se mi taky nelíbí, Atlan možná udělal nejlíp protože žrout času to teda je ale na druhou stranu se člověk aspoň odreaguje.Milhauss píše:To mi povídej. Přesně jak říkáš,já do něj nasypu pět šest ran,uberu mu 20 procent a on mi dá jednu a jsem KO. Každej tank je jinej to beru,ale až takhle. Tos amé to mizení tanků,to mne ůplně rozčiluje,v reálu tank přece taky jen tak nezmizí. Já hraju s pětkama šestkama a sedmičkou,ale trvá to hrozně dlouho,než se člověk dostane na další úroveň,třeba ze sedmičky na osmičku
Tak to dělám taky a občas u toho pěkně nadávám.Milhauss píše:Já zahraju vždy každý den jen to první vítězství za trojnásobek,někdy ani to ne. Nějak to zase nehrotím,a většinou mě tak naserou že to vypnu
To chce klid a nohy v teple...jo opcas to cloveka vytoci,jak opcas vydim inich hracu jak se len kvuli jednemu vystrelu nechaju umlatit...
Taky sem mal jednu krasnu seriju proher 17x po sebe a to tak 15 k 3,alebo 4 tankom ,to potom letela aj klavesnica a par cigeret za sebu....
Ale jednu krasnu bitvu som vydel u synatora ked ako posledni zostal proti 10 a zlozil ich vsetkych.
Taky sem mal jednu krasnu seriju proher 17x po sebe a to tak 15 k 3,alebo 4 tankom ,to potom letela aj klavesnica a par cigeret za sebu....
Ale jednu krasnu bitvu som vydel u synatora ked ako posledni zostal proti 10 a zlozil ich vsetkych.
http://www.youtube.com/watch?v=5MrUadSy ... re=related
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
Video navod pre SIMSON motor - demontaz,montaz a nadstavovanie motora,prevodovka a karburator.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jakou člověk chytne partu,měla by to být týmová práce a ne že se rozjedou jak když do nich střelíš každej na jinou stranu. Jak zbyde člověk sám,tak to je hotovo. To je teda borec
Někdy se to povede ale já se většinou dostanu do party která rozbije tři protivníky a sama je rozprášená na padrť. Připadá mi to dokonce že ti co stojí proti jsou hráči kteří si něco platí a ti co jsou se mnou si stejně jako já hrajou jenom pro zábavu. Neumím si totiž vysvětlit proč se mi taková situace opakovala několikrát za sebou.Milhauss píše:Záleží jakou člověk chytne partu,měla by to být týmová práce a ne že se rozjedou jak když do nich střelíš každej na jinou stranu. Jak zbyde člověk sám,tak to je hotovo. To je teda borec
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Hraješ ještě?
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
Komu to píšeš?lukas258 píše:Hraješ ještě?