CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ITS

Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??

#5641 Nový příspěvek od ITS »

Dnes jsme doma ukončili perný týden. Seběhlo se naráz mnoho věcí. Dcera - gymnazistka - jela vloni na výměnný pobyt na týden do Německa a tak letos bylo nutno ubytovat nějakého studenta u nás doma. Takže jsme v úterý večer vyzvedli na nádraží 14-ti letou polku z Poznaně. Tak jsem si vzal dovolenou, abych holky zavezl kam bylo třeba a nestrávily věčnost v městské dopravě. Celý týden se navíc nesl ve znamení příprav na prodlouženou v tanečních. A dcera byla nasccípaná jak mýval. Na poště boty, v půjčovně bílé šaty, odvézt holky, přivézt holky, upadlý výfuk, nákupy, odešla mikrovlnka, černé boty pro mě, lístky na prodlouženou.... Vír v peněžence. Cizinců bylo hodně. Byli tu krom poláků také z Martiniku, Estonska, Rumunska, Německa a Portugalska. Za pomocí rodičů a učitelů byli protaženi Otrokovickým Continentálem, Baťovým museem, byli na Radhošti a v Rožnově, měli společné prezentace. Hlavní akce byly v pátek a v sobotu. V pátek večer navštívili tradiční (200 let) Mikulášský průvod v obci Žlutava. Krutost tamních čertů je proslavená v širokém okolí. O nějakou tu modřinu mezi návštěvníky není nouze (!!!!). Všichni studenti byli naprosto vyjevení takovými zvyky. Ale jaký bugr udělali Poláci? Okamžitě chtěli pryč. Protestovali proti takové podobě křesťanského svátku - prý pro zábavu a s alkoholem !!!! Někteří to neskousli doposud. Té naší holce jsem vysvětlil, že je na návštěvě v nejateističtější zemi Evropy a že souběh křesťanských a pohanských tradic je běžnou praxí. Je vidět, že Poláci a My jsme moc vzdálení Slované, a že naše historie je více spojená s Rakousko-Uherskem, než s nimi. A poslední zlatý hřeb byla ta prodloužená tanečních hodin. Opět jeden fenomén naší země nezávislý na politickém zřízení. Tohle jinde nemají . Prodloužená byla v tolik diskutovaném Zlínském KUC, byla spojená se soutěží ve sportovních tancích ( profi reprezentanti od dětské po seniorskou kategorii) a na zahájení nezbytná polonéza. Opravdu to loučení na závěr a ještě dnes na stanici Severní dráhy Ferdinandovy v Otrokovicích bylo slzavé. Myslím si, že těch 5 dnů rozhodně přispělo k tomu, abychom v Evropě měli k sobě blíž. Stálo to za tu ( i moji) námahu.

jirka_holub

#5642 Nový příspěvek od jirka_holub »

Včera jsme se znova narodili. Ja zena i deti jsou OK. Zachranil nas Santa Fe. Další auto si koupim ještě vetsi a vepředu pridam zelezo na zebry.
Ozralci v ochtavce jsou na sracku.
Obrázek

Obrázek

pawka

#5643 Nový příspěvek od pawka »

doprdele prace,fuj :friends: tak to uz fabii nechci,vazne to chce tank.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5644 Nový příspěvek od Antony30011 »

Jak dopadli v oktavce? Vsici ko? My mame doma Tucsona a taky si v tom clovek pripada tak nejak bezpecneji

pani-kenybzova

#5645 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

alkohol za volant nepatří, nejen že takový člověk ohrozí sám sebe, ale aj bohužel nevinné, naštěstí se vám "nic" nestalo...
kdysi jsme s mamků (měla jsem tak 13 roků) seděli u znamých v rodiném domu a naráz rana jak sviňa, vyběhli jsme všeci ven, řidič nezvládl zatáčku, samozřejmě ožralý, jemu se nic nestalo, ale děvčica co byla s ním v autě byla na kašu, všechny orgány v pr...., ležela tam jak panenka, mamka se ji ještě snažila oživit, bohužel ale marně...

jirka_holub

#5646 Nový příspěvek od jirka_holub »

Z ty oktavky jsou v nemocnici, nevypadali dobře. Detaily nevim. Z sofera pry tahlo na metry.
Druhé auto musim prodat, male uz nechceme. Jeste ze jsme jeli Feckem a ne tim malym Cliem. Vraceli jsme se od babi. Vyjel ze zatáčky do protismeru jako prase. Nestihnes nic udelat ani přendat nohu na brzdu jen asi o metr jsem uhnul (Nastesti ne vic, to by slo vzadu do boku..fuj ani nemyslet.. Vzadu byly dcerky 3,5r a druha 3 tydny.) a pak prask, mrda jak svina všude prach smard z airbagů. Vsichni Ok? tak supem ven, slo to jen pravou stranou. Venku uz za nama asi 3 auta ( pry jsem jel dost pomalu (mlha) tak se za mnou udelala kolona). Z druhé strany také X aut. Lidi pomahali tem z oktavky. Pak hasici pak sanity je odvezli. Ja jsem tam pak cekal s par lidma a tim soferem od auta za mnou. Ochranci prijeli asi za pul hodiny.. Mezitím i nejaci svedci byly fuc, policista z toho trochu nestastnej.. V pondělí jdu resit auto ( nemate zkušenost z firmama typu "o nic se nestarejte vse vyridmei za vas" ?) Zatím to odvezli na jejich parkoviste. Na co sio dat pozor? ( cetl jsem onehda v bulvaru nejake clanky ze se to muze vymstit, ze byvaji i podvodne firmy). A pak ještě na nejaky protokol na policii. Musim si vzit dovcu namisto vanoc...

Luba 2

#5647 Nový příspěvek od Luba 2 »

Uložení ohradníků pro ovečky a zazimování chalupy. Doma chvilku štípání dřeva a pak lenošení.

sychrovak

#5648 Nový příspěvek od sychrovak »

1461336_10203177345818859_6341040638870336049_n.jpg
10846503_10203177346258870_6090955116449639846_n.jpg
10849897_10203177345898861_5447493712154332259_n.jpg
Hotovo :potlesk: Parta sychrováků zkrášlila kus vesnice s výhledem na Ještěd,Ralsko,Bezděz
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

staník

#5649 Nový příspěvek od staník »

jirka_holub píše:Z ty oktavky jsou v nemocnici, nevypadali dobře. Detaily nevim. Z sofera pry tahlo na metry.
Druhé auto musim prodat, male uz nechceme. Jeste ze jsme jeli Feckem a ne tim malym Cliem. Vraceli jsme se od babi. Vyjel ze zatáčky do protismeru jako prase. Nestihnes nic udelat ani přendat nohu na brzdu jen asi o metr jsem uhnul (Nastesti ne vic, to by slo vzadu do boku..fuj ani nemyslet.. Vzadu byly dcerky 3,5r a druha 3 tydny.) a pak prask, mrda jak svina všude prach smard z airbagů. Vsichni Ok? tak supem ven, slo to jen pravou stranou. Venku uz za nama asi 3 auta ( pry jsem jel dost pomalu (mlha) tak se za mnou udelala kolona). Z druhé strany také X aut. Lidi pomahali tem z oktavky. Pak hasici pak sanity je odvezli. Ja jsem tam pak cekal s par lidma a tim soferem od auta za mnou. Ochranci prijeli asi za pul hodiny.. Mezitím i nejaci svedci byly fuc, policista z toho trochu nestastnej.. V pondělí jdu resit auto ( nemate zkušenost z firmama typu "o nic se nestarejte vse vyridmei za vas" ?) Zatím to odvezli na jejich parkoviste. Na co sio dat pozor? ( cetl jsem onehda v bulvaru nejake clanky ze se to muze vymstit, ze byvaji i podvodne firmy). A pak ještě na nejaky protokol na policii. Musim si vzit dovcu namisto vanoc...

Taky jsem někde četl že ti havrani co ti nabídnou pomoc jsou často dost podvodníci a stojí tě to spoustu času , peněz a starostí. Já bych asi poradil nic jim nepodepisovat a řešit to s pojišťovnou na jejich lince.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

špalek

#5650 Nový příspěvek od špalek »

jirka_holub píše:Z ty oktavky jsou v nemocnici, nevypadali dobře. Detaily nevim. Z sofera pry tahlo na metry.
Vlastní zkušenost nemám, ale nedávno varovali v telce. že se to nemusí vyplatit. Bývají to šmejdi a pros..eš zbytečně prachy. Když jsem odřel na parkovišti cizí auto, jen jsem to zavolal do pojišťovny a to byla JEDINÁ moje iniciativa. Tak nevím, co bys chtěl , aby za tebe vyřizovali. A když mě naboural opálenej spoluobčan, tak jsem byl dvakrát v jeho pojišťovně jen proto, že on to nenahlásil.

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#5651 Nový příspěvek od Antony30011 »

Já když sem měl bouračku, tak sem volal policajty prvně (boural sem sám, urvala se mi pod pravým předním kolem škarpa). Přijel do minuty borec nehody, pustil auto s těma reflektorama a hnedka zařídíme vyřešíme. Já sem ale měl pojištění od Allianzu a jejich smluvní odtahovku. Nicméně mi poradil at zruším cajty, že by mi akorát dali flastr :-/ tak sem zrušil. Za chvilu dojela odtahovka od Allianzu a cajk... Ale co vím, tak tady ti co jezdí jak na zavolání tě pak sedřou z kůže :obchod:

Marie

#5652 Nový příspěvek od Marie »

Jirko !!!
gratuluju k životu

to si ty svátky teď vychutnáte trošku víc a hlouběji, viď
jeden je rád za každý další nádech, za každý den....
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.

vašík

#5653 Nový příspěvek od vašík »

vašík píše:Tak sedím(ležím) u PC a hledám na (jutu) jak rozebrat paletu a nedaří se mi to.Někdo tu dával odkaz na šoumena jak má položenou paletu na dvorečku a pár ranama kladivem rozebere paletu na jednotlivé kousky a to bez velkého poškození 8) .Prosím naveďte mě.Dík
Tak jsem něco našel ale není to ono.To co hledám bylo rychlejší. 8)

https://www.youtube.com/watch?v=ZtPmUZ-k3aI

staník

#5654 Nový příspěvek od staník »

Zadal jsem to takto: https://www.youtube.com/results?search_ ... ng+pallets
Koukni jestli tam nebude to co hledáš.
Třeba toto: https://www.youtube.com/watch?v=bqAlmRiQi8A
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

padesátka

#5655 Nový příspěvek od padesátka »

Jako každý rok před svátkama :co?:
Obrázek
image upload no compression
Obrázek
photo sharing sites

Zamčeno

Zpět na „Putyka“