CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Luba 2

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#6151 Nový příspěvek od Luba 2 »

Tak já mám stejný zkušenosti. Musím říct, že není nad skvělý vztahy se sousedama. Bohužel, mám sousedy z obou skupin "blbci" a "perfektní". Ale zase si říkám, že já jsem asi pro někoho soused "blbec" a zas pro druhýho "perfektní".

Jinak včera skvělej den pro práci venku. Na chalupě jsem začal připravovat ohradníky pro ovečky, ale je sucho a zatím žádná tráva. Tak jsem alespoň konečně nastartoval traktůrek a odvozil bioodpad, který jsme nahrabali na zahradě a louce.

romus145

#6152 Nový příspěvek od romus145 »

ota píše:No kdysi když jsme začali opravovat tehnle domek co teď bydlíme, přišel soused a povídal že si dali zaměřit pozemky a zjistili že plot co jde mezi našimi pozemky stojí u něho. Protože kdysi dávno před válkou si dědové stoupli spolu na plac a jeden děda že by ten plot narovnal, aby nebyl asi na třikrát lámaný. A druhej děda tak jo. Tak to vykopaly společně a narovnali. Udělali podezdívku a plot na vrchu. Pěkně to bylo rovné. No a po letech se to dostalo k tomuto příbuznému a ten zjistil že plot je 2 m2 u něho na pozemku. Protože dědkové to nedali znovu zakreslit. Plot byl o 10 cm posunutý mimo to co měl být a celkově to dávalo 2 m2. Takže soused trval na narovnání plotu do původního stavu. Tedy že od něho vykoupíme tento rozdíl. V žádném případě to nechtěl za nic prodat. Prostě jsme mu říkali, aby řekl cenu a že to všechno oběháme a připravíme a zaplatíme a bude to už v pořádku. Ne za svět že ne vykopat a posunout. Naštěstí nás zachránilo, že přišel kupec na jeho stodolu s pozemkem. Jenže před stodolou byl pozemek pantatíka. Tedy kupec řekl, že by stodolu koupil, ale nemá k ní vjezd. Tak soused přišel, že by vjezd koupil. No co už, neprodáme! Jedině že by se vyřešil ten plot. Nechtěl ani slyšet. Ale nakonec se to tedy vyřešilo tak, že soused má vjezd a mi koupili pozemek i s tím špatně postaveným plotem. Nakonec to prodal, špatně postavenej plot s 350 m2 pozemku.
No někdy je se sousedy práce! Tak už to taky trochu znám. Ale jsou i dobří a rozumní sousedé.
Tuším, že kdybys to táhnul až k soudu tak bys vyhrál. Pokud by to bylo v užití 10 a víc let a nikdo nic nenamítal tak by ti to prošlo je na na to nějaký speciální název. Něco podobného řešil otec u soudu taky :friends:
Věrný člen agresorů.com

salus

#6153 Nový příspěvek od salus »

"je na na to nějaký speciální název"

Ta asi myslíš termín "vydržení" ne?

Cobrow

#6154 Nový příspěvek od Cobrow »

ota píše:No kdysi když jsme začali opravovat tehnle domek co teď bydlíme, přišel soused a povídal že si dali zaměřit pozemky a zjistili že plot co jde mezi našimi pozemky stojí u něho. Protože kdysi dávno před válkou si dědové stoupli spolu na plac a jeden děda že by ten plot narovnal, aby nebyl asi na třikrát lámaný. A druhej děda tak jo. Tak to vykopaly společně a narovnali. Udělali podezdívku a plot na vrchu. Pěkně to bylo rovné. No a po letech se to dostalo k tomuto příbuznému a ten zjistil že plot je 2 m2 u něho na pozemku. Protože dědkové to nedali znovu zakreslit. Plot byl o 10 cm posunutý mimo to co měl být a celkově to dávalo 2 m2. Takže soused trval na narovnání plotu do původního stavu. Tedy že od něho vykoupíme tento rozdíl. V žádném případě to nechtěl za nic prodat. Prostě jsme mu říkali, aby řekl cenu a že to všechno oběháme a připravíme a zaplatíme a bude to už v pořádku. Ne za svět že ne vykopat a posunout. Naštěstí nás zachránilo, že přišel kupec na jeho stodolu s pozemkem. Jenže před stodolou byl pozemek pantatíka. Tedy kupec řekl, že by stodolu koupil, ale nemá k ní vjezd. Tak soused přišel, že by vjezd koupil. No co už, neprodáme! Jedině že by se vyřešil ten plot. Nechtěl ani slyšet. Ale nakonec se to tedy vyřešilo tak, že soused má vjezd a mi koupili pozemek i s tím špatně postaveným plotem. Nakonec to prodal, špatně postavenej plot s 350 m2 pozemku.
No někdy je se sousedy práce! Tak už to taky trochu znám. Ale jsou i dobří a rozumní sousedé.
Tak to máš souseda fakt blba.
U nás se dělala digitalizace. Přišli za mnou, že mám blbě plot, že bych ho měl mít asi 2 m ještě víc u souseda (pozn. tu zahradu před 50ti lety nechal děda sousedům, protože neměli ani ň a chtěli asi pěstovat a něco chovat) . Říkám jim, že plot, přesouvat nebudu - vyhovovalo to tak 50 let dědovi, tak mě taky.
Ovšem z druhý strany - chlupáři PRAŽÁCI , jen přijedou, jsem ve stresu, furt se nás snažej o něco vojebat (bohužel jim děda taky před 30ti lety prodal chalupu s pozemkem... :vztek: ) ...

romus145

#6155 Nový příspěvek od romus145 »

salus píše:"je na na to nějaký speciální název"

Ta asi myslíš termín "vydržení" ne?
přesně tak, já jak toho mám teď moc tak mám v hlavě vymeteno :smich:
Věrný člen agresorů.com

exot
Kontaktovat uživatele:

#6156 Nový příspěvek od exot »

Tak jsem dnes sundával tohle miminko.
Cele dopoledne za špagátu ořezat vše co šlo k plotum k vedení a ke stodole (cca 1/3 koruny na druhém fotu větve vpravo i vlevo ) a pak hodit do jediné mezery kam se to mohlo sundat.
Obrázek

Obrázek
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)

DanculSK

#6157 Nový příspěvek od DanculSK »

kolko mal rokov?
pekny priemer kmena,,,
a nebolo treba povolenie od ŽP ?
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

vitex

#6158 Nový příspěvek od vitex »

Pracovali a poté k lazebníkovi sevillskému:

Obrázek

Sice jsem narozen ve znamení lva ale ta hříva mě už sr..a.

kenybz

#6159 Nový příspěvek od kenybz »

vitex měls eště počkat a pak to dat do gumičky :)

pani-kenybzova

#6160 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

kenybz se nechce nechat ostřihat, za chvílu to bude mět až po řiť :smich:

vitex

#6161 Nový příspěvek od vitex »

kenybz píše:vitex měls eště počkat a pak to dat do gumičky :)
Jo,dík a kdo mě bude vyhánět ty breberušky.Jó zamlada jsem tu hřívu měl až do půl zad.Dneska bych si ji akorát tak mohl po...t.

ola

#6162 Nový příspěvek od ola »

Ahoj vitex,no jo,za mlada aj Já a šak to mívala půlka naší generace alě aj toť to tvoje včiľší háro sem neměl na palici nejakých třicet roků.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

zajíc

#6163 Nový příspěvek od zajíc »

vitex píše:
kenybz píše:vitex měls eště počkat a pak to dat do gumičky :)
Jo,dík a kdo mě bude vyhánět ty breberušky.Jó zamlada jsem tu hřívu měl až do půl zad.Dneska bych si ji akorát tak mohl po...t.
Ahoj nebyl jsi náhodou v Ostrově? V

vitex

#6164 Nový příspěvek od vitex »

Jo včera na skok.

ota

#6165 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, já, já chci mít hřívu jako Kenybz!! Do půl zad, nebo až na prdel! 8) Jak jsme říkali plentu až na prdel! Já jsem si zase řekl, že už se stříhat v zadu nenechám. Protože za mlada a na vojně jsem musel bejt pořát vzadu ostříhanej. A tak teď je volnost v ůčesech :) tak se nenechávám vzadu stříhat. A ta holička co k jezdím vždycky říká, až si to od ní dám odstříhnout, tak se spolu vožereme do němoty. Vždycky blbne kolem toho s nůžkama! Zlobilka jedna. A takhle mi to vezme stahne k sobě a říká, Oto koukni jakej by jsi byl fešák a jak by ti to slušelo bez těch cour vzadu. Prdlačky, nech to jak to je. Jenže ona vždycky že se to třepí a jen to o fousíček zarovná. A přijedu domů a koukám že mi zase flák užvejkala z toho. A tak říkám, že jsem u ní byl naposledy! No a zase tam pak jedu.
No a já dneska dělal přípravy na nátěr podlahy v dílně. Koukám tak po stěnách a tak jsem vzal váleček a vymaloval ty stěny znova. Barva ještě zbyla od minule a tak jsem to namastil načisto. Akorát zejtra musím koupit žlutou, ta nebyla. A zrovna koupím i na tu podlahu barvu. Ale co čert nechtěl, manželka se na mě přišla podívat co dělám. A prej hele ty si tady maluješ vo stošest a doma co!! Kdy se do toho pustíš doma! No doma to stojí za starou belu malovat. To je připravit, vystěhovat, vymalovat a zase vyčistit, nastěhovat. To mě nebaví. V dílně nic není a tak jsem vzal vercajk a za chvilku bylo všechno pěkně vymalované. Ještě si zítra dám namíchat tu žlutou tu omyvatelnou. A vezmu to s ní. Krásně se s tím maluje a spotřeba? Na už provedený nátěr 2x teď po třetí jsem spotřeboval asi 1 kg barvy na 25m2 stěny! Super spotřeba. Myslel jsem že to co mám v kyblíku mi nevystačí a možná bych to namáznul ještě jednou. A to jsem měl 6 kg a už je to třikrát a možná by to ještě dalo napočtvrtý.

Zamčeno

Zpět na „Putyka“