CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
v cera vecer exkurze dobrovicky cukrovar ,lihovar a muzeum pekny doporucuju
mame to taktiež na poschodi, plus rebrík, možem ti to odfotitsychrovak píše:To já už znám jen na lepidlo.....jo a v chalupě chodba ta byla jen v písku,takové velké malované dlaždice.ola píše:Ahoj,no,nejaké ty dva cenťáky býl bezpochyby nejaký ten extrém gde asi neměli tolik pľacu.Aby to nepopraskalo aj s dlažbů,tož sa dávalo tři,štyři cenťáky,to samé jak potěry v každéj inéj cimře.
Nojo vše jde dopředu )žena chce v koupelně teplovodní vytápení podlany,no je to v patře a do 10 cm se vejdu,jen jsem zvědav jak to napojím.....nikdy jsem to nedělal.
Člověče Pavle v sobotu jsme jeli okolo cukrovaru v Dobrovicích a to bylo hulho od něho. Asi makají na plný výkon! Už byl vidět z dálky.
Jeli jsme kolem zase pro nějaké věci na supříka. Takhle jsme potom odbočili vlevo směr Boleslav a pod Boleslav krapet dolů. Nějak poslední dobou ,,operujeme" v tvém směru!
Prča byla že jsme přijeli na místo a chlapík na nás a kde máte montérky a kde máte vercajk? Jo vlastně já jsem vám zapoměl říct, aby jste si to sebou vzali. Musíte si věci vyndat sami na place! Tak jsme potom dojeli dom a slíkli jsme věci a šly rovnou do pračky! No jo no ale kompletní ramena a sodní závěs jsou doma.
Jeli jsme kolem zase pro nějaké věci na supříka. Takhle jsme potom odbočili vlevo směr Boleslav a pod Boleslav krapet dolů. Nějak poslední dobou ,,operujeme" v tvém směru!
Prča byla že jsme přijeli na místo a chlapík na nás a kde máte montérky a kde máte vercajk? Jo vlastně já jsem vám zapoměl říct, aby jste si to sebou vzali. Musíte si věci vyndat sami na place! Tak jsme potom dojeli dom a slíkli jsme věci a šly rovnou do pračky! No jo no ale kompletní ramena a sodní závěs jsou doma.
rekni mladymu at neo napise,ja to dopadlo
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Dneska jsme se synem přebrali všecny krámy k autogenu a vyházel jsem sedm kilo mosazi
Musím s tím začít něco dělat nebo se sem za chvílu nevejdu.
Musím s tím začít něco dělat nebo se sem za chvílu nevejdu.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Ota taky přikúpil(nebo přistavíl?
ses moch oto stavit třeba bys my uklidil kus dvora mas tu ty krouzky pro souseda
Ahoj, Pavle sousedovi jsem psal, že tam u Tebe kroužky má, dal mu i kontakt. Jenže on je prej nemocnej. Nebyl tady víc jak měsíc. Je v tom baba! Je z toho asi nějak vykulenej teď po novotě!
Co, co máš na dvoře? Já mám malej kufr! Málo by se vešlo! A tažný pořát nemám. No takhle, jeli jsme na otočku a nějak se to zvrhlo, dom jsme jeli skoro po tmě, jak se to natáhlo!
Víťo nepřikůpil, vše moje v okruhu cca 550m2 a povídal mi tenkrát na tom stavebním ouřadě, že je v celku výhoda, že soused nahoru jsem já a soused dolů taky já. Že případná ,,dostavba" nebude tak nějak problém se sousedem. Už mám vrchní beton, skoro kočku na vrchu a teď mi dneska přivezl kámoš těsnění do radiátorů. Abych měl na víkend prej co dělat. Však je tam už jen 10°C.
Je v jednání i frézka. Uvidíme, uvidíme, jak to s ní bude. Pořát je něco v jednání a nikde nic. Hlavně natírat budu beton až na jaře. Protože je tam teplota a ta už nebude do jara. A nemá cenu tu barvu koupit za celkem ránu a nedodržet přesné instrukce a podtrhnout to horlivostí.
Co, co máš na dvoře? Já mám malej kufr! Málo by se vešlo! A tažný pořát nemám. No takhle, jeli jsme na otočku a nějak se to zvrhlo, dom jsme jeli skoro po tmě, jak se to natáhlo!
Víťo nepřikůpil, vše moje v okruhu cca 550m2 a povídal mi tenkrát na tom stavebním ouřadě, že je v celku výhoda, že soused nahoru jsem já a soused dolů taky já. Že případná ,,dostavba" nebude tak nějak problém se sousedem. Už mám vrchní beton, skoro kočku na vrchu a teď mi dneska přivezl kámoš těsnění do radiátorů. Abych měl na víkend prej co dělat. Však je tam už jen 10°C.
Je v jednání i frézka. Uvidíme, uvidíme, jak to s ní bude. Pořát je něco v jednání a nikde nic. Hlavně natírat budu beton až na jaře. Protože je tam teplota a ta už nebude do jara. A nemá cenu tu barvu koupit za celkem ránu a nedodržet přesné instrukce a podtrhnout to horlivostí.
Tak koukám,že nastěhuješ stroje a okolo nich omaluješ podlahu?
No to by stroje byly na špalkách a nechalo by se to převážet na paleťáku. To že by se natřelo z jara půlka, potom převezlo a natřela druhá půlka! No spíš co budou regály a stůl a ostatní.
Revolver a N 1 stojí na špalkách do teď. A i tak to jde na tom makat. Revolver je vyrovnanej dokonce do vodováhy.
Včera mi kámoš přivezl těsnění na radiátory, A ještě na zkoušku držák abych si podle něj vyrobil doma svoje. No a dneska jsem voprášil krbovky ty co tam byly. Akorát mi zarezlo otevírání dvířek a když jsem to mordoval, až mi prasklo to sklo ve dvírkách. Jen jednou to ruplo, tak jsem to dotáhnul a snad to ještě chvíli vydrží. Napsal jsem si rozměry a musím si dát u sklenáře uříznout jiný tohle odolný sklo do krbovek.
Revolver a N 1 stojí na špalkách do teď. A i tak to jde na tom makat. Revolver je vyrovnanej dokonce do vodováhy.
Včera mi kámoš přivezl těsnění na radiátory, A ještě na zkoušku držák abych si podle něj vyrobil doma svoje. No a dneska jsem voprášil krbovky ty co tam byly. Akorát mi zarezlo otevírání dvířek a když jsem to mordoval, až mi prasklo to sklo ve dvírkách. Jen jednou to ruplo, tak jsem to dotáhnul a snad to ještě chvíli vydrží. Napsal jsem si rozměry a musím si dát u sklenáře uříznout jiný tohle odolný sklo do krbovek.
tak už to budeš mít brzo hotovo oto já bych tam tu podlahu dodělal první tam pár dní topit a pak to vylít protože jak tam dáš stroje tak aj gdyž sa budeš hodně snažit tak to zamastíš ten beton
co budeš dávat za hmotu ?
co budeš dávat za hmotu ?
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Včera převoz oveček z chalupy domů na přezimování.