Cestáři-údržba silnic.

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Nelinář

Re: Cestáři-údržba silnic.

#196 Nový příspěvek od Nelinář »

Nejsu sice od fochu, ale myslím za 1- by musel vylézt z toho auta, za 2- by sa jim válec zamr..špinil od asfaltu a kamínků :smich:

Marcel2107

#197 Nový příspěvek od Marcel2107 »

Joo, a ještě by ten řidič mohl zametat před autem a řídit dopravu. Že jo?
Toto se ani válcovat nedá, hold to musíme vydržet a jezdit tam pomalu, je to vždy označené značkou.

Nelinář

#198 Nový příspěvek od Nelinář »

Až teď sem přečetl pár stránek nazpět, a předtím sem netušil že je to vášnivá diskuze. Samozřejmně jsem svůj předchozí koment myslel ve srandě. Jinak můj názor na cesty je takový- nesolit prodlouží se životnost silnic a aut. jen sypat.Dřív napadlo metr sněhu, nikdo neřval, kdo chtěl jet, toš si vzal lopatu a lopatoval. včil napadne pět cenťáku a už všeci brčíja- kalamita, republika ochromena. a holt ti magoři co nesundají haksnu z plynu potom skončí ve škarpu, tak těm posbírat papíry a rozdat kola/v zimě běžky. Dneska udělat papíry to je fofr kurz, v autoškole naučí prd, a né jezdit. potom to tak na těch cestách vypadá. Honem honem samé kvaltování nastatuju motor, vypnu mozek. Kór ti mladí šviháci co jim fotr kůpí auto nejmíň třílitr za půl mega. Sem sa jaksi rozvášnil, důfám že na mňa nevyletí šutr z monitora :smich:

creative

#199 Nový příspěvek od creative »

To sou jen kecy, podívej se, co je venku aut a který je století.Taky něco jiného, když napadne a je furt -10. Teď zmrzne, rozmrzne, pořád dokola, pořád hladko.U nás už není co prodlužovat, vesměs za zenitem. Němci jsou asi zaostalí, všechno solí a nemají tam bordel, proč jim to někdo neporadí, že je třeba sypat skalním prachem.

Jindra

#200 Nový příspěvek od Jindra »

Marcel2107 píše:Joo, a ještě by ten řidič mohl zametat před autem a řídit dopravu. Že jo?
Toto se ani válcovat nedá, hold to musíme vydržet a jezdit tam pomalu, je to vždy označené značkou.
ono i u tohoto záleží kdo s tím dělá, někdo nastříká moc emulze, dá málo kamení, zasviní to auto, někdo nasype kamení moc a emulze dá málo, nedrží to navíc tam udělá bouli.
Jinak bych teda nechtěl u toho ramena stát a čekat kdo nedodrží tu 30 co se tam dává přehlídne rameno a narazí do mně při práci.

jinak jak vidím modrý majáky, jedu automaticky na stranu i kdybych měl mít jedno kolo v příkopě, autobusy se snažím taky pouštět, se sypačem se moc často na silnici nepotkávám, ale pokud ho potkám taky zajedu na kraj a počkám. Není to žádná sranda za tím náklaďákem sedět, sledovat silnici koukat kterej blázen předjíždí a kdo kde nechá blbě zaparkovaný tak že se tam nedá projet. Mám tu jedno videjko z Jablonecka a docela zajímavý pokoukání.
kdo si hraje nezlobí

Marcel2107

#201 Nový příspěvek od Marcel2107 »

Tak mě ho prosím pošli třeba do SZ. Dík rad se kouknu

aumirek

#202 Nový příspěvek od aumirek »

creative píše:To sou jen kecy, podívej se, co je venku aut a který je století.Taky něco jiného, když napadne a je furt -10. Teď zmrzne, rozmrzne, pořád dokola, pořád hladko.U nás už není co prodlužovat, vesměs za zenitem. Němci jsou asi zaostalí, všechno solí a nemají tam bordel, proč jim to někdo neporadí, že je třeba sypat skalním prachem.
Jsem proti solení ničí to vše na co přijde a jezdí se po tom huř než na hladkém.A ohledně němcu si nejprve něco o tom zjisti.Nevím teda stopro čím to dělaj přesto každej posyp nemusí bejt nutně sul ale prostě chemickej posyp co ale není agresivní bohužel je 10 krát dražší než ta sul tudíž na co oni maj tak my už ne
Ps naprostej souhlas s nelinář a pak to dopadá takhle jak tito frajírci
http://ostrava.idnes.cz/mladici-se-neum ... zpravy_jog

creative

#203 Nový příspěvek od creative »

http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpra ... -zemich-eu
Mirku, chytráka ze sebe nedělám, jen říkám, co vidím.

Nelinář

#204 Nový příspěvek od Nelinář »

creative píše:To sou jen kecy, podívej se, co je venku aut a který je století.Taky něco jiného, když napadne a je furt -10. Teď zmrzne, rozmrzne, pořád dokola, pořád hladko.U nás už není co prodlužovat, vesměs za zenitem. Němci jsou asi zaostalí, všechno solí a nemají tam bordel, proč jim to někdo neporadí, že je třeba sypat skalním prachem.
No nevím, ale řekl bych že kecy jsou spíš ty nafouklé bubliny o kalamitách, připusťme si, že jsme čím dál zdechlejší a blbší a neumíme sa vypořádat s tím co je normálně, ale umíme enom fňukat a svalovat vinu na druhé. Proboha proč furt za vzor jakési pomr....dané skopčáky, mrkněme třeba na Finsko, nesolíja a jezdíja. Sice na hřebíkoch ale frčíja.

aumirek

#205 Nový příspěvek od aumirek »

creative píše:http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpra ... -zemich-eu
Mirku, chytráka ze sebe nedělám, jen říkám, co vidím.
nepsal jsem že dělaáš chytráka jen to že nevíš čím to vlastně sypou nevěřím že ses jich ptal a že vše bílé není nutně sul tohle bylo už i za mě jen šíleně drahé

creative

#206 Nový příspěvek od creative »

Nelinář píše:
No nevím, ale řekl bych že kecy jsou spíš ty nafouklé bubliny o kalamitách, připusťme si, že jsme čím dál zdechlejší a blbší a neumíme sa vypořádat s tím co je normálně, ale umíme enom fňukat a svalovat vinu na druhé. Proboha proč furt za vzor jakési pomr....dané skopčáky, mrkněme třeba na Finsko, nesolíja a jezdíja. Sice na hřebíkoch ale frčíja.
Je vidět, že seš tam zalezlej v lese a ani nevíš, kdo vám vozí zboží do obchodu. Já bych se chtěl mít jak ti skopčáci, bohužel komanči to pohřbili. Finsko je na jiné rovnoběžce než mi, žes zrovna neuvedl ledovec.Řekl bych, že o vás se tam starají dobře, protože sem jezdil nakládat dřevo na Rusavu k Baroňovi, dále se jezdilo přes Tesák a Troják na Chvalčov a vozil sem to přes Hošťálkovou ke Kantkovi do V. Bystřice a nikdy sem neměl problém. Snad jen jednou na Galasovce sem musel nasadit řetězy, protože mi tam vjel osobák, nějaká kočena, Katka, dokonce mi pomohla.
Když jede člověk do vašich končin , tak s tím počítá, ale že nejsou ošetřené dálnice a silnice 1 třídy?

elbarto
Kontaktovat uživatele:

Eurovia:

#207 Nový příspěvek od elbarto »

Pred par dny poslucham v aute radio a najedno mi malem vypadne volant z rukou. Eurovia, firma tisickrat kritizovana vyhrala tendr na dalsi 2 useky dalnic za miliardy korun. Duvod ? Podle platnych zakonu nebrani soucasne soudni spory ani reklamace zucastnit se a "vyhravat" vyberova rizeni. Mazec :-(

z4011be

#208 Nový příspěvek od z4011be »

nenaděláš nic, firmě stačí, když technologicky a kvalitativně zvládne cca jednu stavbu za rok (průměrně) a už jí z výběrovýho řízení nikdo vyhodit nemůže.

amatér

#209 Nový příspěvek od amatér »

Naděláte kolem trochy sněhu, co kdyby na Prahu spadlo to, co japončíkům https://www.youtube.com/watch?v=NxV2cyqLCVQ

arid
Kontaktovat uživatele:

#210 Nový příspěvek od arid »

amatér píše:Naděláte kolem trochy sněhu, co kdyby na Prahu spadlo to, co japončíkům https://www.youtube.com/watch?v=NxV2cyqLCVQ
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/

Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“