Počasí II
Re: Počasí II
Ve Žďáru n.Sázavou dnes chcalo a u nás ani ň.
Ahoj, tady doma ani mráček. Ve Chvaleticích mají mraků od elektrárny habakuk a bylo zataženo a ani kapka. Elektrárna jede asi na 110% jak to vypadá, hulí ze všech chladíchích věží, to moc nebývá, to asi kvůli těm klimatizacím v panelákách. Kdo to má živit! A hulán z věží a stejně z toho nazaprší, nad fabrykou od toho mrak a nic. Věže jsou asi 200 m od dílny a mrak je vidět jak na dlani. A jde to někam kamsi.
Dneska se jenom u nás zatáhlo, a hlavně se trochu ochladilo. Nepršelo. Soused jel odpoledne do Brna (30km) a od půlky cesty až do Brna prý krásně pršelo. Takže jsme zase ostrouhali..
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
-
vstávat- slzy svatého Vavřince se roní http://www.novinky.cz/veda-skoly/377299 ... vanou.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Tak sa hoši pochlubte kde prší.Tady skoro hodinu jeden hrom za druhým a ani kapka.A co jsem dá díval na meteoradar tak zas prší všude a u nás nic...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
U nás nespadla ani kapka,opravdu ani kapka,od začátku co jsou ty tepla,ani jedna přeháňka,bouřka nic.Vše uschlé na stojáka
Tady pořádně nepršalo od začátku června. Přestalo pršet, usušili jsme seno a od té doby čekáme na déšť.Za ty tři měsíce pár malých přeháněk a jinak nic.Přitom v okolí 20 km pršelo už tolikrát a tady nic...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
vraj už vyschol aj prameň Vltavy
A ají nymfomanky
Já kdybych nezaléval,tak mě uschne všechno.I pytlík.
-
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
u nas musim vsecky stromy zalejvat aby takhle nedopadli aj těch pár hlav hroznů abych něco vylisoval a takhle nedopadly... takovy sucho nepamatuju
Azuritek - Zetor 3011 r. 1962, 2. majitel
MS 07 - kultivátor mountfíld pomlouvaný ale pro mne dobrý pomocník
MS 07 - kultivátor mountfíld pomlouvaný ale pro mne dobrý pomocník
Ku.vááááá je po půlnoci a na teploměru je 28,8°C. Je to normální!? Palava je rozpálená jak pekařská pec div že nepuká vápenec a psi musí neustále běhat, protože kdyby se na moment zastavili, připálí si běháky. Vylíňali tak, že vypadají jako po prašivině a když jsme u polovyschlého rybníka, nejsem schopný je dostat z vody ani na kožu ze špeka. Leon i jezevec mě ignorují jak úřední dopis s modrým pruhem a cachtají se jak malé děcka. Vypadají jak modelky ze stáje Victoria's Secret, protože nechtějí ani žrat. Rovnou střechu za dvorem na dílně nemusím opravovat, protože se asfalt a lepenka roztopily tak, že trčijou rampouchy asfaltu do okapu. V sobotu moja sežrala první kozí cecky, co jsou na pergole na dvoře. Nepamatuju si, že by někdy ty hrozny dozrály tak brzo. Z trávníku na dvoře nezůstalo nic. A to málo co zůstalo pod stromama rozhrabali psi, jak si hrabou důlky s chladnější hlínou, vlezou do lodny s vodou, počkají až se jim nacucne zbytek kožíšků co jim zůstal a vodu si tak nosí do důlků, žádné oklepávání, šetří vodou....
Sny se nemají plnit. Ty se mají snít. Proto je oblečená žena krásnější než nahá.
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
v brodě včéra krátce sprchlo no měl jsem radost jak malé děcko a běhal po nádvoří v tom dešti jak nejaký pošuk...no nevím kolik napadalo ale pak vylézlo zase slunko a to bylo teda humusné dusno
nejhorší je že sa člověk ani pořádně nevyspí nechám na sebe fučat ventilátor ale aj tak a budím mokrý jak myšisko
ráno jsem šel poklidit asi v půl sedmé a na teploměru 27°C
tak snad už to skončí a začne pršat úrodě to sice nepomože ale aspoň zvířata to budů líp snášat
a možná ty trnky neopadajů všecky a zbyde neco aj do bečky
nejhorší je že sa člověk ani pořádně nevyspí nechám na sebe fučat ventilátor ale aj tak a budím mokrý jak myšisko
ráno jsem šel poklidit asi v půl sedmé a na teploměru 27°C
tak snad už to skončí a začne pršat úrodě to sice nepomože ale aspoň zvířata to budů líp snášat
a možná ty trnky neopadajů všecky a zbyde neco aj do bečky
Taky 27°C v 6.00h prostě humus!!Vlastně ani humus ten taky uschl!
Kubota Bultra B1-15 https://www.youtube.com/watch?v=xL8Pv5OVJ-4