Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
kurňa ty mi zkazíš každou radost
a betonový závaží do kol?? do doby než bude nějakej rampovač??
a betonový závaží do kol?? do doby než bude nějakej rampovač??
zetor 5748, Belarus EO 2621
aby netrpeli konce npravi lahku som neskumal priliš ale neverím tomu moc , na vodu v kolesách to chce širku aby to malo dobr tlak a nehrabalo sa to stále v zemi
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
nj, ale když mu šoupnu 300kg na předek tak se to bude bořit ještě víc no uvidíme, jak to bude dál s prací, když by se zaplatil těžkej předek tak bych jí holt přehodil, a kola aspoň 12.4
to chce 13,6 24 a dozadu 30
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
já viděl nejvyšší na 72 právě jen ty 12.4 ale ty 13.6 by byly ještě lepší, pak jen aby to modrák utáhnul
my musime cosi kupit dopredku zrejme kvoli prevodovemu pomeru tu mensiu variantu, mame tam 2 rozne rozmery honzo a neoplatilo by sa viac cosi silnejsie kupit ? uz s tazkym predkom?
feki víš co je to srdeční záležitost??? a motor 6201 by měl těžkej předek zvládnou v pohodě
feki šak ich tam nevidím.....
začínam rozmýšlať nad niakym lepším trojbodom traktor je univerzálnejši a nemám pre navijak teraz ani moc roboty poradte niečo....
začínam rozmýšlať nad niakym lepším trojbodom traktor je univerzálnejši a nemám pre navijak teraz ani moc roboty poradte niečo....
jojo ale eura su eura
major: poradit není problém, záleží na tom, jakou máš představu mechanika?, hydraulika? a za čím to budeš tahat??
major rovnaku otazku tam tiez riesim si v spravnej skupine? v ukt lkt a parta z lesa?
niečo nie moc zložité takže mechanika trojbodom sa nerozumiem raz som robil s krpanom 2x50 za crystalom no moc sme si nerozomeli
zatial sa mi polubuje uniforest 60e ale ten má skoro 500kg no tun+gelba má asi rovnako...fakt neviem poradte skúsenejší
zatial sa mi polubuje uniforest 60e ale ten má skoro 500kg no tun+gelba má asi rovnako...fakt neviem poradte skúsenejší
ja rozmyslam nad tajfunom 5.5t, cca 2400e novy s dph... cista mechanika, elh stoji skoro dvojnasobok
paráda a tú kapotu máš origo na export šla táto neviem prečo. a v skupine som neni žiadnej nikto ma tam nepridal
kam chodíte na tie ceny? ja nikde nevidím cenníky no ono niečo by sa dalo aj odpísať....
kam chodíte na tie ceny? ja nikde nevidím cenníky no ono niečo by sa dalo aj odpísať....